viernes, 20 de junio de 2014

El Quadern pregunta : QUÉ PENSEU DEL TEMA ?


El edil Toni Abad afirma que fueron los socialistas quienes convirtieron la playa virgen en una zona urbana con el Plan General de 1983


"El proyecto ganador del concurso técnico para la playa de l'Auir, consistente en un hotel de 25 alturas, un centro comercial y un parque natural, ha quedado completamente descartado. Por contra, el gobierno de la ciudad de Gandia impulsará el que votó la mayoría de los ciudadanos en el certamen popular relacionado con un complejo de campings".
Huí inaugurem una secció que denominarem " El Quadern pregunta " on volem sopesar l'opinió dels lectors, encara no té que ser sòls de temes nètament locals, si no de tot tipus de temes, i començem pel modèl urbanístic d'una platja verge, com tenim nosaltres encara, i propera a nosaltres, i que per tant ens pot servir de modèl a seguir .

I així vos preguntem qué penseu hi ha darrere de les possicionament de cadascún : Interessos urbanístics com diuen des de l'opossició, politiqueig barat com diuen els populars perquè qui va fer urbanitzable esta platja va ser el govern socialista?. 

7 comentarios:

  1. Pense que el demanar ara que seguisca verge, sense dir d'on trauràs els diners per a pagar compensacions que ells han creat al requalificar el terreny en el seu moment, es fer politiqueig pur i dur per part dels socialistes i nacionalistes gandiencs, i que el modèl aprovat per la majoría dels ciudatans de Gandia es molt correcte i un modèl a seguir perquè es el menys agressiu per a l'entorn i a més crea una alternativa turística que sería molt interessant per a nosaltres, a més de les platges nudista, de gossos, i , perquè no, una platja gay com tantes hi han en tants llocs i amb tant d'èxit.

    ResponderEliminar

    ResponderEliminar
  2. Quants en governa la farina20 de junio de 2014, 11:26

    Nosaltres tenim una modèlica platja verge?? Doncs això: quants en governa la farina.

    ResponderEliminar
  3. Respuestas
    1. Quants en governa la farina20 de junio de 2014, 14:28

      "I començem [sic.] pel modèl [sic.] urbanístic d'una platja verge, com tenim nosaltres encara". Si no sabem ni el que escrivim... Doncs això: quants ens governa la farina.

      Eliminar
    2. I tornem a preguntar : On es parla de modélica ? I es que quant escriu la farina ...

      Eliminar
  4. Platja verge a Tavernes??
    Ací hi ha una platja amb vivendes legals i altra platja amb vivendes ilegals que no deixen cap acces a la platja però platja verge no hi ha cap.
    No hi ha comparació entre Gandia i Tavernes.

    ResponderEliminar
  5. I que fas que no t'en vas a Gandia? Allò es un paradis, xe arrea-te-la i no tornes!
    I les vivendes no estan damunt de la platja, estan dins d'horts i no dins de territori maritim-terrestre com més d'un xalet dels rics de Tavenres.

    ResponderEliminar