jueves, 4 de julio de 2013

NOTA DE PREMSA DE KARINA VERCHER

La concejal progresista considera muy grave que algunos concejales de PSOE y Bloc que celebran este auto de modificación, no aceptasen el primer fallo de la juez, saltándose así todas las normas democráticas.
  
KARINA VERCHER ACATA EL AUTO Y ANUNCIA QUE EN BREVE SE CONOCERÁ EL FALLO DEL JUICIO  CONTRA LA FORMA EN QUE FUE EXPULSA DE ESQUERRA UNIDA

Karina Vercher acata el auto y anuncia que en breve se conocera el fallo del juicio contra forma en que fue expulsada de Esquerra Unida.

La concejal progresista considera muy grave que, a diferencia de lo que ella ha hecho, algunos concejales de PSOE y Bloc que celebran este auto de modificación, no aceptasen el primer fallo de la juez, saltándose así todas las normas democráticas. Estas actitudes de desprecio a las normas más básicas de un estado de derecho suelen pasar una elevada factura política y más cuando se trata de políticos que, en algunos casos cuestan más de 60000 euros anuales a los contribuyentes de la Vall.

Finalmente la concejal progresista ha destacado que, una vez más, el entorno del Bloc ha faltado a la vedad hablando de “anulación del primer auto” cuando son perfectamente conocedores que tras este nuevo auto, todas las acciones realizadas desde el grupo municipal de Esquerra Unida durante los últimos meses siguen vigentes.

23 comentarios:

  1. Es veritat? El primer auto te validesa fins a data d'ahir? Si és aixina, existix prevaricació? Qui ha prevaricat? Si la resolució de Sueca torna Karina al partit d'EUPV, com queda l'Ajuntament que ha recolzat incondicionalment al partit d'EUPV que hauria expulsat de males formes a la concejal del seu partit?

    ResponderEliminar
  2. Quina patinada ha pegat la cotorra. Cotorra, estàs per ací? Digues algo. Xè, Estruch, per a una vegada que els cotorros et donen una informació en primicia van i te la donen a mitges.

    ResponderEliminar
  3. I dale, l'informació no m'ha arrivat d'eixe blog ni del govern, si aixi fora ho diría, com sí dic que m'ho confirmaren abans publicar-ho regidors del govern i l'oposició .

    O acàs també m'arrivà d'ells l'avançadilla que vaig donar setmana passada ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sigau tan mal pensats. La font no es eixa i com sap un bon periodista, cal no desvelar-la. A més el que interessa és el missatge, no el missatger. Si Estruch ha conseguit la notícia avans que ningú, els màxims beneficiaris son nosaltres. Altra cosa és cert el que és diu en aquesta nota de premsa i si La Cotorra clava la pota al dir que les mesures son anulades en compte de revocades, amb les conseqüències que pot tenir aquest detall per a Carmen Canet.

      Eliminar
  4. Em sembla greu que el primer auto de les cautelars no és vullguera acatar. Recordem que és va acatar perquè el PP el va presentar amb motiu d'urgència. El motiu d'urgencia va ser votat en contra per Bloc i Psoe, demostrant les poques ganes que tenien de acatar-lo. A la votació si es va acatar per unanimitat del plenari. Em pregunte que hauria passat si el PP no ho haguera presentat per motiu d'urgència.
    Ací es pot vore el talant democràtic de Bloc i Psoe, que sols acaten les decisions judicials que més els beneficien, perquè per a ells tot val si amb això mantenen la cadira i el sou.

    ResponderEliminar
  5. També es veu el talant del PP i Manolo Vidal i la Karina Vercher, ambdós el PPK, bipartit trànsfuga en voler forçar la legalitat en favor seu i aprofitar un ferro al roig viu, un auto que ara és inservible, per dur endavant una moció que es veia vindre no tindria èxit. Vos s'ensorra tot com una casa sense fonaments. Evidentment que hi ha coses que no es volien acatar, per que no eren legals i ja es veia en quina segon intenció es feien.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segons la jutge, les cautelars son legals des del 19 d'abril fins al 3 de juliol, ja que les revoca, no les anula. A més, no podeu justificar el no acatar-les justificant que va a dictaminar-se un altre auto que revoca les cautelars. Karina podria dir també que no acata l'auto perquè la seua expulsió va ser il.legal i que el jutge li donarà la raó d'aci 15 dies. No ho fa, perquè sap que el que està vigent ara es la revocació de les cautelars i ja és vorà si ha de ser readmesa al partit (i torna al grup municipal) o es queda com està. Per tant, el no acatar autos és prevaricar i més encara si el 2n auto no anula els efectes del primer. Podreu enganyar a Carmen Canet, pero a mi no m'enganyeu!

      Eliminar
    2. Vols dir que l'auto de les cautelars no era legal? Vols dir que el que dictamina una jutge no té ninguna legalitat? I per que es va acatar per unanimitat al plenari del 6 de maig? A més oblides que la jutge no anula les cautelars, les revoca. Per tant, SON LEGALS des del 19 d'abril fins al 3 de juliol. Per cert, per que l'auto d'ahir es fa inmediatament efectiu i el primer auto tarda dues setmanes en ser acatat i gràciea a que el PP el va presentar per urgència?

      Eliminar
    3. No savia que Jordi era judge i que actuava al marge de la llei acatant o no els autos amb indepèndència de dictàmen dels jutges.

      Eliminar
  6. Tranquils que ara Jordi tornarà a demanar un informe dels "baratets" al prestigiós advocat per a solucionar-ho. Carmen, desperta que te l'han jugada. Ara vorem que passa.

    ResponderEliminar
  7. Cuantas burradas y incorrecciones escritas por gente que no sabe ni de lo que habla.

    Revocar del latín revocatĭo, revocación es la acción y efecto qde revocar. Este verbo hace referencia a dejar sin efecto una resolución o mandato; apartar o disuadir a alguien de una designio; o hacer retroceder alguna cosa.

    Revocación, en el ámbito del derecho, la revocación es la anulación, sustitución o enmienda de un fallo o una orden.


    LA ANULACION. Revocar, anular, dejar sin efecto son expresiones sinónimas, significan lo mismo.

    ResponderEliminar
  8. La concejala trànsfuga Karina Vercher MIENTE y ella sabe que miente cuando dice que el gobierno municipal no atendio el primer auto porque todo el mundo sabe que en el pleno de mayo para cumplir el auto se aprobo por unanimidad reintegrarla al grupo de EUPV. Por esa reinscrpcion a dicho grupo el secretario acepto e interpreto que podia firmar la moción de censura.

    MIENTE por lo tanto cuando dice que el gobierno no acepto el fallo de la juez porque todo el mundo sabe que la reincorporacion al grupo municipal de EUPV se hizo por unanimidad cumpliendo el auto de medidas cautelares de la juez.

    Una vez demostrado que es una MENTIROSA debo decir que es una manipuladora porque dice lo que puede costar
    el alcalde o el concejal de hacienda al año EN BRUTO i que no es es cantidad, sini sobre los 45.000 brutosa por 12 pagas ya que no cobran pagas extras. MIENTE De nuevo.

    Tampoco dice que ella ha estado costando sobre los 30.000 euros brutos estos años (aunque este a media jornada el gasto no es la mitad dela jornada completa que tienen los otros sino más) a los cuales se deben sumar los 2.400 al año por asistencia a la Mancomunidad de la Valldigna.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No diu acatar diu acceptar que és diferent. I la prova la tens a la moció de censura, que l'auto se'l van passar per l'arc del trionf, ja que CC va dir que no és complia el requisit de la majoria al ser considerada no adscrita. TORNES A MANIPULAR les paraules de la jutge. La jutge diu el que diu, REVOCAR. Si haguera volgut anular les mesures cautelars haguera dit anular. El que passa és que l'auto no és el que vosaltres voldrieu i amb el qual és posa patent de que haveu ENGANYAT a ña sra. Carmen Canet. Perquè eixe dia, el 29 de maig, hi havia que mantondre la cadira i el sou al preu que sigiera, encara que a Carmen Canet li costara la inhabilitació. I haveu mentit a la Cotorra, on utilitzeu la paraula anular. Ara MANIPULES i vols fer sinònimes les paraules anular i REVOCAR. La mentira, manipulació i propaganda està sempre a mà per a vosaltres.

      Eliminar
    2. Prova que Jordi mai va acatar lauto son les seves intervencions diguent q ell no es podia adreçar a ella com a grup EU o excloure al grup EU del BIM. CRASO ERROR.

      Eliminar
    3. Xe mira ara tenim un intel·lectual que sap mes que ningú i diu que REVOCAR no es sinònim de ANULAR, sera de eixos que diuen que el VALENCIA ve dels Ibers. Una questio busca en el Google o entre en la REA, i busca sinònims de ANULAR o de REVOCAR, a vore que diu.I aixo vol dir que el AUTO del dia 19 d'abril queda REVOCAR, ANULAT o com tu vulgues dir, que no te efecte i es nul de ple, per tant igual que va dir el Jutjat del Civil, es REGIDORA NO ADSCRITA, fins no ix ca el auto del CIVIL. Ara be, ni ha que vore com una mateixa jutgessa diu primer una cosa i despres es des diu, per que serà?

      Eliminar
    4. Oblides qui va presentar per urgència el primer auto de les cautelars? El PP. Qui va votar en contra els motius d'urgència per a inrentar que no es votara l'aplicació inmediata de l'auto? Bloc i Psoe. Al pedre la votació dels motius d'urgència no tenen més opció que acatar el auto per no prevaricar. Però que van intentar retrassar que es fera efectiu la decissió judicial és evident. El que haguera tingut que fer el sr Juan és una vegada el PP presenta el primer auto és acatar-lo inmediatament i no excusant-se que no hi havia cap motiu d'urgència. No és seriós que el primer auto tardara en fer-se efectiu més de 15 dies i que l'alcalde diga que no era motiu d'urgència una decisió judicial que tenia que haver-se fet efectiva inmediatament. Això si que és actuar al límit de la legalitat.

      Eliminar
    5. A mi no m'has d'explicar lo dels sinònims i els antònims, això explica-li-ho a Carmen Canet que és qui vos va fer la "feina bruta". Si conaeguireu enganyar-la la primera vegada, podreu fer-ho una segon vegada tambè.

      Eliminar
  9. Entonces per què a la cotorra no heu dit revocar, si significa el mateix i heu optat per la paraula anular que no apareix a l'auto? És curiós no? En compte de citar textualment el qie diu l'auto, camvieu la paraula revocar per anular.

    ResponderEliminar
  10. Això estruch t'ho explicarà millor. No és el mateix revocar que anular. Es revoca quan es camvia un auto o sentència per altra de contingut diferent o contrari. S'anula un auto o sentència quan es deixa sense efectes. Per tant, no és el mateix, i els efectes de les cautelars van des del 19 d'abril al 3 de juliol.

    ResponderEliminar
  11. Torneu a caure en el mateix error: confondre els temes i mesclar-los.
    Els amics del PP continuen clavant la pota.
    Legalment no té res a vore el contencios contra la mesura del plenari que va declarar no adscrita a Karina amb els problemes legals de la mocio de censura.
    I la prova la teniu, peperets, que haveu presentat un contencios nou, diferent, i que no te res a vore amb l'anterior.
    Son dos coses diferents que no es mesclen per molt que les vulgueu mesclar.

    I respecte al que diu l'anterior: si es deixa sense efecte no s'anul.la una cosa? O siga que si es canvia una sentencia per una altra no queda anul.lada l'anterior?
    De risa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es camvia el sentit de l'auto però no anula l'anterior. Deixa sense efectes amb data de 3 de juliol. Qualsevol advocat mitjanament bò ho sap i t'ho pot dir. Estruch tambè comenta algo al respecte quan va donar a conéixer la notícia. I pot afirmar o desmentir el que dic, revocar no és anular, per molt que jugues amb sinònims i equovalències. Si que és de risa que confongues les dos coses. Torne a preguntar: si és el mateix i a la sentència diu "rovocar" perquè a la cotorra vau dir que a la sentència posava "anuñar". Hasta per a manipular s'ha de ser coherent.

      Eliminar
    2. El que pasa és que molt de maestrillo però pareix que en comprensió lectora un 0. La jutge revoca les mesures cautelars, és a dir, lea deixa sense efecte a partir del dia en que és fa l'auto. En llenguatge jurídic revocar i anular no son sinònimes. Si la jutge haguera volgut deixar sense cap efecte les mesures cautelars haguera dit anular. El sr. Estruch sap de que va la baina i ots savem que en la Cotorra no sols censureu els comentaris que dins del respecte fan autocrítica de la gestió de l'actual govern, si no que també haveu manipulat el sentit de l'auto a la vostra conveniència.

      Eliminar
  12. Anònim de les 19:17 queda clar que tens la pixa feta un lio. Pots creure't el que vullgues. Si penses que quan un jutge revoca una sentència o un auto, deixa sense efectes l'auto anterior, és el teu problema. Per ara sols el PP i Karina han fet públic mitjançant les respectives notes de premsa. En camvi Bloc i Psoe no s'han pronunciat oficilament. Sols ho han fet a través de la Cotorra i adaptant l'auto als seus interesos.

    ResponderEliminar