martes, 24 de junio de 2014

Editorial : FEU-LOS FORA

Huí una curteta editorial perquè el text de la premsa ho diu tot , però esperem que suficient per a seguir denunciant a esta quadrilla de dictadorsuelos, mira per on quasi tots del mateix caire politic. Així, lleguíem ahir en el Levante esta denuncia de Compromís de Almoines :  

Qui és l´alcalde d´almoines?

L'alcalde del nostre poble no ens deixava fer un sopar popular a la Plaça Major i ens negava l'ús de les taules i cadires municipals. L'alcalde d'Almoines es pensa que la plaça i les taules són seues? Doncs no, són de totes i tots, de tot el poble. I ho havia sol·licitat un grup de gent que havia organitzat una activitat política.


I perquè no ho permetia? Segurament per dues raons: No li agraden les activitats culturals (i després explicaré per què) i ha iniciat una cacera contra Compromís, tal com ja va denunciar la meua companya de partit, Pepa Garcia, en un article publicat al diari Levante-EMV, on criticava l'assetjament als regidors de Compromís.

Voleu conéixer més coses de l'alcalde d'Almoines? La seua estima per la gent de nostre poble (ironia) ha provocat els episodis més negres de la història recent. Té un enfrontament directe amb les associacions locals.

Recordem, per exemple, el menyspreu a la banda de música d'Almoines quan va llogar la banda d'un altre poble per toca en la festa dels combregats, o el no muntatge de l'escenari i l'equip de so en un concert. O quan va llogar unes filades de moros i cristians forasters, pagant-los, i va deixar de banda l'associació de moros del municipi. Però hi ha més: fa uns mesos va deixar plantada l'associació del Tren en la ruta al Racó del Duc. Un dia abans de l'excursió els comunica que no tindrien ni furgoneta municipal ni grup electrogen.

L'alcalde d'Almoines és la mateixa persona a la qual tots els seus regidors del grup municipal l'han abandonada: un s'ha passat al grup de no adscrits, abans de dir-li que «és un mentider compulsiu». Els altres dos regidors van dimitir. Hi ha més... tres municipis de la Safor s'han manifestat contra l'alcalde d'Almoines per haver tallat l'antiga carretera Gandia-Vilallonga, una acció històrica i sense precedents a la nostra comarca.

Bé, ja coneixeu qui és l'alcalde d'Almoines, un polític que dóna l'esquena a les persones, actua pensant que mana sobre el poble (diferència entre governar i manar), i a qui no li agraden les activitats culturals.

Bé, poc més que afegir perquè vos sonarà tot açò donat que altre xicotet de moment però pel vist molt molest partit per als populars ja ha denunciat en este blog per dues vegads, una en Cerdà i altra en Gandia, les actitus de aquells que creuen quant arriven al poder que lo públic es seu i que el adversari polític es un enemic a batre de totes les formes possibles, netes o brutes,i tracten de aniquilar-lo a tota costa i com siga.

I altra vegada reiterem que es hora de fer-los fora i el més aviat possible, però amb la diferència de que nosaltres, els demòcrates, els farem fora per les urnes i no tardarem massa, perquè la situació política valenciana està ficant-se insoportable en sobremanera entre corruptes, malversadors i gentola com esta que huí tornem a denunciar, que fa  que aquells populars de bona fé, com en consta de molts d'ells a nivell local, es siga cada dia més i més difícil aguantar el tipo i portar la cara en alt, i des d' ací, i este vol ser huí el nostre missatge, nosaltres els demanem que es rebelen, que siguen ells qui demanen als seus caps acabar amb tot açò de la única forma que es pot i que es fer-los fora per les urnes, la pàtria valenciana vos ho agrairà,  

I mentres tant seguirem denunciant-los on siga i ples mitjans que siga, encara siga un modest blog local com este. 

Qué penseu d'açò que huí demanem, som uns il-lusos ?. Ens agardaría escoltar a tots però sobre tot als populars que ens seguixen, qué penseu desde la lliberat que vos dona l'anonimat .

3 comentarios:

  1. Fem fora a tots els dictadors totalitaris. Fem-los fora en les urnes. Fora!!

    ResponderEliminar
  2. Doncs no pareix que els del PP tinguen res que dir : Qui calla otorga ? O es que están tant alienats que no son capaços de criticar lo mal i menys demanar canvis als seus jefes ? Mal anem si siquiera son capaços de fer autocritica .

    ResponderEliminar
  3. P.D. Enric eres un ilus si pensaves que serien capaços de dir res .

    ResponderEliminar