martes, 3 de junio de 2014

Huí en vers d'editorial, Article d'opinió : EL MEU AMIC GIMENO, MAKINAVAJA 2

I dic "2" perquè el "1" ja el vaig gastar per a defendre a altre amic, Jaume Talens, quant l'incident del plenari, com podeu vore dos persones d'un caire molt diferent.

I és que no volía entrar en el tema personal, però davant el tall d'injuries, menysprecis, insults (sí, inclus insults, però no els voreu perquè no s'han publicat ni es publicaràn  al igual que més de quatre destarifs) però és que s'està arribant ja a un punt ...

Perquè, qui es Carles Gimeno i que ha fet en esta vida ? Pense que per a contestar hi haurà que coneixer-lo i jo el conec des de que va naixer, i per tant sí que puc parlar d'ell i no com altres que ni el coneixen ni han parlat siquiera mai amb ell segúrament, i que sòls parlen moguts pel seu fanatisme, de oídes dels seus adorats líders en alguns cassos, 

I Carles Gimeno és en lo personal una excle.lent persona, amic dels seus amics, afable, carinyós, súmament educat, discret, estimat per la seua filla i pels fills de la seua parella (i un muntò, em consta perquè ho he viscut) ... i més, i més, i més ... Tindrà els seus defectes, no ho dubteu, com tots, però lo possitiu supera en creus allò menys bó que puga tindre, torne a dir com tots. 

En lo professional en primer lloc un periodiste que s'ha llimitat a plasmar per a un periòdic la qual ideología tots coneguem, unes cròniques i que la direcció del mateix ha titolat i publicat com i quant li ha paregut convenient ... com passa amb tots els periòdics ...

Després ha segut allò que tant ara es lloa i promou, un jove, molt jove, emprenedor que ha ficat en marxa varies empresses : La ràdio de marres, unes empreses de seguretat, esdeveniments, publicitat ... i darrerament altra de reciclatge, per cert fora d'ací per les trabes que ací li ficaren.  

I en totes elles ha arriscat el seu patrimoni i el de la seua familia. I en totes ellles ha creat un muntó de llocs de treball, d'acord sempre a la legislació corresponent, i amb algunes ha treballat per a l'administració, també amb totes les de la llei, pel que si algú algo té algo que dir al respecte, als jutjas que és on toca, en vers de difamar i més difamar .   

I en lo social una persona que ha col.laborat i col.labora amb diverses ONG'S i amb tot allò en que li se demana ajuda, i més en concret i actívament en Càrites.    

Eixe és Carles Gimeno per als que el coneguem. 

I no, no vaig a publicar atacs personals anònims, com vaig fer amb Jaume també, pel fet simple de que d'eixos no pot defendre's, si voleu parlar d'ell, amb noms i cognoms com faig jo ara, per a que puga contestar,  i si no no pergau el temps, no ho voreu ací.   

31 comentarios:

  1. Una altra damnificada, la regidora LLum Sansaloni. Un conjunt d'aclariments en honor de la veritat.

    Hui he estat parlant amb la regidora Llum i li tret el tema que s'ha parlat molt de Juanjo Sala i li he preguntat per algunes de les qüestions que per ací s'han parlat.
    En poques paraules: m'ha dit que ella només va firmar el contracte el primer any, però que els dos següents i per cosa del Pla d'Ajust van passar a ser contractes menor i ella no els ha firmat, que tota la contractació per ser contracte menor no han eixit de Servicis Socials, i que enguany també passarà el mateix: ella no te res a vore i no firmarà res.
    M'ha dit i m'ha redit que excepte el primer any, nomes entrar al govern, no ha firmat res ni l'Escola d'Estiu el porta la regidoria de contractació.
    Per tant, els comentaris que anaven en aquella noticia de si s'havia o no quedat en el Spam dient que si Llum contractava, o si s'estaven arreplegant sol·licituds quan la regidora LLum encara no havia firmat, tots mentira, difamtatoris i volen manipular i enredrar.
    La contractació i tot el demés de l'Escola d'Estiu des del 2012 inclós es cuina i es menja en Servicis Socials. I no cal dir que les persones que treballen allí son les que informen, proposen i després el regidor firma.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I que més dona si signa o no signa?

      Eliminar
    2. Que moltes coses que es van dir, la mitat, eren mentira.
      I la veritat ha de flotar, ha d'anar per dalt com l'oli.
      Que tot el procés depen del PSOE i tot sabem qui mana en la regidoria, com sabem tambe els funcionaris que treballen en cada regidoria. Com sabem a qui se li ha donat .
      A buen entendedor... i deixem-ho ací.

      Eliminar
    3. Com ho sabeu si encara no ho sap ningu?
      Familia del PSOE?
      Familia de funcionaris?
      No tindreu res que vore amb Llum,ni ser familia tampoc,ja que ella no te res a vore.
      Els qui us ho ha dit no deu ser massa bon politic o funcionari,per bocazas abans que es sàpiga oficialment.

      Eliminar
    4. En els columpios, quin familiar firma?

      Eliminar
    5. Es que hi ha columpios en el poble? On? No els he vist.
      Si sempre s'ha dit que no n'hi han ni es reparen.

      Eliminar
    6. El dels columpios es un familiar de regidora de contractacio i sempre amb adjudicacio directa,no conviden ningu mes?Sempre es la millor proposta i el millor preu?Quants contractes se li adjudiquen a l'any i per quin total?Pot haver-hi fragmentacio de contractes interesada?

      Eliminar
  2. Leido en Las Provincias al hablar de la asamblea de Caritas: "Este acuerdo asciende a 10.000 euros, una cifra que ha permanecido inamovible pese a que las necesidades de Càritas se han triplicado en solo 3 años".

    Un comentario en una cronica que es copia de la nota oficial que tambien aqui se reproduce. Una parte final en esa frase que sobra y que se ve perfectamente la finalidad que tiene el redactor (no hay firma) y que no es otra que meterla el puyazo al gobierno.

    A la proxima que complete la frase y diga : la suerte que tiene Càritas es que mantiene la subvención cuando el presupuesto municipal ha disminuido estos mismos años un 30%.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No haveu dit cap mentida,ni un ni l'altre. Però tampoc no es pot comparar Càritas amb altres associacions ni clubs.

      Eliminar
    2. Lo que dice en las provincias es real, el convenio no se ha modificado en varios años pero las necesidades de Cáritas son mayores, mucho más. No veo a quien molesta esa realidad. Tu crítica me parece simplemente puro fanatismo radical.

      Eliminar
    3. Jo no critique. He dit la meua opinio. I el que he entes nomes llegir-la.
      Dic que això sobrava i més en el text. I a més estic segur que la coletilla no s'ha dit de manera gratuïta. Per a mi te una intencionalitat.

      Eliminar
    4. Anònim de les 9:19 i també de les 10:44

      Tens mes raó que un sant! Estic d'acord: No es poden comparar.
      Mentre les associacions i clubs es mantenen dels propis ingressos, l'esglesia rep de l'Estat mes d' 11.000 milions d'euros a l'any, sobre els 260 euros por espanyol, i no oblides a qui pertany, a qui esta lligada Caritas i qui, vulgues o no, governa caritas. Mira qui es el president i quin nom té: Caritas San Pere, Caritas Sant Josep, Caritas Interparroquial, on celebra les reunions i com comencen i acaben: oracions. I això no li lleva ni li lleve merit a l'ajuda als demes.

      http://www.laicismo.org/detalle.php?pk=20442

      I damunt l'Església és la que menys aporta a Caritas per complir l'objectiu que te. Si nomes aportarà el 5% a Caritas d'eixos 11.000 milions estariem parlant de 550 milions d'euros a caritas. I que menys que un 5% per a obres de Caritat com demana i obliga el precepte evangelic!. Que l'esglesia no complix!

      Encara que per a mi el millor seria el 100%: No sé per on he llegit "dona-ho tot als pobres i seguix-me". ¿Era Jesucrits no?

      A vore si ara vens diguent que Caritas es una ONG independent.

      A vore on està "el puro fanatismo radical"

      Eliminar
    5. Molt de queixar–se pero sempre que poden peguen la cabotà amb les processons. Clar que es una tradició arrelada al poble i s'ha de cumplir. Tambe es una tradició la caritat, i Caritas tambe, així que cal donar-li el que li calga.

      Eliminar
  3. Pareix que vullgues fixar a Carles per a DV

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Faria molt bona feina al gabinet de premsa,igual d'efectiu que el sr. Bufante. No sé de que es queixen amb este xic, ha sigut persona de total confiança amb qui s'ha ajuntat, com volen tots els polítics i ara defensa el Bloc. Càrrec de confiança.

      Eliminar
  4. Un altre que tal:

    Tanta monserga, tanta difamació tant de criticar a tots.. i ara al final sembla ser que li fan una adjudicació directa.
    Hi ha que tindre molt de morro i molt d'estomago per a montar la que ha montat i quedar-se tan ample.
    Ha acusat de prevaricario i trafic d'influencies i ara segons es diu per l'Ajuntament s'ho quedara ell en concurs directe i pressumptament amb l'ajuda d'algu de dins. No hi ha temps perquè es monte un concurs.

    ¡Que li donen amb adjudicació directa perquè no arme la de Sant Quintin!. Al final, algun anònim tindrà rao. Sembla ser que al final serà aixi,

    Bravo senyor Juanjo Sala. Tu i el teu alter ego, el fletxer Robin del Braç Treballador, s'haveu lluït.

    I això no priva que tu sapies de que va i que sigues entes en eixes coses del temps lliure i que jo puga admetre que millor que tu i damunt del poble, millor que millor. Però quines formes les teues!

    Ara ves i acusa a Llum Sansaloni i al Bloc, que si la contractació i demés quan ara se sap que tot queda en les mans del regidor Borras i d'algun funcionaris del Braç Treballador.

    El temps posa cada u al seu puesto i ja sabem ara perquè quan vas llegir "adjudicació directa" vas explotar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. "Pressumptament amb l'ajuda d'algú de dins"
      Al que escriu i al que edita (Enrique) us salva dir "pressumptament",sino seria una acusació molt greu¨,on una de les dues parts podria "acusar-ho", per colocar a dit uns o per pressuposar-ho altres.

      Eliminar
    2. De monserga res, ni de criticar tots tampoc. No et cregues tan important que a uns quants els feu tots. Ha criticat la censura de La cotorra, i després els que li han donat la raó de la difamació de que es donava a dit i com "suposadament" ho feia.
      Mira que us agrada alabar o afonar, no teniu terme mig, altra vegada dient LI DONEN. Que els contractes s'adjudiquen, no es donen, només preteneu devaluar el que no podeu.
      Si dius que és el millor, a sant de qué tant suposat pucherazo? Li fa falta? si ho havera fet no havera callat? Sap mal que puga guanyar i damunt es queixe de pressions? Uns dient que mossega la mà que li dona de menjar, es veu que hi ha complexe de superioritat i potser suposadament hi ha polítics que es creuen els patronos del poble i van repartint contractes i deuen rebre mil i una gràcies? Encara estem en eixes dels senyorets i els explotats?
      Atacs,atacs i més atacs, i mentides. Espere que isca a defendre el seu nom, el dels polítics "socis" i funcionaris que els defense qui vullga.

      Eliminar
    3. Juanjo Sala Escrihuela4 de junio de 2014, 1:18

      Estes coses són les que jo he dit signat amb nom i DNI:

      "fent creure a la gent que les CONCESSIONS ES DONEN, i deixar entreveure de que sempre siga PER A UN MATEIX."

      Pressuposar donar a dit amb el "DONAR-LI-HO AL DE SEMPRE"

      De nom meu no ha eixit res més, ni sobre regidores ni d’adjudicacions directes. No es precís faltar a la veritat ni confondre personalitats.

      La queixa està clara que ha vingut per difamar amb que (pasara el que passara) ho DONARIEN AL DE SEMPRE. La clau està clar que és en lo ofensiu del verb usat (DONAR) quant tots saben que els concursos s'ADJUDIQUEN. I es poden adjudicar per concurs (>18.000€ per serveis) o per invitació a vàries empreses(ADJUDICACIÓ DIRECTA de contracte menor).
      La meua empresa ha estat seleccionada amb pocs contractes menors i prou concursos tant ací com fora i MAI per amiguisme ni familiaritat. La escola d’estiu ha funcionat molts anys amb familiars treballant al departament i sense estar convidat als contractes menors, mentres la meua empresa feia altres escoles d’estiu. En fer-se el primer concurs vaig accedir amb altres empreses de les quals he estat triat totes les vegades presentades, amb el PP i amb altres.
      Dir que per llei cap familiar pot estar en cap mesa,proposar,avaluar ni signar res concernent als proposants de projectes.Ja s’havia dit,però bé,alguns s’ho hauran botat. També,al primer concurs participant al poble, en l’avaluació tècnica vam quedar els segons i vam entrar per quita en el preu, així que de tracte de favor intern en puntuar,res de res. Així, el que diu “suposadament des de dins” pot buscar i preguntar qualsevols plegs tècnics (els poden demanar a les altres 4 empreses) i també sobre com s’avalua (imagine que els tècnics ho explicaran al regidor abans de firmar res). La resta és el preu en un sobre tancat.Algú volia fer creure que algú ho podia presentar d’hora de tancar i podien filtrar-li el preu dels demés.No dic que no puga ser (polític o funcionari se la jugarien) però a este cas els 4 empresaris estàvem junts al registre entregant els sobres a mateixa hora,tots ho fan a última hora,no es fiaran de gent com la que ací suposa que això es pot fer,sempre en pot caure algún d'estos per la política.
      S’ha hagut d’aguantar molt de “supòsats” estos dies,però bé, és el que rodeja la política i ja contem amb això.

      El que em sembla clavar la pota és que vages suposant qui es pot haver-se quedat un contracte quan a les empreses licitants (vàries del poble) no ens han dit res encara. Comentarista o aficionat al periodisme que juga a usar la política a conveniència? Eres suposadament del PSOE o tens suposadament familiars a dins? Encara que ho saberes podries callar per respecte als que justament concursen o aspiren a adjudicacions directes, flac favor fas a la política i administració deixant caure que suposadament fan el que volen interesadament.

      Estic tranquilíssim, no he muntat cap San Quintin (éste és un dels poc comentaris que faig dels més de 100 que hi ha per ahí), sempre defenent-me i només pose majúscula quan resalte el que no es vol llegir o entendre,no alce la veu ni explote,ni perc les formes,ni que em guanye ni perda este ni cap altre contracte, perque tingues en compte que es guanyen o perden, no es donen.
      Qui haja donat o rebut, allà amb la seua consciència. Jo dorm molt bé i espere seguir fent-ho.
      Quan no hi ha res,no es pot demostrar res,així que segueix picant en pedra a vore que trobes.
      I tant que el temps posa a cadascú en el seu lloc, com bé dius tú, a vore on acaba cadascú, a mí no m’ha fet falta l’ajuda de cap polític per arribar on estic. D’un anònim, no ho puc saber.

      Eliminar
    4. Pots dir el que vulgues. Els fets són els fets.

      - Els tècnics de Servicis Socials no han preparat cap concurs. Ells sabran perquè. Jo no, però puc fer-me mil conjetures.
      - Imaginem que es fa l'adjudicació directa i se li dóna a Juanjo Sala. D'acord, és el millor, és del poble, té experiència. D'acord i ho dic sincerament. Però no d'acord amb les formes, la manera.

      L'adjudicació directa implica no disputa en les ofertes, les pacten empresa i regidoria o els tècnics millor? i s'ha acabat. Anar a concurs implica haver de retallar, rebaixar preus i haver de deixar de guanyar un poc menys a l'empresa i igual el quedes amb dos pams de nassos i no guanyes.
      Els darrers anys des de que es contracte menor l'adjudicació es directa. Fa uns anys es va fer concurs i tinc entés que algú va haver de rebaixar l'oferta que portava per tindre la certesa que li ho donaren l'Escola d'Estiu (donar és la manera que gasta la gent plana per a dir adjudicar i no cal buscar altres cognotacions).

      Amb l'adjudicació directa se li dóna-adjudica a qui es vol, i no estic dient ni mal adjudicat ni res semblant, però a qui es vol. Concurs, qui mana es l'oferta. I enguany tinc entés que hi havia interes per algunes persones de Tavernes que han dut a cap Escoles d'Estiu en localitats de la Safor a presentar ofertes. Ni oportunitat de fer-ho.

      Eliminar
    5. No, estas molt confundit amb lo de les adjudicacions i concursos. Efectivament una adjudicació es fa per evitar paperassa i burocràcia amb contractes menors. Es el mateix que fa contractació amb obres menors i reparació de columpios, diuen que es dona al millor i que s'estalvien diners, perque en les adjudicacions,com en els concursos tambe es posa preu, imagine que es tindrà en compte el mes barat a igualtat de condicions tècniques. Efectivament en adjudicació directa es podria donar a qui vullgueren sense preus ni projectes, pero este any, com el passat i altres s'han demanat credencial si preus per avaluar i conviden 5 empreses, aixo de donar directament te ben poc, a menys que estem dient que politics o funcionaris son honrats per saber triar qui es mereix. Si es creu així d'impugnar i s'aclareix, o a un jutjat. Ningu es pot queixar de l'us dels contractes menors, tots els politics de tots els colors els han usat i no crec que Victor es xafe els dits. Sobre la invitació a empreses,dir que van convidar qui va creure l'Ajuntament, crec que contractació l'any passat va convidar empreses de fora, i crec que tots els que han preguntat han estat convidats, no se com dius que hi ha qui no ha tingut oportunitat de fer-ho. Imagine que perque et conviden t'hauras de donar a conèixer i no crec que excloeixin gent de Tavernes quan s'han presentat 3 projectes del poble.
      Jo crec que el que voldria l'empresari que suposadament acusen es que es fera un concurs de concessió per deu anys com la guarderia, ja que ha guanyat amb competència sempre,amb concurs i sense concurs. Pero aixo ja es cosa de Borràs i Contractació. I a descansar tots de tradicions i dels blogs. Mira tu amb aixo que prompte s'acabaven els San Quintins.

      Eliminar
    6. "I tant que el temps posa a cadascú en el seu lloc, com bé dius tú, a vore on acaba cadascú, a mí no m’ha fet falta l’ajuda de cap polític per arribar on estic. D’un anònim, no ho puc saber."

      Que no necessites l'ajut de cap polític ho sabem. No et fa falta

      Eliminar
    7. Ni m'ha fet falta ni em farà. Ni de politics ni de no politics, ni de dins ni de fora. Ningu dona res debades i a mi quan em donen injustament a canvi de algo soc el primer a pegar a fugir, altra cosa no seria conseqüent veient la habitual critica a la politica mal feta, quan es el cas, i en aixo es l'unic en que coincidisc com a persona i com a empresa, que encara que molts ho barregen, no te res a vore quant es tenen les idees clares.

      Eliminar
    8. De no polítics no ho tinc jo molt clar. D'ahí la frase.

      Eliminar
    9. Si no ho tens clar investiga,pregunta i despres digues la teua. Tin en compte que el bon periodisme pregunta a les dues parts,sino es converteix en amarillisme. Al suposadament acusat no ha anat mai ningu a preguntar-li res.

      Eliminar
  5. Enrique, quan aneu a aprlar tu i Carles Gimeno del que va passar a la ràdio? No sé de que va la cosa però els bloquers estàn molt nerviosos del que pogau dir.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ai si carles fora d, altra pasta, correría el manso ... tal volta per aixo pretenguen desprestigar-lo ...

      Eliminar
    2. Si que estaran tranquils els bloqueros quan continuen com tu dius desprestigiant-lo. No son tant tontos per anar punxant si això es pot tornar en contra seua.

      I si altres foren d'una altra pasta... correria el manso, la dona del manso i tot el ramat. Son tres anys en el govern. Hi ha molta gent que li agrada anar a abocar per quedar bé en els que manen. No cal que entrem en mes detalls.

      I del tancament de la radio, el Bloc res de res a vore. Ni Compromís res de res. I ja s'ha dit. Abans d'este govern, abans de cedir, llogar, traspassar (com es diga) la radio als nous gestors, Gimeno sabia que eixa radio estava en el punt de mira de la Generalitat per tancar. Contat personalment per ell quan va fer alguns moviments de venta a una entitat molt gran de fora i molt relacionada amb l'esglesia. Quin nom mes bonico: Tres Creus, com el Calvari!
      Si vol ara que ho desmentisca.

      Eliminar
    3. Recoll......, Jaume, conta-ho tot ja! Parla de perquè Tres Creus, la Universitat Catòlica, l'Arquebispat, una oferta feta via superindirecta a l'Ajuntament perquè comprarà la radio, l'amenaça de tancament que hi havia abans d'entrar el govern actual. Parla dels finançaments de la ràdio en passades legislatures amb l'inserció de cunyes, revistes i demés.
      Va volem saber .

      Eliminar
  6. Sobre la radio a la valldigna fa molts anys q la generalitat va darrere d' ella per tancarla. si els nous gestors ho sabien ho no, no ho se, pero la radio ja fa temps q estaba sentenciada. Tal volta per aixo no la va poder vendre.

    ResponderEliminar
  7. Que era una mort anunciada estava cantat. Es podia ajornar amb el canvi del nom i del dial
    I perque el canvi de nom? Es va canviar el nom "Tres Creus", jugant amb el nom Muntanya de les Creus i també el Calvari simbol religiós i es va plantejar vendre a Arquebisbat, és a dir a la COPE, que arreplegava una emissora feta i amb audiència.
    I alguna cosa mes.

    ResponderEliminar