viernes, 5 de julio de 2013

Editorial : QUANT EL LLOP ES VA MENJAR A CAPUTXETA ROJA

Més en concret podríem dir " Quant el llop morat ( ho dic per la mescla del blau "popular" amb el rojet "Vercheril" ) es va menjar a caputxeta taronga ( mescla dels colors roig del socialistes i groc dels nacionalistes ) " .

I ho dic perquè tal i com vaig assenyalar en l'article del Dimarts sobre l'actitut en el pleno dels nostres estimats governants i el que em manifestà a l'exidia del mateix un destacat mandamàs popular, es el que anem a vore en endavant , començant pel pleno del proper mes d'Agost segons he pogut saber .

Perquè pareix ser , pel que he sentit , que l'oposició ja s'ha cansat de ser eixa oposició conciliadora que hem vist en els plenos i a canvi rebre hostilitat i menysprecis per part dels altres .

I que poden fer ? Doncs des de rebujar qualsevol modificació o ampliació de crèdit per principi mentres no s'aproven uns pressupostos , amb el que en uns pocs mesos govern ofegat, fins a pressentar una cascada de mocions mitjanssant les quals s'obligue al govern a "passar pel aro" en nombrosos temes que se m'ocorrixen però millor no done idées . I ja no el dic si fent com han fet els correligionaris socialistes i nacionaliste del nostre govern en Xeraco al PP, rebaixen o inclús deixen sense sous als governants ... Fer com fan diuen no es pecat . 

Sòls ens faltarà saber en este compte i en quant a qui dirigirà el bosc , si com en aquell al final caputxeta guanyarà al llop amb l'ajuda en este cas d'un llenyador amb capa negra i punyetes, encara que així i tot no tinga el control real del mateix, o si per contra el llop es farà a més del "amo del cortijo" , com ja ho es de fet, qui dirigirà també de dret el mateix .

Potser també que donat el primer cas caputxeta s'adone de que regna però governarà el que la deixen governar,  tractarà de fer les paus amb el llop i conciliaràn abdòs pel bé del bosc els temes fonamentals , començant pels cacaus .

En fí , no donem més idées perquè després resulta que el que uno opina pot passar es convertix automàticament i per als fanàtics de sempe, en el que diuen que pensa l'opinant ...

1 comentario:

  1. Després de l actitut conciliadora de l oposició i la resposta xulesca de Jordi Juan i la resta de govern, si jo fora Vidal i Karina els faria passar per l aro. L oposició son majoria. Tenen la manilla en la ma. Tenen que imposar el seu criteri, sense perjudicar a Tavernes, ja que el senyor Juan no vol un consens, com be ha demostrat en els plenaris. Si fora jo, se les tragaria com els dos punys.

    ResponderEliminar