lunes, 9 de junio de 2014

Nota de Premsa de KARINA VERCHER sobre maltractament animal

KARINA VERCHER PROPOSA UNA ORDENANÇA PERQUÈ TAVERNES SIGA CIUTAT LLIURE DE MALTRACTAMENT ANIMAL

La regidora progressista realitzarà aquesta proposta per a evitar  “parxes” populistes i demagògics com el que vol proposar l’alcalde Jordi Juan respecte al circ, ja que considera que s’han de perseguir tots els maltractaments als animals que es produïsquen tant en circs com en zoològics o al carrer.

Després que el nacionalista Jordi Juan anunciara la prohibició d’actuar a un circ a Tavernes amb l’excusa del maltractament animal, tot i haver permés als últims anys diverses formes de maltractament animal al municipi, la regidora progressista Karina Vercher proposarà a tots els partits polítics de la ciutat que el Ple aprove una moció que declare Tavernes de la Valldigna ciutat lliure de maltractament animal i que comence de manera urgent la tramitació d’una ordenança municipal que impedisca que siguen maltractats animals salvatges i domèstics en espectacles públics o privats així com per part dels seus propietaris.

Per a la regidora progressista no té cap sentit fer una ordenança contra el circ com la que ha proposat la formació nacionalista Compromís, mentre res impediria que a Tavernes una empresa privada poguera obrir un zoològic o un safari park. A més a més, tampoc té sentit prohibir una activitat concreta ja que, en opinió de Vercher, s’han de perseguir les actuacions contra els animals i no activitats concretes.

Així, la regidora ha recordat que, mentre moltes associacions ecologistes i de defensa dels animals han denunciat en diverses ocasions determinats zoològics, com ara el de València ciutat, per convertir-se en presons per als animals, la pròpia UICN (Unión Internacional para la Conservación de la Naturaleza), considera necessària l’existència de zoològics com el de Jersey, creat pel naturalista Gerald Durrel, o el de Barcelona per la seua tasca de suport a la conservació d’espècies en perill d’extinció.

En este sentit, la regidora progressista realitzarà la proposta de fer una ordenança contra el maltractament animal per a evitar  “pegats”  populistes i demagògics com el que vol proposar l’alcalde Jordi Juan respecte al circ, ja que considera que s’han de perseguir tots els maltractaments als animals que es produïsquen tant en circs com en zoològics o al carrer.

Així mateix, li recomana que aclarisca la seua postura respecte a la celebració d’espectacles taurins, ja que fa la impressió que els nacionalistes i els socialistes la canvien cada dos mesos. De fet, Karina Vercher, ha ironitzat que, una vegada més, la resposta de l’alcalde a una proposta conservacionista com la de declarar Tavernes ciutat lliure de maltractament animal, mostrarà a tots quina classe de polítiques realitzen ell i els nacionalistes de Compromís a Tavernes.

25 comentarios:

  1. No fa falta fer una ordenança. El que fa falta es fer complir la que ja hi ha aprovada, per que es veu que els polítics locals ni tan sols saben que està.

    Si mireu la página web de l'Ajuntament la trobareu.

    Es l'ORDENANÇA MUNICIPAL REGULADORA DE LA TINENÇA D’ANIMALS DE COMPANYIA
    Acord del Ple de 7 de maig de 2001 (BOP d’1 d’agost de 2001).

    No fan falta mes normes, el que fa falta es fer complir les que ja estan i si es vol modificar de les que hi ha el que es crega oportú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home , com a que qui tots sabem, tauri ell , el deixara

      Eliminar
  2. Estic a favor del circs amb animals, dels bous, del tir i arrossegament, ... sempre que es facen cumplint la legislació però crec que la proposta de la regidora Karina és més coherent que la de l'alcalde. Per què prohibir el circ i no els bous al carrer? La raò és clara prohibir els bous llevaría vots i el circ no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I algun calbot per part de qui tots sabem

      Eliminar
  3. Jordi és el perfecte exemple de polític veleta. Actua sense cap tipus d'ètica sempre al son dels interessos electorals per a mantenir el que realment li importa... el seu sou de 50000 euros.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En brut o en net?

      Eliminar
    2. Que?? Quantes tonteries!! No estaras confundit el sou de manolo vidal, amparo espi i Ribis?? Va home va

      Eliminar
    3. L’exalcalde Manolo Vidal tenia de sou l'any 2009:
      Sueldo: 50.832
      SS: 12.120
      Total: 62.952

      L’alcalde Jordi Juan té de sou:
      Sueldo: 43.943
      SS: 12.969
      Total: 56.913

      Els regidors amb mitja dedicació:
      Sueldo: 19.774
      SS: 6.238
      Total: 26.013

      ¿Algu se'n recorda quina Karina Vercher tenia mitja dedicació?

      Eliminar
  4. I l'ordenança sobre els desnonaments i la banca que havia de redactar la regidora? Com està?
    11 mesos ens queden d'aguantar les bovades d'esta senyora.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I l'estacio de Borderia???

      Eliminar
    2. i el pressupost?

      Eliminar
    3. Hoy no , mañana !

      Eliminar
    4. Però per a que cobra 50000 eurasos el tio Jordi? La ordenança dels bancs l'han de fer els concejals de l'oposició? Que ell no la vol?

      Eliminar
  5. Ultima noticia escampada pel twitter:
    La regiduria de Servicis Socials adjudica directament a Juanjo Tradicions l'Escola d'Estiu. Ni concurs ni res de res.
    Un amic és un tresor i ¡Tot queda en casa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dis-ho tot, pel Twitter de Jordi Juan. Deu ser eixe l'amic a que et refereixes.

      Eliminar
    2. LA ULTIMA NOTICIA ESCAMPADA ES QUE BLOC I PSOE TRENQUEN PALLETES.

      Eliminar
    3. Perque diuen aci lo de les palletes?
      Sembla que Juanjo Tradicions provoque la ruptura entre PSOE i Bloc.
      Si que mana eixe, que es coloca on vol i trenca governs.

      Eliminar
  6. Concurs no hi haurà, pero adjudicació directa tampoc es res de res. Es demanen uns projectes tècnics i de solvència econòmica, i al millor li ho adjudiquen. Això diuen les condicions per presentar-se, on s'han convidat 5 empreses amb igualtat de condicions. Si no ho han fet així, cal demanar li comptes al regidor que signa l'adjudicacio i si es demostra que ell i Juanjo han fet tracte per amistat caldrà demanar la dimissió del politic per tracte de favor. A mi no em sona que siguen molt amics, pero podeu seguir buscant a vore per on trobeu algo.
    L'enveja continua essent l'esport tradicional.
    A esta empresa no li poden clavar subcontractes de columpios com fan amb altres empreses constructores del poble si volen accedir a feina municipal, i això de no tindreu tot controlat, recrema.
    Seran deslleials alguns? Amb lo fàcil que es dur-se bé amb el poder!

    ResponderEliminar
  7. Uns tenen subcontractes de columpios, caldria demostrar-ho cosa que no faràs, altres tenen mitges taronges dins, que no cal demostrar de cap manera.
    I tot queda en casa!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Les mitges taronges han guanyat tots els concursos contra empreses de dins i fora i varios anys i amb diferents governs. En altres events sense concurs porten sempre els castells de Ruano que no lloga cap persona del poble. Es pensen que foten a uno i ho fan sols als que es queden sense feina.
      El dels columpios ha fet totes les feines del poble, sense concurs i inclòs per a tercers i amb nocturnitat i alevosia. Si qui va contant-ho pel poble li semblava correcte acceptar-ho sense mes, no aniria diguent-ho. Es de burros tindre pressupostos mes baixets de proveïdors de materials i agafar un mes alt pero que es d'un germà de regidora de contractació. I el material es material, no es presenta un projecte per tal d'avaluar-lo.

      Eliminar
  8. M'alegre per Juanjo i pels seus empleats.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo m'alegre sobretot pels seus companys de feina, ja fa anys que el resultat de l'escoleta diu que son els mes preparats del poble siguen de qui siguen i pensen com pensen. Ojala tots triaren aixína els càrrecs de confiança.

      Eliminar
  9. Tot pot arreglar-se en una xerrada de PACMA amb el col·lectiu de Compromís de Tavernes en la seu de la penya Taurina. Podrien fer un tracte per a que no hi hagueren bous a Tavernes, i menys pagats amb diners de l'Ajuntament, que encara resulta més vergonyós.
    Ací no hi ha que quedar-se a mig camí per fer agravi comparatiu amb els circs d'animals. Per tant, hi ha que obri la prohibició a la columbicultura, exhibicions canines, bous al carrer, batudes de porc senglar, tir i arrossegament... I tenir espècies delicades dins les cases dels particulars.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estaria bo, altra moció del Bloc per tombar-li la paraeta a Jaume i que el PSOE es tornara a abstindre's,ja,ja,ja.
      Despres del"circ" que han muntat tardaran tornar a presentar mocions, encara que siga per desviar l'atenció de l'esperat plenari dels pressupostos.

      Eliminar
  10. Vist el plenari Karina ha estat profètica.

    ResponderEliminar