miércoles, 4 de junio de 2014

LLEGIT EN LA PREMSA COMARCAL , socorrisme platja

EMPRESARIS DE LA PLATJA DE TAVERNES CONSIDEREN INSUFICIENT EL PERIODE EN EL QUE EL SERVEI DE SOCORRISME ESTÀ ACTIU

  • Escrit per   
EMPRESARIS DE LA PLATJA DE TAVERNES CONSIDEREN INSUFICIENT EL PERIODE EN EL QUE EL SERVEI DE SOCORRISME ESTÀ ACTIU
Si el Govern local de Tavernes té en ment desestacionalitzar la platja i estendre la temporada d'estiu, la gestió política no va en eixa línia. L'Ajuntament té encara per adjudicar el servei de socorrisme, i segons fonts municipals l'adjudicació no s'efectuarà fins la setmana pròxima. L'única cosa que s'ha resolt ha estat la concessió de tres quiosquets de platja, un a cada extrem amb ambientació musical i horari fins la matinada, i altre a l'accés de la Porta del Sol sense música i amb limitació d'obertura. 
L'escoleta de la platja, d'altra banda, ha obert el periode de matriculació però ni s'ha adjudicat ni s'han fet contractacions. No obstant, el que més preocupa és l'adjudicació del servei de salvament, socorrisme i abalisament de la platja. Es tracta d'un contracte bianual valorat en 365.000 euros que ha de començar a prestar-se el dia 16 de juny i encara no està adjudicat. 
Fonts del sector empresarial de la platja han afirmat que l'engedada del servei de socorrisme a meitat de juny els resta competitivitat respecte de platges veïnes, com ara Xeraco, que té el servei actiu des de l'1 de juny, i per suposat Gandia, on els socorristes estan actius des del mes de març.

7 comentarios:

  1. Que esperen sentats. L'alcalde diu hui en el Levante que confia que la setmana que ve o l'altra estarà adjudicat.
    En Gandia està desde març en Xeraco desde l'1 de juny i ací ni l'alcalde ho sap segur.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Perque no mires quan acaba la concessió i qui la va aprovar en el 2010?

      Eliminar
  2. Socialistes i nacionalistes no s'aclarixen a un any d'eleccions. Lo de Oliva podriia ser la flama que encenga el drap empapat de gasolina.

    ResponderEliminar
  3. El de Diari Serpis no s'entera d'algunes coses. Ni a la platja va a obrirse l'escoleta ni a l'accés de la Portal del Sol hi ha un quiosquet.

    ResponderEliminar
  4. Dilluns obrin les propostes econòmiques del salvament i, desprès dels terminis legals, a formalitzar el contracte.

    ResponderEliminar
  5. Al dilluns encara caldrà sumar-li els terminis legals? Que seran 10-15 dies. Com començaran el servei com sempre el 15 de juny. Crec que ja no apleguen...

    ResponderEliminar