lunes, 2 de junio de 2014

El Quadern informa : PERÒ, ES POT OBRIR UNA EMISORA LOCAL , HI HA FREQÜÈNCIA ASIGNADA ?

És una pregunta que ens ha sorgit de seguida i a més persones de segur, hem indagat i ens diuen que sí, ens aporten este arxiu i ens expliquen que Tavernes té asignada una freqüència des dels anys 90, la 102.8 de la FM i que tan sòls caldria rescatar-la, comunicar a l' administració valenciana corresponent que va a ficar-se en marxa i activarla mitjansant l'actualització del projecte que ja té l'ajuntament sobre el tema, i que mentres tant podría anar emitint provissionalment sense problema. Ací vos deixem una ressenya del dial asignat.

A més, podem dir a aquells que diuen que si Gimeno "dona xatarra" , que eixa "xatarra" és la que estava emitint fins fa uns dies i ussava Tres Creus Ràdio,  i que Carles donaría fins i tot l'ordinador, ànima del equip, pel que en uns dies des de que es reinstalara a funcionar.       

2 comentarios:

  1. Atencion: estos datos pueden contener errores O ESTAR DESFASADOS.

    De l'any 1990 ha canviat molt l'espectre radiolectric, i ha hagut llei noves, concessions de ràdios noves, algunes les feren tancar i altres adaptar a la nova situació. Es diu - per tècnics de manteniment i muntatge d'equips d'emissores legals- que les llicencies es fan efectives amb el muntatge en un temps de durada o es perden. El temps de durada era molt poc. Es diu que eixa emissora està caducada. Cosa que pense lògica, com estaria caducada una licencia d'obres dels anys 1990, que segurament no s'adaptaria ara les lleis vigents.
    Es diu, que eren emissores finalistes. No es podien cedir a ningú ni gestionar ningú fora de l'organisme oficial a qui es donava.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Qui m'ha passat les dades coneix més qué bé el tema , pel que dubte siguen erronis, però no ho descatre, tractarem de ratificar-ho .

      Eliminar