domingo, 1 de junio de 2014

Extra, el Quadern informa : UNA RÀDIO LOCAL I SOLIDARIA ?

Ens hem assabentat que ahir en l'assamblea anual de Càrites Interparroqial de Tavernes, davant la greu situació de crisi que té l' associació la qual sòls té 5.000 euros per a fer front a les necessitats socials, el que pot portar a tindre que tancar l'economat, Carles Gimeno va oferir a ésta la possiblitat de donar-li com a propietari qué és els equips de ràdio per a qué esta gestione una emissora i obtinga ingressos per eixe costat, per a lo qual es necessitaría que l'Ajuntament solicitara i obtinguera, algo més que possible, una llicència de emissora pública local i li cedira la seua explotació a Càrites de Tavernes, oferint Gimeno per a això el traslladar gratuïtament les instalacions actuals a la casa del carrer Sant Joan Baptista recentment adquirida per la ONG, amb el qual amb voluntat i interés per part de l'administració local, estaven pressents els regidors Benavent, Canet, Tudela, Karina Vercher i Salva Sansaloni i el propi Alcalde, la emissora podría estar en marxa en breu de temps i generant ingressos per a Càrites.

Des de Càrites es valorarà la proposta i es respondrà en uns dies, esta mateixa setmana en que entrem si es possible, a Gimeno . 

Per la nostra part dir que ens pareix una noticia excel.lent, i que ójala es puga ficar en marxa i el més aviat possible, doncs mataríem dos pardals d'un tir :  Una emissora pública en valencià i cobrint una necessitat social, i a més ajudant a una ONG a portar endavant les seus projectes.

Sòls esperem que eixa manía que li tenen alguns a Gimeno, incluit ens consta algun que altre del govern local, excel.lent persona i amic d'este blog i del seu editor i per això ho afirmem i rearfirmem, no siga entrebanc per a este més que lloable fí : Qué penseu ?.



57 comentarios:

  1. Molt bé Gimeno, una gran persona. Si tots ferem un gest similar s'acabarien els desfavorits a Tavernes

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pues en la Cotorra han omitit el nom de Carles Gimeno. Així que pareix que els que tenien mania a Carles Gimeno, continuen igual.

      Eliminar
  2. Carles Gimeno, una gran persona. Estic d'acord amb tu. Aquells que el mateix dia de les eleccions i en una coneguda, cridaven fora Carles Gimeno, haurien de rectificar i aprendre el bon afer d'este xic. Poca gent, faria el que ell fa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Eixos equipos es tenen que tirar perque son molts vells i anticuats. No dona res.

      Eliminar
    2. Altres donen menys encara i Càrites ja no te ni un EURO!

      Eliminar
    3. No tenen i es gasten 78.000 en una casa? Un poc incomprensible, no?

      Eliminar
  3. L'Ajuntament dirà que no. Ja van posar pegues en la entrega del local a Cáritas i crec que els ha baixat subvenció.
    També tindran por de que monten la nova COPE vallera i facen propaganda només al PP.
    Polititza,que algo queda.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'ajuntament dirà que no, perquè estàn montant una ràdio amb molt de "compromís" i per això "piensa el ladrón que todos son de su condición". No passa res, que cadascú obriga la seua radio i en pau. A l'ajuntament sols se li demana que no obstaculitze. Serà massa demanar?

      Eliminar
  4. Caritas = esglesia= arquebispat que s'immatricula els bens al seu nom. Voriem al cap d'un temps qui dirigia la emisora i quina classe de programa faria.
    I l'Església ideologicament és el PP: contra avort, contra divorci, contra gays i lesbianes, contra celules mares.

    O siga al final una ràdio del PP amb l'escusa d'ajudar als necessitats, que estan en necessitats per l'austericidi, pels desnonaments, pels retalls en prestacions, retalls en els sous, retalls en les ajudes als depenett, per les facilitats d'acomiadament del treball, pel retall en les subvencions als aturats.

    Caritas es una entitat de l'esglesia, que em mereix tots els respectes quant a la gent que hi ha dins treballant i donant el calló de bona fe i per damunt de ideoligies. La gent del poble no te cap perquè d'embarcar-se en eixes aventures i mes quan sap que després hauran de donar comptes i serà la gent de dalt, l'Esglesia i de l'Arquebisbat, qui manara. Nomes cal recordar els moviment a Tavernes fins a constituir-se dos carites nomes arribat un retor de la catedral i de l'Arquebispat.

    Ja es simptomatic que la dreta haja eixit de seguida a "beneir" el projecte. ¿No serà tot una confabulació de Gimeno amb el PP?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Esta resposta significa un NO, no oficial de Compromís? Continuareu anant a les processons i clavant la cullerada amb la qüestió del mossèn de Tavernes? Aneu a utilitzar la religió i l'església quan vos interessa? Aneu a ajudar a Càritas amb més subvenció?
      Contesteu

      Eliminar
    2. No serà que Bloc Compromís voleu muntar-se'n una? Doncs endavant. A més s'agrairia poder posar-li veu als que s'AMAGUEN darrere d'eixe blog. Encara que coneixent el tarannà de la Cotorra de la Vall, es posarien una radio clandestina amb un distorsionador de veu.
      PD: Amb el algun comentari anterior, els de Càrites ja teniu un NO, no oficial, però si oficiós.

      Eliminar
    3. Entonces a què va anar Jordi Juan a la reunió? Estarà d'acord amb el que proposa Carles Gimeno, no?

      Eliminar
    4. Contesta a la teua pregunta Enrique Estruch, el comentari de l'anònim de les 12:51? La malaltissa enfermetat de l'odi que li tenen a Carles Gimeno encara continua. Sí senyors del Bloc, el mateix dia de les eleccions cridaveu ben fort que anàveu a tancar-li la radio. I ara que l'home vol donar el seu material per a que Càritas munte una i puga traure diners per a donar de menjar a més de 400 familiaes (ja que l'ajuntament no aporta el que fa falta), tot seran traves i confabulacions blocmassòniques per a que s'obriga una radio que beneficie a estes mes de 400 famílies.
      A vore si este estiu no es quedeu massa curts en les beques de menjador i no torna a passar el capítol desagradable de l'any passat on un muntó de xiquets es van quedar sense beca. I no valen excuses, que diners hi han, perquè digueu que teniu SUXHÀBIT!! A més esteu tirant diners al lloguer de modus vivendi i fent rentin abusius de cotxes per a la policia.

      Eliminar
  5. No puc entendre com Càrites està en esta situació i estem pagant 3.300 € tots els mesos per alquilar un local que porta quasi 6 mesos tancat i que no va avant ni arrere (i ja portem 20.000 € tirats el eixe local sense. Com tampoc entenc que siga tan precís fer eixos rentings de cotxes per a policia en el que se'n van 60.000 € tots els anys. I així es pot extendre a altres gestions realitzades.
    Per tant, diners hi han però sols per al que es vol.

    ResponderEliminar
  6. Pues si no ho entens es el teu problema.
    Diners ni havia....pero s'els han gastat pagant el parking peperil i les deutes als proveedors que ells van deixar en al caixo.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I els d'ara continuen en eixa línia, tirant diners en lloguers i en rentings abusius.

      Eliminar
  7. Gimeno=PP. Aquesta proposta és una "encerrona" maquinada pel PP per a posar entre l'espasa i la paret al govern local, i utilizant per a fins polítics una associació que no té res a vore en política i fa un treball encomiable pels més necessitats de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amb eixe raonament podries explicar qui va maquinar la denuncia a la anterior radio al·legant que estava transmetent de manera il·legal?

      Eliminar
    2. Ostra Enrique, la mania i la persecució a Carles Gimeno continua. Ara inventaran 1000 històries de la radio per no obrirla. A vore si ells aporten 60.000 € a Càritas per a que puguen atendre les necessitats de 450 famílies i es deixen ja de fer-se fotos i polititzar-ho tot. Veuen fantasmes on no hi han, i mentre la gent es mor de fam.

      Eliminar
  8. A mí em sembla bona idea. I que tornen Alex i Iris amb la línia que portaven que era molt bona. I si els beneficis se'n van a Càrites, per a que puguen ajudar a eixes més de 400 famílies, sembla una immillorable solució.
    Esperem que el govern es deixe de tanta tonteria i tanta foto i pose de la seua part.

    ResponderEliminar
  9. El PP.
    O es que tu no saps que la tanca el PP i no hi ha cap denuncia pel mig?. Simplement els nous gestors se li va preguntar al PP de la Generalitat si es podia legalitzar i la resposta va ser una ordre de tancament. No veus que ho feia en valencia`.

    Això es una cosa que es va dir mil voltes en el tancament. Que era una decisió del PP de Valencia, que el PP no havia fet res per evitar-ho.

    I que casualitat la tanquen després de 12 anys d'il·legalitat i quan ja no governa el PP en Tavernes i qui més es pot beneficiar es el govern actual. Per què?

    Es de badocs pensar que el govern actual volia tancar la ràdio quan és el que més es podia beneficiar i sobre tot el Bloc de Tavernes, que no té cabuda en les radios i TV comarcals. ¿No vas vore els debats en els teles? Manolo a tota hora en les teles del PP i cap del govern contra el que es feia la moció en el plato.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La radio es tanca perque fa dos anys es va menejar de cercles pròxims al govern . Un regidor ja va dir que hi havia que tancar la radio, i altre regidor pot atestiguar aixo

      Eliminar
    2. Anònim de les 19:39. Jo sols puc dir-te que la "cabeza pensante" ha comentat moltes vegades per ací.

      Eliminar
    3. Hi han "dos autors intel·lectuals", un el que dius tú (el que pensa que és el més intel·lectual de Tavernes) i altre que ja està "dins".

      Eliminar
    4. Quantes difamacions i mentires i Estruch consentint-les.

      Eliminar
    5. Quant de destrellat!
      Si al final també seran els autors de la mort de Jesucrit i els benficiaris dels sobres de Barcenas, les comissions del cas Gurtel i a qui anaven a parar els tratges del Camps.

      Eliminar
    6. Al de les difamacions, per a difamar hi ha que donar noms o acussar de forma que siga inequivico a qui ho fas, acas te sents identificat o a akgu en concret ? . Doncs la difamacio esta penada .

      Eliminar
  10. La Cotorra vol esperar a tenir tota la informació per parlar del tema de la radio. No creguem que siga tan arriscat dir el que ha dir Enrique Estruch, que és ni menys ni més, del que es va parlar a la reunió. No creguem que Enrique Estruch haja dit res inventat, sols ha dit el que allí es va parlar. Si cavallers, el que ve a dir-se informar. Ara que a la Cotorra quan volen censurar, diuen que no s'arrisquen a dir res perquè no tenen tota la informació. O que tallen, perquè el tema no interessa.

    Estes han sigut les seues paraules a la pregunta d'un comentariste del per què no explicaven lo de la radio:

    Blogger La Cotorra de la Vall ha dit...

    Per a què vols que ho expliquem nosaltres si tens a Estruch i a Quadern que ho expliquen com cal?

    Primer: considerar que simplement per la manera d'entrar i qualificar-nos de partidistes no mereixes ni que el contestem, però bé... els altres lectors pensem que mereixen també la informació.

    Segon: Nosaltres informarem del tema quan tinguem totes les dades, totes les circumstàncies que giren al voltant de la ràdio municipal. Ens prendrem el temps que calga fins conèixer amb pèls i senyals tot el que calga saber.
    I després informarem.

    Tercer: Simplement farem el que sempre fem: rigor, seriositat, informació contrastada i veracitat i transparència, encara que alguns no vos agrade.

    I una petita reflexió: Durant 12 anys ha estat la ràdio il·legal i el PP mai no es va preocupar de legalitzar-la en base a pasar la licència al seus amic, cosa tan fàcil com donar-li festes joves a festes o vigilàncies en el poble.
    No t'has parat mai a pensar perquè?

    A veore si al final les explicacions i tot el que es diu es un muntatge sense cap fonament legal i alguns han de recular. Recorda això quan veges la nostra informació, que els nostres lectors la tindran tal i com es mereixen.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Los únicos que no se alegran por esta noticia son los de la Cotorra. Por qué será ... Si se puede! Si se puede hacer que la radio sea de Caritas y solidaria

      Eliminar
    2. En la cotorra no s'atrevixen a dir PODEMOS!

      Eliminar
    3. Quantes difamacions i Estruch consentint-les.

      Eliminar
    4. T, has tornat a sentir aludit o qué ?

      Eliminar
  11. Enrique, tu que ho saps tot, i informes sense cap manipulació, podries explicar perquè la ràdio local va estar 12 anys il·legal i l'Ajuntament del PP no va cedir en tot eixe temps la licencia municipal a Gimeno?

    ¿Era perquè eixa licencia no ha existit mai? Era perquè aixina i com que era il·legal el PP sempre tenia la paella pel manec? Era perque així podia obligar a Gimeno a no abusar massa dels programes politics i per això en el 2011 no van haver debats?
    L'oposicio d'aleshores, ara govern, va dir en la campanya que la falta de debats era una imposició a la radio del PP.
    Han passat anys, la radio no existix, i ja es pot dir. Informa'ns que volem saber.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De moment no puc parlar, temps al temps ...

      Eliminar
    2. Anònim de les 20:24, i per què cridaven a la seu del Bloc, el mateix dia de les eleccions municipals de 2.011 que "ANEM A TANCAR LA RADIO A EIXE CARLES GIMENO"? I uns dies despres, va hi haure uns dies que la radio va ser desconnectada.
      Ací esteu clavats uns i altres fins als genolls!!

      Eliminar
    3. Difamació.
      I com Enrique sap que això es mentira no sé perquè t'ho publica.
      Enrique sap que això no es veritat i que van ser questions tècniques. No sé perquè no diu que no va tindre res que vore la desconexió, prevista, amb això.

      I si es veritat: hi ha gent que està clavà fins els genolls amb els Gurtels, Noos, Emarsa i ara fins i tot amb morts en el cas del Metro.

      I una frase que no vaig a dir que siga veritat o mentira, perquè no ho sé, jo estava allí i no la vaig sentir i que seria si es va dir desafortunada, no implica a tot un col·lectiu com ja heu dit per ací un parell de vegades. Per un feu a tots iguals.

      Com supose que tu em diras que uns quants "xoriços" no son tot el PP, o em diràs que aquell del PP (Rus) que entre altres frases es va referir a "repassar-los" (amb les armes) no es tot el PP o la gent que fa el salut feixista i la bandera de Franco no es del PP. Ara amb la teua lògica sí.

      Eliminar
    4. Del que diu l'anònim de les 21:52 sobre els crits de que anaven a tancar-li la radio a Carles Gimeno és cert. Encara que tots no cridaven això i alguns inclús els demanaren no dir eixes coses. I de l'apago també és cert, encara que no es pot afirmar que hi haja cap relació d'una cosa amb l'altra.

      Eliminar
    5. Ara els toca als nostres!
      Es la frase que sempre que hi ha canvi de govern local es sent a alguns indocumentats quan els seus entren a manar.
      El mes trist es que als seus partits ningu els fa fora d'una potada al cul, i despres es queixen de corrupcio als demes partits.

      Eliminar
  12. Tindre ràdio i ajudar, i sense quasi inversió. Es una gran noticia que li vindrà molt bé a Caritas per seguir ajudant. Es tot un detall per part de Carlos Gimeno

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que venguen els equips de radio i ajuden igualment.
      Si la radio no es bona sense el PP tampoc es bona amb Carites.

      Eliminar
    2. Menuda enganyifa del Gimeno a Alex i Iris. Es passa la radio quan ell ja tenia papers de que l'anaven a tancar.

      Eliminar
    3. Eixos equips no valen res. Estan absolets. És xatarra tecnologica. Alguna cosa hi haurà aprofitable pero son mes per tirar als reciclatges.
      Si els vens no el donen ni 500 euros.

      Eliminar
    4. Fa un mes estaven perfectes i en funcionament i ara ja estan obsolets?
      no estem diguent que donen més o menys diners sino que funcionen o no.

      Eliminar
  13. Pero hi havia radio en Tavernes?

    ResponderEliminar
  14. Gimeno no es va passar res , es la va llogar per un preu de risa i no feren cap inversió. Mira on vos arriva la mala llet que mentiu en tal de desprestigar-lo.

    ResponderEliminar
  15. De mala llet res. Mala llet pot ser saber coses i no dir-les i deixar que aci es diguen coses que son falses.

    Passar-los la radio es una manera de dir per llogar o traspassar. I jo no he dit res de preus i tu els claves pel mig per santificar el lloguer. I el preu no era el fet sino l'acció. Quan ell es cedix, es traspassa, es lloga, els quasi regala la radio ell ja tenia papers que avisaven de tancar la radio que es lo principal que volia dir.

    ¿Per que canvia el nom i el dial? Tenia, Si o No, coneixement de l'avis del tancament de Radio Valldigna?

    Espere contestació verdadera. Ho sabia o no ho sabia?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El mayeix sabía ell que Iris o Blasco en el tema, això t'ho poc assegurar , perquè tots sabíen l'estat jurídic de l'emissora i els papers amb l'ordre definitiva de tancar-la la va rebre uns pocs diens abans de la tancada definitiva, puc donar fe . Per tant, d'enaganyina rés de rés .
      I inste als interessats a que parlen i diguen la veritat .

      Eliminar
    2. No ho tinc entés aixina. Gimeno sabia més, sabia que estaven darrere del tancament de R. Valldigna. I per això canvia nom i dial, amb la qual cosa deixa d'existir R. Valldigna i era una nova emissora. Si no perquè canvia?
      Es la trampa que gasten moltes il·legals ja que es capta l'ona però saber l'ubicacio exacta del local no se coneix. Per tant sabia que la Generalitat estava darrere una emissora il·legal en la Valldigna.

      Es diu que potser per això, els nous llogaters intenten legalitzar la radio, i donen en els papers que presenten tots els datos de l'emissora, incluint el local ,i tot lo demés ja se sap. Li ho van posar a la Generalitat de la millor manera possible.

      I de mala llet res.
      I tu saps, i en cap moment ho has desmentit, que cap partit del poble, ni PP, ni Bloc, ni PSOE, ni EU, ni ER tenen res que vores amb el tancament. I no ho has desmentit les burrades que es diuen.
      I si hem de tirar a algu algo de culpa seria al PP per no haver sabut convencer, via assessorant a Rus, o via Clemente de Tavernes, que aci no se senten les emissores i ens cal per l'especial orografia una emissora i haver muntat tota la Valldigna un canyaret demanant l'emissora
      Però com es te que moure el PP per una emissora, i menys quan no governa Tavernes, si no es va moure contra l'alta tensió? Són faves comptades.

      Eliminar
    3. Si home,no es senten les seues radios a la Valldigna i vols que en posen una manant els altres.Tan ignorants els feu?

      Eliminar
  16. Estoy flipando de como algunos desvían el tema. Se hace una propuesta que es buena para Caritas y aún hay gente que la critica. Si el ayuntamiento no quiere que lo diga y punto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Así es, estimado comentarista, así es, enmierda que algo queda i mientras a desviar un tema porque , como ya me esperaba y yá lo advertí cuando dije que esperaba que no se pusieran obstáculos por ser queni era el que propuso el tema y el cedente, no interesa a algunos.

      Eliminar
    2. Enrique, els que desvien el tema i intenten justificar el perquè no es pot fer, son les persones que defensen a capa i espasa a Jordi Juan i fan de AVANZADILLA del govern. Vegent els seus comentaris, ja et dic jo que la resposta de l'alcalde (amb les 1.000 i 1 excusa que posarà) va a ser un NO a este projecte.
      Llàstima, però esta és la nova forma de fer política que el nostre alcalde ens va dir que anava a fer.

      Eliminar
  17. Enrique hi ha certs comentaris que no entenc com publiques certs comentaris com per exemple: "el mateix dia de les eleccions en la seu cridaven anem a tancar la
    Radio!!". Però quin despropòsit és este??? A Carlos Gimeno sempre se la tractat bé, si ha deixat de ser així, que jo no ho tinc clar, potser algo de culpa tinga ell. A cas no llegiu la premsa?? Com va enfocar el tema de la moció de censura? Em pareix repugnant que tota la gent afí al PP estiga parlant com ho fan de Caritas. Altra volta jugant amb la caritat i els pobres? Caritas no és de cap partit polític i no s'ha de polititzar. A que vénen tantes ganes? Se vos veu el plumero amb la radio. Al final el q pensava. Nomes voleu una radio i Caritas vos importa una bona me... Fent politica amb els pobres, que repugnant em pareix. Cavallers, vergonya!! Vergonya i sepulcres emblanquinats!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vergonya per a aquell que diu no a la radio i no posa els diners que calen per a que Carites no tanque. Això si que és vergonyós, criticar i no donar solucions.

      Eliminar
    2. Vergonya és fer de la caritat i dels pobres politica populista. Sou uns poca-vergonyes, i totes les tonteries que dius te les pots anar guardant per que aniràs de cap a l'infern. Solucions? Encara que ten donaren 1000 continuarieu brofegant. Bocaxancla!

      Eliminar
  18. El que es cert es que shan oferit els equips per a que les families necessitades puguen ixir avant i es increíble que hi haja gent que li sente mal.que asco doneu alguns polítics, deu no vullga que hagen ells d'anar a demanar

    ResponderEliminar
  19. La radio gestionada per Caritas? Excelent! Sencillament excelent. Ánim!

    ResponderEliminar