jueves, 4 de julio de 2013

Article d'opinio : ENTRE LO MORAL I LO LEGAL

Ahir va ocorrer , com tots bé sabeu, un fet que per a mi cambía, i no estic parlant de legalitat, això no ho se, crec que siquiera els implicats ho tenen clar , el caire de la moció de censura .

Perquè el que si que queda clar i net, es que la senyora Vercher es a dia de huí, torne a dir que no entre en si después-ahir o fà un mes, i sense ànim desqualificatiu ningún doncs es una persona que en lo personal aprecíe , una trànsfuga segons la llei , i per tant si el PP en el cas de que la justicia li ho permitisca , seguix avant amb la moció i alcança l'alcaldía , ho farà sense dubte apoiat per una trànsfuga , encara que un diguem-li absurde legal , contraditori però legal , no ho dubte, li ho permitira .

I jo em pregunte : Senyors Vidal, Tudela, Ferrando, Alario, Enguix, Escrivà, Sansaloni i  Císcar , S'ho val la pena ? Val la pena arrivar al poder per eixe camí ? Ho entendrà el poble de Tavernes ? Jo ho dubte .

Em ve al cap no sé perqué allò que diguè Felip II  de " Más vale honra sin barcos que barcos sin honra " .

P.D. : Per si algú té ganes de seguir marejant en lo de la qualificació de trànsfuga, i em retrau el que encara no s'ha definit el jutjat de Sueca sobre l'expulsió, li recorde la sentència recient del TSJCV que ve a dir algo aixi com que tant trànsfuga es qui abandona per voluntat propia o per que l'expulsen , un partit polític i apoia un canvi d'alcaldia a resultes d'això, com qui perteneixent a un partit fà el mateix desobedint les ordres d'este.      

Altra P.D. Sé i ho estic constatant, que esta opinió no me va a fer molt "popular" entre alguns , però també se i em consta que molts altres "populars" pensen el mateix , i moltíssims més entre els d'enmig . Però es el que pense i sent i ho dic . Al cap i a la fí el que importa es dormir amb la conciència tranquila i jo dorc a " pierna suelta " .  

Signat, Enrique Estruch i Ferrando .


18 comentarios:

  1. Sr Estruch, no se que es lo que preten en este tipo de comentaris, quant es va presentar la moció, la Sr Vercher " i no ho dic jo",no era transfuga, per tant la moció era totalment legal.

    I la frase que anomena de Felip II, mes be es per al bipartit (força politica menys votà a les eleccions), crec que no cal recordar lo que va pasar el dia de la investidura, entre plors d'una regidora amenaçà i fins tot el Sr Juan va aceptar l'Alcaldia, perguent tota honra però això si tinguent el barco i sols per apropiar-se del seient d'Alcalde. Eixe es l'alcalde que tenim, no li va importar agarrar el vot d'esta regidora en les condicions que foren i ara ple darrere ple, la menosprecia.

    El Partit Popular es l'unic que cumplix la llei i pot anar en la cara alta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I no sera millor donar una lliço de moralitat i no fent com han fet no governar al preu que siga ? El que passa es que la moralitat en politica no es lo habitual , tal volta siga l.hora de donar una lliço , el poble ho agrairia . I efectivament pot ser no ho fora quant pressenta la mocio , aixo ho dira el tsjcv , pero si ho sera quant si arriva el cas es vote la mateixa .

      Eliminar
  2. Aixo no ho va dir Felip II sinó Mendez Nuñez almirall guerra del Pacific sobre 1870.

    ResponderEliminar
  3. Eixe PD ho ha dit el govern i el mitja afí del pardalet de fa mesos i fins ara tot s'havieu rist.

    ResponderEliminar
  4. Gracies per l.aclaracio , entre tots fem quadern .

    ResponderEliminar
  5. Que passa pepitos , que les veritats dolen i Enric en este article vos en diu i de calent ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per a mí igual o més greu és que un/a concejal em done l'alcaldia baix la sospita d'amenaçes que baix la denominació de trànsfuga. Però bè, ací tots volen manar al`preu que siga!

      Eliminar
  6. Señor Estruch, tiempo atrás ya le hice un comentario en relación a que usted desea que en su blog ondee la bandera de la imparcialidad y le dije que el mástil de la misma se le había caido ha usted en la cabeza. Lo mismo le digo ahora en relación a su opinion expresada sobre lo moral y lo legal. Lo que usted dice, y se lo dice a los concejales del PP a los que nombra uno por uno se lo podría aplicar con mucha mas razón a los integrantes del Bloc con el señor Juan a la cabeza o a los del Psoe con su amiga Carmen a la cabeza, pues ellos estan gobernando gracias al voto que en el dia de la investidura la ahora tan denostada tránsfuga le dió al señor Juan. Voto que dió lorando a lágrima viva en el plenario y que dijo públicamente que lo hacía coaccionada y amenazada. Ahora es una tránsfuga, ahora todos los partidarios del Bloc y Psoe la critican, la menosprecian y la ponen a los pies de los caballos pero olvidan intencionadamente que alcanzaron el poder con su voto y que continuan gobernando gracias a su voto. Nadie dijo nada de sus lloros, de las amenazas y coacciones, todos estaban y estan contentos con tener el poder. Aplique usted ahora, y nombre uno por uno a los integrantes del bipartito, lo de "mas vale honra sin barcos que barcos sin honra", pregúnteles si les ha valido la pena llegar al poder por ese camino, pregúnteles si el pueblo lo ha entendido. Digame usted si lo duda o no. Trate a ambas partes por igual, hize la bandera de la imparcialidad en lo mas alto de su blog, y no pierda nunca esa imparcialidad para que no le vuelva a caer el mástil en la cabeza.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Totalmente de acuerdo. Más claro imposible.

      Eliminar
    2. No sigues tan dur amb Estruch. Dels blogs de Tavernes és el méa imparcial, no? Altra cosa és que el Bloc Nacionalista vullga utilitzar-lo a la seua conveniència, filtrant-li ahir la notícia del auto judicial de la revocació de cautelars a la Regidora Karina Vercher. Després el censuren i no el deixen entrar a l'ajuntament (la casa del poble) alegant que no és periodiste. Però com a bon periodista que considere que eres sr Estruch, crec que la teua feina sempre ha sigut informar i així ho has fet. Així que sols puc animar-te per qa que continues amb la mateixa linia que ha portat fins ara.

      Eliminar
    3. Gràcies per la lloança però no varen ser els del govern qui m'ho filtraren, recorda que una setmana abans ja vaig deixar caure algo . Sí m'ho confirmarem al mateix que l'altra part .

      Eliminar
    4. No crec que el comentari que li fan a Estruch siga dur, crec que està molt ben fet i estic totalment d´acord. Si vol ser imparcial i ser "del mig" que ho siga, imparcial i "del mig" pero de veritat, tractant a tots per un igual i nomenanlos a tots.
      M´agradat molt la comparança que li fan de que li cau el màstil de la bandera de la imparcialitat al cap.
      Altres vegades m´agradat alguns comentaris i opinions pero esta vegada crec que estas equivocat.
      Jordi ni ara ni abans va comentar res de tot el que va ocorrer al plenari de investidura, sols volia ser alcalde, per damunt de tot. Volia el barco encara que perguera la seua honra. No dius res d´açó?
      Tinc la mateixa opinió que el del comentari de la bandera, no eres imparcial.

      Eliminar
    5. Que si jj va perdre l.honra pactant amb una persona pressiona que no la perga ara el pp pactant amb una transfuga . En tal d.obtindre el poder tot no deu de valdre . Aixi que donen una lliço de que no tots son iguals perque si no tots quedaran igual : A l.altura del betum que es on estan ara abdos amb este cacau que han armat .

      Eliminar
    6. Totalment d'acord amb tu Estruch. Però qui té per ara la responsabilitat de governar és el Bloc-Psoe. I que no es parapeten en que els altres estàn bloquejant-los. Espavileu-se i busque acords i concens. És el govern qui ha de buscar a l'oposició per a buscar acords, no espereu sentats a que vinguen. Comenceu a acordar els punts dels pressupostos per a aprovar-los, que ja anem cap als tres mesos i continuem igual (i això que primava la rapidesa en aprovar-los i no podien quedar-se damunt la taula). Bloc i Psoe, menys politiqueo i propaganda i més acords i treball.

      Eliminar
  7. Home Estruch dius que Jordi va perdre l´honra pactant en una persona pressionà i coaccionà, en eixe pacte tambè estava la teua amiga C.Canet. Ara critiques que el pp i Karina voten coses junts, critica tambè que en l´ultim plenari varen coincidir votant junts Bloc, Psoe i Karina lo del accident del metro a València. El bipartit vota juntament en una trànsfuga, açò no ho critiques? sols critiques algunes coses?
    Fins la no aprovació dels pressupostos Jordi i Carmen Canet governaven en una trànsfuga, no dius res d´açó? Entonces no era criticable? sols es criticable quan voten juntament pp i Karina?
    El que diu el comentari de per ahí dalt, t´ha caigut la bandera de la imparcialitat damunt del cap.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estruch que no l.administrador del blog5 de julio de 2013, 8:02

      Jo no afirme aixo d jordi no enboliques . Jo dic , mai afirmant i en condicional , que en el cas de q un vaja governat amb deshonra q no ho faça l.altre : torne a dir per si no ho has entes , que faig una premisa, mai afirme . I en quant a transfuguisme es veu no has llegit o no el conve el que dic sobre quant legalment u es transfuga, pel q t.ho repetisc : es transfuga quant fora d.un partit o dins d.este desobedix el mandat del mateix , el q karina no ha fet fins al plenari dels pressupostos , fins a eixe dia estaba fora d.eu pero seguia el sentit d.esta i per tant de transfuga res de res . A partir de ahi ja es discutible pel auto de quita i pon de marrea des de quant ho es , pero el q es impepinable es q a partir de dimecres ho es i si el pp accedix al govern ho fara amb apoio d.una transfuga . Si aixo es o no honros cadascu pense el que vullga , jo dic que ho es i si per dir el que pense jo , Enric Estruch com a tal q es qui signa l.article q no editorial del administrador del blog q si es com a tal neutral , em declare culpable . Hi ha q vore lo bo q soc quant vos conve i lo q no quant no vos conve . I encara pense dir mes pero esperare a la sentencia del tsjcv . He dit i no el que digueu q he dit, queda clar ?.

      Eliminar
  8. Pd : on critique jo que voten junts pp i kv ? Si lligues no sols el que el conve mirat be l.editorial de hui , on dic que de seguir el govern amb la seua prepotencia apoiare messures al respecte de l.oposicio.

    A vore si els neutrals no sou vosaltres !!! A vore ? No, de segur .

    ResponderEliminar
  9. Mes pd . No es en l.editorial de hui , es en altre article sobre el tema . I es que amb tant de dirs i redirs ja em perc , ho fara l.edat q no perdona .

    ResponderEliminar