viernes, 2 de agosto de 2013

Editorial : I TÚ MÉS DE NOU

Es el que he vaig sentir ( sí, dec de ser ú dels poc que m'he tragat el debat complet sobre el cas Bàrcena , però ha segut  per enfermetat i perquè sòls m'apetía sentir que no vore la tele , no soc tan massoca com per a fer-ho en circunstàncies normals ) en les Corts Nacionals ahir i el que he pogut comprobar també reciénment en este blog , quant s'acaben els arguments .

En el primer cas , un President amb un guió tan preparat que ni siquiera va prendre notes del que li dien els de l'oposició per a contestar-los , i que es va llimitar quant la rèplica a contestar el que tenía previst sense centrar-se en el que li habíen dit estos , que també teníen un guió preparat d'antemà del que s'en varen eixir ben poquet , i quant els dos principals líders ja no tenín rés més que dir sobre el tema a debatre perquè no donen per a més, ale , a recorrer al consabut " I tú més ", amb el que de debatre del fons del tema ben poc fora del que ja anaven diguent fà dies : Compartisc plènament la asseveració de Duràn i Lleida quant diguè que menys mal que la majoría d'espanyols no estaríen vegent eixe debat perquè estaríen en la platja , perquè de debat ni un grà , tots a fer el paripé i a seguir endavant que deu de ser còmode estar ahí sentaet .

En el segón cas , el del blog , uns comentaristes que a la primera de canvi i a arrèl de la denùncia sobre l'escoleta , tracten de desviar el tema atacant al editor i quant els conteste amb un altre article en el que no deixe cap de dubte sobre a qué em referisc amb lo de xapusa , comencen a desviar el tema amb el consabut " I tú més " , esta vegada argumentant que si en l'època del PP feien el mateix , i sense donar ni un sòl argument en defensa de perquè s'ha fet la dita xapusa : Escampa el fem que així amb l'olor s'oblidem del fons. 

I jo pregunte :  Realment es que no hi ha per a més en el mon de la política ? Flac favor li fem a la democràcia amb esta política d' enmerdar i carro avant ... Apanyats estem .

No hay comentarios:

Publicar un comentario