jueves, 5 de septiembre de 2013

TAULA DE MOBILITAT , ESPAI PÚBLIC I TRÀNSIT

Ahir es va celetbrar després del parò estival, la onceava sessió de la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit . Esta es la primera sessió on ja sòls participen els membres de la taula i regidors sense les tècniques redactores del Plà de Mobilitat Sostenible , que ja quasi han acabat la seua tasca. 


Així doncs comença la llavor per part de dits membres de concloure del estudi fet per les tècniques les propostes pràctiques a plantejar a les administracions públiques . En concret en la sessió d'ahir es tractà sobre els ressultats de la campanya denominada "cicla't" de promocióo del ús de la bicicleta no sòls per a esport , les accions de promoció de dit assumpte que es faran durant les festes locals i l' estudi de les prioritats a seguir en dites propostes a les administracions , quedant en començar les mateixes en relació a la dita promoció ciclista , pel que en la propera reunió de la taula que serà el proper 2 d'octubre es començaràn a plasmar ja propostes concretes al respecte .

Així doncs animem a tots aquells que bé particularment o bé com a colectius vullgau participar a que ho feu , posant-se en contacte amb la taula per mig de la Regiduría de Participació Ciutadana . Vos esperem .

No hay comentarios:

Publicar un comentario