lunes, 16 de junio de 2014

Editorial : ENTRE POPULISME I POPULISME UN POC DE TRELLAT

Huí tornem a fer bó el dit que diu " Al César lo que es del César " per a parlar de algo vist en el passat pleno ordinari de dilluns.

Que conste de nou que este tipus de debats ens pareixen estèrils i fora de lloc a nivell municipal, i que pensem que Tavernes té més problemes que tractar com per a perdre el temps amb estos politiquetjos barats, com ja assenyalarem en la nostra opinió sobre dit Pleno.

Però dins d'açò i ja que es va entrar al debat dir que entre el populisme de Compromís en la moció sobre el circ, defenent una prohibició contra maltractament d'animals però callant sobre altres a les que a més subvenciona, i els dels populars contestant sobre coloms, gossos de policia i demés, tractant de equiparar lo inequiparable, l'intervenció de Víctor Borràs ficant un poc de trellat en el tema, parlant de en vers de prohibir concienciar i sobre tot fent complir la llei es d'agraïr. 

Esperem que pel bé dels socialistes de Tavernes i pel del poble perquè una democràcia sana necessita d' alternatives equilibrades, este siga un primer pas per a que estos es desmarquen de la seua funció de "palmeros" que estàn fent fins ara, i començen a ser una alternativa real en vers d'un mer complement d'altres. 

Ale, ja teniu els de sempre motius para lo de sempre.  

21 comentarios:

  1. A trellat li dius abstindres? Trellat ës definirse i votar a favor o en contra i no com va fer Borràs.
    Està clar que ho ha mal rollo en el bipartit i que està aguantant perquè Borràs no vol perdre el jornalot encara que amb això estiga afonant al seu partit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Trellat es pressentar una alternativa a la moció com va fer Víctor

      Eliminar
    2. Si no estàs d'acord amb la moció presentes alternativa i si no s'acepta l'alternativa es vota en contra.
      Com presenta Compromis una moció d'ambit local sense saber l'opinió del seu soci socialista?

      Eliminar
  2. Molt be Enriq alaba la indefinicio. Borras no va voler banyar-se i a tu el pareix be. I els presupostos?

    ResponderEliminar
  3. Primera, Borràs va pressentar una alternativa a la moció nacionalista i per tant de indefinició rés, i segona pregunte el mateix : I els pressupostos ??'

    ResponderEliminar
  4. Quina alternativa va presentar? Dis-la, explica-la, il·lustra-nos per vore quina era. Va fer una intervenció, ni carn ni peix, i prou. Presentar alternativa o dir que s'incloguera dins de la mocio cirquenca, res de res. Es nota que no estaves en espirit en el pleno i només de cos present. I no em digues que jo tampoc estava que si, que tres files darrere de tu.

    El que hem de llegir només per justificar que ell no s'enganya mai. Es que este home de la veritat absoluta i no s'enganya mai.

    I tu que eres tan llisto: I perquè encara no els pressupostos? Va a vore si ho expliques i ens convences. Ara atenció al que dius, no sigues la burla després.

    ResponderEliminar
  5. Aixo, torne a dir, pregunte jo també, que passa amb els pressupostos ... i en quant el que va dir victor es molt subjectiu la percepció, no tinc copia exacta per a reproduir les seues paraules pero en el seu face estan, a miem va pareixer correcte, a tu com el suposse un poc pardalet per que alli som faves contades, no . I no patisques per les burles, estic acostumat, molts per desgracia no necessiten arguments per a fer les , desqualificar per desqualificar que algo queda es el seu lema : acas eres tu un d, ells ? ... A mi de moment les xifres d, este blog m, avalen .

    ResponderEliminar
  6. Eres incorregible. Visca l'ego!!
    I ni soc pardalet, ni gavina, ni roseta en puny, ni Podem.
    Simplement del que es diu i es parla en el ple. I Víctor Borras va dir la seua impressió personal o del partit, lo que ell considerava, però això no es cap proposta ni de lluny.
    Una proposta es: aprovarem la moció si es canvia ....; o voldriem afegir... . I d'això res de res.
    Proposta alternativa per votar i aprovar ni una ni mitja ni cap.
    Serietat, Sr. Estruch. I quan no tinga raó, reconega que no la té i en pau!
    I les xifres no avalen res.... Canal 9 tenia molt bones xifres i ara les te TV1 i son una completa manipulació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els vídeos més vistos de YouTube són d'humor, i entre els d'humor, aquells per a riure's "de" i no "amb".

      Eliminar
  7. En canal 9 no vories les critiques ni per espillera. I qui no té motius jo té perque reconeixer cap error, la Valoració del que uno diu i altres escolta es molt subjetiva, jo pense una cosa i tu un altra, jo respete la teua i no t, acusse de res, ni de egos, ni de tindre veritats mes o menys absolutes, aixi que respeta tu la meua .

    ResponderEliminar
  8. Tu no has parlat de critiques. No canvies ara el discurs que no som xiquets: Tu parles de xifres. I t'han respost amb xifres. TV1 es Deu de la Informació per les xifres.
    No hem parlat d'imparcialitat que tu tampoc la tens ni objectivitat tampoc.
    Tu pots valorar el que vulgues però una proposta està ben clar el que es i tots ho sabem i quina funció té: Víctor Borrás no en va fer cap.
    I pots estar pegant-li voltes al nano. Mira la teua crònica a vore si dius que va fer una proposta alternativa a la del Bloc. Ni ho dius tu, ni ho diu la premsa comarcal, ni la Cotorra ni ningu que ha parlat del ple. Va donar els seus motius per abstindre's i prou: això no es una proposta, ni aci ni en Brasil mirant el Mundial.
    I ja està be home, que no som criatures.

    ResponderEliminar
  9. Molt poc trellat este Borràs. No va recolzar a l'alcalde en la proposta de prohibició del circ i el va deixar en evidència. Si estàn en el govern han d'estar a bones i a males.
    Altra cosa. I el pressupost? A que espera Borràs?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si li dona la raò, és una titella, si no li la dona té poc trellat per deixar en evidència al xiquet... Com quedem?
      Quant als pressupostos pregunteu al director d'orquestra... Cotorrins

      Eliminar
    2. L'alcalde es deixa en evidencia tot solet. I tan gran director d'orquestra no sera quan ja van desafiant alguns músics, i el mes greu, es veu que no assagen mai junts abans del concert. Ara, li haurà d'agrair a Karina que li haja fet costat en mes d'una votació.
      Lo de estar en govern a bones i males crec que potser recíproc, no crec que al PSOE li quede temps en sols 1 any per tornar-li'n tantes com n'ha fet el Bloc, el paper de director i músic se l'heu cregut nomes els d'una part i ara costa baixar del burro.
      En quant al pressupost Borràs espera a que el Bloc li l'aprove. Si, li l'aproven, perque esta vegada el pressupost es seu. Així que qui ho esta allargant es el Bloc, Borras ho te claríssim. Per primera vegada, encara que ha tardat.
      Te molta paciència este xic.

      Eliminar
    3. A mi m'ha dit gent del PSOE que el pressupost que va dur a la comisio Victor Borras va ser votat en contra pels seus socis del bloc.

      Eliminar
    4. En plenari no s'ha votat cap pressupost perque encara no l'han dut. Que el Bloc no li agrade el pressupost (o millor dit, les conseqüencies) no vol dir que no tinga mes que tragar, perque l'altra opció es trencar palletes.

      Eliminar
    5. He dit comissió no plenari.

      Eliminar
    6. Val, com el Bloc d'inici no vota el pressupost en comissió per això no va al plenari. Es el mateix, si el Bloc claudica en comissió (que prompte o tard passarà) acabarà votant-se al plenari el pressupost de Victor. I aixo caurà prompte pel seu pes, el Bloc no en te altra.
      Au,passem a altre tema que este ja està massa garbellat.

      Eliminar
  10. Enrique "flaco favor" li has fet a Borràs en l´articulet de huí.

    ResponderEliminar
  11. Respecte a això que diu l'anterior anonim de "flavo favor", crec que l'article deixa vore clarament quin objectiu pretenia Estruch, i que no era lloar a Borràs sino per comparació pegar-li al "jefe", al Sr. Juan.

    I el de mes amunt: ¿El Sr. Borràs el pressupost? No saps el que dius.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I tant que ho se. I mes coses que no diré. Prompte es sabran.

      Eliminar