viernes, 13 de junio de 2014

Editorial : DEU ENS PILLE CONFESSATS ( O UN ALTRA VEGADA COM UNS PER ALTRES I LA CASA PER AGRANAR )

I no, no es que ens vajam convertit de repent, si no que el titolar bé per algo poc "celestial", més be material, molt material, però lligat a algo "celestial" .

I es que no podríem passar per alt el denunciar el tema dels arxius del Borja, Borgia per als finolis, que per desidia o algo més oscur d' uns i altres se'n ha anat cap a Catalunya, al seu arxiu.
Així, en ha ixit una iluminada dient que tranqui, que pa xulo mi pirulo i que ara es demanarà al Vaticà no ja una copia sino els originals : Ens han dit que fins el papa Francisco s'està descollonant encara de la ocorrència.

Si baixem a la Safor, ens diu Arturet el ducal que el centre on teníen que haver anat encara no es pot rebre perquè no està acabat : I preguntem si es que no té diners per a acabar-lo, perquè per anar traslladant figuretes si pareix en té i de debò, es veu que era més urgent, i si tampoc té 20.000 eurets anuals per a mantindre'l  ...  I tampoc els altres que havíen de amollar la gallina, com son consellería i diputació ( esta darrera per a subvencionar trens com hem denunciat sí que té també ... ) .

I si anem a l'opossició la nova vedette socialista diu que s'oferix per a mediar amb la diputació : No creguem que es referisca a la de València, perquè amb esta creguem no farà  falta, perquè es supossa ja té prou ma l'Arturo. I si es una de les catalanes ... doncs tampoc estàn massa fins els socialistes catalans per a tal fet.

I a tot açò revolotetja per l'aire un tufo a politiqueig pur i dur que tomba, vistes les declaracions del inefable Eliseu Climent respecte al trasllat de la figura de l'entrada de Gandia com ha detonant per a que es vaja decidit per part de la fundació que presidix, el trasllat a Catalunya :

(Safor guía, 10/06/2014 : El editor Eliseu Climent señala que el "detonante" ha sido que el Ayuntamiento de Gandia sí tenga dinero para desmontar la escultura de Antoni Miró. El alcalde 
Torró acusa a Climent de ser "un vendedor de libros que come de los que beben del vaso del catalanismo"). 

I els valencians, que hem fet els valencians mentres per culpa d'uns i altres ens quedem sense estos importants fons? Doncs com sempre rés : Si eixos fons arriven a ser d'algun personatge català, ai mare !!! No haveren arivat ni a la frontera de Castelló ... 

Com diu el nostre himne, Valencians en peu alcem-se d'una vegada i fem fora a tota esta quadrilla de xupòpters incapaços de defendre lo nostre.       

4 comentarios:

  1. Dubte molt que hages llegit ni un borrall sobre els Borja.

    ResponderEliminar
  2. No, això vos ho deixem per als de la cultureta per a que ens ilumineu als pobres mortals, contant's, contant's , que no sabem ni qui eren ...

    ResponderEliminar
  3. Ara repetixes a la cotorra?

    ResponderEliminar
  4. No , sols donem la nostra opinió sobre temes de actualitat , que no podem o es que sols poden opinar de certs temes certes persones ? O tal volta eres per contra un poc tirant a pardal i el molesta q tragam nosaltres tb la escopta i li tirem als pardalots ?.

    ResponderEliminar