jueves, 4 de julio de 2013

Gab. Premsa Ajuntament, FALLERES MAJORS

Este divendres es donaran a conèixer el nom de les pròximes falleres majors de Tavernes

Amb la tradicional telefonada de l’alcalde de Tavernes des del saló de plens municipal, les noves falleres majors de Tavernes per al pròxim exercici faller seran presentades al col·lectiu faller de la ciutat i a tots els veïns en general.

Este divendres 5 de juliol, a les 20 hores i des del saló de plens, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, acompanyat per diferents membres de la corporació municipal i representants dels diferents col·lectius fallers de la ciutat, així com pels representants de la Federació de Falles Junta Local Fallera, efectuarà la tradicional telefonada a les noves falleres majors de la ciutat de Tavernes de l’any que ve.

L’actual fallera major de Tavernes, Raquel Mafé i Ausina, participarà a més en este acte tradicional, que iniciarà la secretària de la FdFJLF. En acabar la tradicional telefonada per a conèixer les falleres majors de Tavernes de la Valldigna, els presents aniran en cercavila als domicilis de les que seran les màximes representants de les falles de Tavernes de l’any 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario