jueves, 4 de julio de 2013

Editorial : SÍ, JO TAMBÉ HE PREVARICAT ( Crònica d'un experiment )

Si hi ho fet a consciència, permitint comentaris que normalment no havera publicat . I ho he fet com a exemple, mal exemple, del que no deuría de fer-se , que es arrivar al atac personal . A vore si així vegent a quin punt arriva el fanatisme d'alguns, d'un costat i del altre , compreneu que així no es pot anar per la vida , a vore si vos agarra la vergonya que he tingut jo al llegir més de quatre coses i altres, moltes més, que no he publicat , i això servix per a que no es repetisca .

Tallem abans s'arrive a açò ...
I a vore si així al mateix temps els nostres governants s'adonen de a on han portat al poble , a la crispació, al enfrontament , i moderen les seues postures i els seus dits i contradits d'uns contra altres, els entra el seny i solventen i prompte l'embroll en que ens han ficat .

Però fins açí hem arrivat : No es canseu en enviar més insults que l'experiment s'acabat , ja hi ha prou . En endavant sòls vos publicaré allò que concernisca al tema tractat , si sòls voleu insultar-vos este no es el mitjà , este es un mitjà de concòrdia , de tolerància , del respecte que haveu demostrat perdre amb estos comentaris .

Qui vullga seguir-nos en eixe camí benvingut siga i qui no , sobra en este blog . Vosaltres mateix .

6 comentarios:

  1. fa anys que algun blog ja han arribat a eixa conclusió i potser per aixo tenen milers d'entrades i pocs comentaris

    ResponderEliminar
  2. No t'equivoques. Eixe blog te pocs comentaris perque censura a qui critica a Jordi i sols publica els comentaris favorables a Jordi.
    Fa censura ideològoca.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens raó. No es el mateix cas que el Ventilador, que a banda de fer la mateixa censura ideològica per l'altre costat, o més, destrossa el valencià i la expressió escrita en general.

      Eliminar
  3. Que aci es un blog de concordia? Ara men contes una de vaqueros.
    Concordia i estas consentint que s'insulte de forma anonima a l'alcalde continuament? Un altre que es pensa que en el poble la gent es mama el dit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sòls al Alcalde ? I dels insults als demés qué, acàs el pareixen permisisbles ?
      Doncs t'ha de dir que els que no he publicat per impresentables del tot eren majoritariamnete dirigits a Vidal , atacant-lo en lo personal, mentres que a JJ la majoría ataquen el seu perfil professional i polític, ningú s'ha clavat com a persona física ni amb ell, ni amb la seua parella ... Trau tú mateix conclusions .

      Eliminar
    2. Son mala gent Enrique.... tot val per atacar als regidors del PP i a Karina. Al final el temps posarà a les persones en el lloc que mereixen.

      Eliminar