jueves, 1 de agosto de 2013

Nota del Gab. Premsa Ajuntament sobre la FIRMA CONVENIS

Tavernes firma els convenis de 2013 amb associacions i clubs esportius

El saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes fou el lloc escollit per a firmar els convenis amb les associacions culturals i esportives de la ciutat. L’import de les subvencions directes ascendeix a un total de 167.150 euros.

El saló de plens municipal fou el lloc escollit per a la firma dels diferents convenis de l’Ajuntament amb les associacions culturals i clubs esportius de la ciutat, cas de, entre altres, el Sindicat de Regs, la Junta Local Fallera, UD Tavernes, Rugbi, corals, etc. que sumen en subvencions directes 167.150 euros. El suport de l’Ajuntament també es manifesta en una important quantitat econòmica aportada indirectament per al manteniment i ús d’instal·lacions, personal, neteja, policia etc.

L’acte fou presidit per l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, que va estar acompanyat per la regidora de Cultura i Festes, Pilar Altur, pel regidor d’Esports, Josep Llàcer, pel tècnic d’Esports, Paco Cunyat, i pels diferents presidents i representants de les entitats convocades a la firma.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va remarcar als presents que “una de les principals virtuts que té Tavernes és el seu teixit associatiu, ja que dóna a la ciutat un gran moviment esportiu, cultural, festiu i, és clar, d’atenció als necessitats. En la signatura dels convenis es fa efectiva la col·laboració de l’Ajuntament amb les associacions del nostre municipi. A més, la voluntat de l’Ajuntament és donar valor a totes les activitats que tenen lloc a Tavernes a través d’estes associacions i clubs”.

L’alcalde va apel·lar a la responsabilitat tant de l’Ajuntament com dels clubs i associacions de gestionar correctament els recursos públics que suposa la quantia dels convenis.
L’Ajuntament de Tavernes, malgrat que preveu ingressar aproximadament mig milió d’euros menys que en 2012, ha mantingut les subvencions directes aportades pels diferents convenis en este exercici de 2013, i que començaran a fer-se efectius el mes d’agost.

3 comentarios:

  1. Que pasa que no es pot descarregar el BIM de juliol-agost?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això està fet a consciencia, ja que no volen que es veja que s'han quedat quasi 100 xiquets sense beca de menjador. I a pesar de que la dotació del programa per part de la diputació ha sigut escasa, el govern no ha volgut aportar les restants, en quan s'ha demostrat sobradament que tenien prou recursos per a que estos 93 xiquets puguen nutrir-se correctament a l'estiu. Ja s'ha vist que després de dir que no volien aportar 18.000 € per a les beques de menjador, s'ha contractat al señor botifarra (5.000 €), renting de super-cotxes de la policía (32.000 €/any), cuina de la toscana (una part dels 20.000 € que costa el festival Siete Sois Siete Luas), col.lector (700.000 €), subvencions a les associacions de tavernes (+ 60.000 €), subvencio a la unió musical (+15.000€)... O siga que diners si que en tenen, però per al que volen.

      Eliminar
  2. Enrique, tu saps perquè quan intentes descàrregar el BIM a la web de l'ajuntament dona error?

    ResponderEliminar