jueves, 1 de agosto de 2013

AHIR ES SIGNAREN ELS CONVENIS AMB ASSOCIACIONS I CLUBS LOCALS

         



         Fotos cortesía Paco Teodoro
             


17 comentarios:

  1. Mare meua, amb tots eixos diners donats al futbol, al rugbi, a l'atletisme, al bàsquet... a la colombicultura!, a l'halterofília!!, a la petanca!!! podrien menjar un bon grapat de xiquets. Vergonya.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Caritat, caritat cristiana i diners per als xiquets morts de fam!!!!

      I populisme barat per als que son del partit popular-k (els dels sobres)

      Eliminar
    2. Crec que els dos d'abans són el mateix, qui diu i es contesta per seguir jugant al partidisme.
      QUE JA N'ESTEM FARTS, D'UNS I ALTRES!!!
      A Tavernes no som rics però encara poden menjar tots els xiquets i ajudar els clubs que treballen per promocionar l'esport entre els joves. No té res a vore entre una cosa i altra, si que podriem becar amb més menjador i més també als clubs retallant les autosubvencions als partits polítics, d'això no havies pensat res?

      Eliminar
    3. Hola! No soc la mateixa persona, t'equivoques. Em pareix perfecte aixo que dius dels partits politics. Lo q no m'agrada es el populisme barat, jugant en els xiquets que segons el ppk es moren de fam. Aixo es mentira. Per aixo faig la ironia. Mentens?

      Eliminar
  2. No estic d'acord en les subvencions. Es incomprensible i un atreviment del senyor Juan i el senyor Borras que es mantinguen les subvencions i no es donen beques de menjar als xiquets.
    Espere que això en el próxim ple ho denuncie el Partit Popular perquè no tenen vergonya.
    Fora subvencions i més menjar als xiquets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No és donen subvencions, es compren vots. Voreu com les últimes que és donen avans de les eleccions son mes sucoses.

      Eliminar
    2. Això no sabem si passarà. No ha passat encara.
      Si que sabem que passava en les passades legislatures.
      Que es donaven subvencions fins a l'equip de buceig per compra de material de buceig.

      Eliminar
  3. Prioritats....
    Qui estableix les prioritats?
    Prefereixen retallar en obres socials i ajudar els necessitats que retallar al esports.......

    En la meva opinió esta molt bé aixo de fomentar l'esport, al senyor Llácer li agrada eixir en les fotos del Camp d'Esports, pero quan la crisi está als niells actuals, el nombre de parats com el que tenim, i la situació general com la que tenim...... Pues que vols que el diga, hi ha que retallar o inclòs el.liminar les ajudes d'aquest tipus i destinarles a altres sectors de la societat mes necessitats.
    Jo no he anat mai a vore el Tavernes, i una part dels meus impostos van ahi....
    I torne a dir que em pareix molt be, pero quan no hi ha....pues no hi ha.
    Pense que el primer que hi hauria que suprimir serien estes ajudes, a les falles, a la música, etc Encara que sé que son mesures impopulars, i per aixo els politics no les fan.
    Pero tindre la situació que tenim al poble i gastar millons en Cavalcades, Festiverns, Sete Sois, actes al Moli, subvencions a entitas esportives i culturals, a falles, i altres despeses anem a dir "suntuoses" no crec siga el mes adequat, pero.....

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anem a vore, estos del bloc i del psoe no estàn tontos. La seua forma de prioritzar és buscar on hi han més vots. Et pose un eixemple:
      Si destinen 18.000 € per a beques de menjador per a 93 xiquets, poden traure 250 vots. El vot ix a 72 €.
      Si destinen 50.000 € a les falles, poden traure 2000 vots i això els ix a 25 € el vot.
      Ho entens ja? Es tracta de RENTABILITZAR EL VOT!

      Eliminar
    2. Eus aquí la manera de fer politica del PP, només penseu en vots i en diners. Sobresous, Barcenas,... Ja es veu, ja...

      Eliminar
    3. No soc del PP i és el que no podeu suportar. Et diré que els dos PP i bloc, jugueu a fer estos comptes. Si no pots explicar-nos perque hi han diners per a subvencions a falles, clubs esportius, etc. i no hi han per a donar de menjar? Què és prioritari el menjar o la diversió? Tots savem que tant PP com bloc sols busqueu vots i això passa perquè les masses socials que arrastren les falles, clubs, etc. estiguen contents.

      Eliminar
    4. Hi ha gent que parla per parlar. Anonim de les 17:57 eres un mentiros. Tu que has dit que es retallen en obres socials no saps ni del que parla. ¿Perque no t'informes primer?

      I t'ho demostre:
      Quan en el ple Karina va dir el mateix que tu dius, que s'estava retallant, per justificar el seu vot en contra el Sr. Borras i el Sr. alcalde li van dir:
      No hem retallat cap partit de Serveis Socials. Hi ha les mateixes quantitats de l'Ajuntament que abans, tot i que el pressupost ha abaixat. Hi ha una partida que es rebaixa, però no es partida de l'Ajuntament, sino de les subvencions que rebem de la Generalitat. Diga-li-ho això al PP no a nosaltres (mes o menys?.
      El sr. Administrador pot fer de testimoni que estava en el pla.

      SEgon: l'any passat el govern va retallar a les falles com va retallar a tots. I això va provocar la protesta i la dimissió del que era president de la Junta Local i que ara ho es del Cambro. Podies consultar-ho i no clavar la gamba ni dir tantes mentires. I a les falles no es destinen 50.000. Menys, molt menys.

      Ja ho diu el refrany: s'atrapa abans a un mentider que a un coixo. I tu ho eres i molt de mentider.

      Eliminar
    5. Ni p.i. del que parles i de les quantitats que dius:
      Quina troooolaaaaaa mare: com que gastar-se milions en cavalcades, FEstivers, Sete Sois, actes al Moli... Quasi res porta el diari: milions.
      Estas segur que tens bé la vista i no cal graduar-te-la?

      Eliminar
    6. Eus aqui la forma del BLOC, PP i PSOE de prioritzar. Tindre contents a les grans masses de Tavernes per a que a les pröximes locals els voten. En aquest cas l'estrategia és del BLOC i PSOE que son qui governen.

      Eliminar
  4. Demagogia barata la del PPk. Ells son uns sants, tenen molta caritat cristiana. Pobrets pobrets. Els diners son impostos nostres, i tenen que anar a tots els llocs i tota la gent del poble. Els paguem entre tots i tenen que ser repartits. Per molt que pese. Ni que ells no donaren subvencions a les distintes entitats, clubs etc. Precisament els qui deurien callar i estar avergonyits per la seua mala gestio, arruinar el poble i fer les grans empastraes de la historia ara volen donar lliçons. Demagogia barata

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Pobre argument per a continuar fent males polítiques, no et sembla? Ara que podeu passar un altra linia d'alta tensió i dir que Eugenio en va passar una i de més gran. Si amb estos arguments penseu que aneu a tenir carta blanca per a fer les polítiques que esteu fent ho pagareu a les urnes igual que ho va fer el PP.

      Eliminar
    2. Es que NO estan fent males politiques. Eixa es la clau. Per molt que tu vulgues, no s'estan fent males politiques a Tavernes. No es tracta del I tu mes. Es tracta de que gent que es carrega l'estat de benestar, gent que rep sobresous, gent que te el 20% de imputats en les Corts, gent que fa mocions ilegals amb transfugues NO diguen com sa de gestionar o no l'ajuntament i quines son les prioritats. Carta blanca te la gent pa mentir i difamar justificantse en que tenen el doble de vots o que tenen majoria absoluta o l'estat. I per aixo actuen i fan amb total impunitat. I correcte, ja diran les urnes. Els impostos els paguem tots i es tenen que repartir en tots els sectors de la poblacio. Ja esta

      Eliminar