martes, 24 de septiembre de 2013

Editorial : SENYOR BORRÁS, NO TE RÉS A DIR ?

Son les 12:01 hs . de la nit de huí dimarts dia ja 24 i no coneguem ( igual quant vostés llisguen esta editorial ja es vaja definit ) , resposta per part dels socialistes de Tavernes a lo denunciat per les seues juventuts sobre la nit de les paelles i l'actitut de Compromís , i lo contestat per estos sobre Ximo Puig .

Perquè pense que davant la crítica tant forta feta per dites joventuts socialistes de Tavernes a Compromís i la contestació d'este partit acussant als seu soci del que l'acussa , el màxim representant de dit partit en Tavernes, que es el seu Secretari Local senyor Víctor Borrás, té que parlar. I que té tres opcions : 

- Bé desautoritzar-los .

- Bé refrendar-los i a més dir quelcom sobre la crítica com a resposta el que ells feren amb el senyor Puig que han fet els nacionalites .

 El callar , la tercera opció, sería donar la raò per contra a aquells que diuen que vosté callarà per mantindre el seu estauts actual .

Senyor Borràs , des de l'apreci que li tinc , soc dels que afirme i reafirme allà on calga que el gran èxit d'este govern es l'apartat econòmic i vosté es el responsable del mateix , també li dic que ho estàn rentabilitzant els altres i que a este pas en les properes locals aniràn vostés al clot, com ha passat ara mateix en Alemania, on els supossats èxits sel's ha emportat la que més es veu , que s'ha engolit a qui també a treballat i de debò junt a ella per a conseguir-los ( el Ministre d'Economía i Vicepresident alemà es jústament del perjudicat, el Partit Lliberal ) : Vòl vosté que es passe el mateix ? . 

No se se si este acte de les seues juventuts es un primer pas de tots vostés per a començar a pegar punyades sobre la taula i reivindicar-se, falta es fà, o per contra es una rebelió contra vostés, els seus regidors . 

Pense que de la resposta de vosté depen i molt el futur dels socialistes de Tavernes , vosté mateix .   

38 comentarios:

  1. Hauria de pronunciar-se per a no deixar en l'estacada als joves del seu partit. Encara que fora per llevar ferro a l'assumpte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Borràs està lliurant una batalla interior:
      Sou VS Principis

      Eliminar
  2. Xe Enrique pareix mentira, que te que fer Borràs? Callar i cobrar a final de mes. Tú creus que te que barallar-se en Jordi i altres elements del Bloc? No senyor, a callar i a cobrar que la crisi afecta a totes les ocupacions, i a Borràs també. Ell te una dedicació del 95 % (vaja burla) i això son molts diners. "Dame y llámame tonto", en el cas de Borràs podriem dir, "Donam el sou i fes el que vulgues Jordi".
    Els joves socialistes li tindrien que demanar a Borràs que fora ell el que ho diguera al Bloc que el que van fer no era correcte i que demanren disculpes. No vorem res d´això.

    ResponderEliminar
  3. Borràs sols parla per a defendre al seu alcalde Jordi Juan. Ha oblidat que a ell l'han votat els socialistes i el BLOC és qui li ha llevat vots

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Borràs no diu res perquè va a saltar del barco del PSOE al del BLOC. Ja ho voreu, ja!. No es pronuncia per no fer-li mal al seu futur partit.
      Per què cregueu que volia ser secretari del PSOE? Per a controlar que de forma oficial el PSOE no tinga veu en tots estos deficacis que està fent el Bloc.

      Eliminar
  4. Mal rollo entre els joves socialistes i Borràs?

    "...Desde JSPV felicitaron el trabajo realizado por sus concejalas, Pilar Altur y Carmen Canet, en cuanto a la elaboración de fiestas..."

    http://www.lasprovincias.es/v/20130924/safor/paellas-vall-acaban-enfrentamiento-20130924.html

    ResponderEliminar
  5. L'any passat el bloc va comprar casi un centenar de tickets per a les paelles, per tal de donar-los a associacions i d'altres, fent-los entendre que el bloc els regalava la paella. Quan una part del cost es sufraga amb els impostos dels vallers. I Pilar que va fer? Va callar i se la va tragar.
    I ara què passa? Que els joves socialistes veuen que els majors callen i cobren, a costa d'enterrar-los vius a les pròximes eleccions. I han rebentat i amb tota la raó del mon. Mentre Borràs calla i cobra, com si fora un conceller d'un banc, mentre s'afona el vaixell!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lamentable eixa insinuació de que el Bloc va regalar tickets a institucions amb diners publics.
      Eixa insinuacio ¿conta amb la identificació de l'autor? ¿Compta amb les proves? O es que només es demana quant les insinuacions son contra el PP i altres?
      A mi per menos m'ha censurat el Sr. Administrador.

      Eliminar
    2. On diu que amb diners publics? Jo llisc "va comprar" i si algun partit vol fer un obsequi per a guanyar vots esta en el seu dret .

      Eliminar
    3. Sr. Estruch, pregunte-li vosté a la srta. Pilar qui es va quedar una gran quantitat dels tickets de les paelles de l'any passat. Pregun-te-li.

      Eliminar
    4. Enrique, que t'ensenyen la llista on registren la venta dels tickets. Allí apareixen els tickets que ixen a la venta i els que es queden (previ pagament) els regidors i d'altres polítics. Demana-li la llista de l'any passat i d'enguany. No volen ser tan transparents? que ho demostren.

      Eliminar
    5. Massa els agrada el politiqueo als del bloc. No donen tregua ni per a festes.

      Eliminar
    6. Jo el que sé es que l'any passat van vindre molts forasters, simpatitzants i militants del bloc.

      Eliminar
  6. Seguro que esto es como la canción de Roció.
    Se nos rompió el amor
    de tanto usarlo.

    Las cosas tan hermosas duran poco
    jamás duró una flor dos primaveras. Es tan difícil pedir perdón
    me callo mejor me voy
    si en mi silencio no pueden ver
    si no me quieren comprender
    yo no he aprendido a pedir perdón
    mejor me callo, mejor me voy.

    Bbs…

    ResponderEliminar
  7. EL que deuria pronuciar-se es el sr. Perfecto, un dels que portava la camiseta. Pareix ser que donen a entendre que hi havia una sola persona amb camisa, quan es sabut i resabut per tots que hi havien més d'una decena de persones amb camisa, encapçalats per el Sr. Perfecto.
    Mala praxis? evidentment que si. Disculpes? Cap ni una, no baixen del burro. Falta de sensibilitat? Tota la del món. No val tot per a fer política i menys en les festes majors de Tavernes.

    ResponderEliminar
  8. Borràs s'ha venut al millor postor.

    ResponderEliminar
  9. Estruch t'has deixat la 4a opció que te Borràs i es passar-se al Bloc. De fet Borràs es un militant del bloc disfressat de secretari local del PSOE.

    ResponderEliminar
  10. M'agrada el teu missatge directe Enrique. Sense anar amb rodeos: "SENYOR BORRÁS, NO TE RÉS A DIR?" més clar impossible.
    A vore si Borràs diu algo i defen als jovens del seu partit o calla com un cobarde.

    ResponderEliminar
  11. Hombre yo no se que hará el sr. Borrás pero si quiere seguir siendo concejal en la próxima legi
    latura tendrá que optar por darse de alta en el Bloc-Compromís. Los del psoe en esta legislatura cavaran la fosa de ese partido en Tavernes para mucho tiempo. No se si la reacción de las juventudes socialistas llegará a tiempo y será lo suficientemente enérgica para revitalizar el partido en lo que queda de esta legislatura. Dificil lo tienen, aunque no imposible. Que la reacción mostrada por esos jovenes no sea un espejismo pasajero.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tienen dos opciones.
      O ponen en su sitio al Sr. Borràs o lo echan a la calle i ponen un nuevo secretario que respalde a los jóvenes socialistas.

      Eliminar
  12. Senyor Borràs, ja han passat 4 dies i seguim esperant unes disculpes del secretari del bloc, el sr. Perfecto. Encara que siga amb retràs exigim una explicació i unes disculpes per la politització que es va donar a un dels actes de les festes majors més multitudinari de l'any.
    I recordé que unes disculpes a temps, son sempre sinceres i aceptades per tothom . Unes disculpes tard, una mera excusa. Però el no demanar-les, ni donar cap explicació son una falta de respecte al poble.

    ResponderEliminar
  13. La millor opció és sentar-se a parlar l'equip de govern i pensar el que cal per tirar cap avant. I per acabar, anar tots junts a fer-se una cervesa.
    Ací (entre els comentaris) sobra política de xaranga i falta política de nivell.

    ResponderEliminar
  14. Sr. Borràs, si volia trencar el pacte no calia que el recadet el donaren la secció jove del PSOE, ja haguera pogut vosté tindre el que s'ha de tenir per a dir-li-ho directament al sr. Perfecto.

    ResponderEliminar
  15. Esperem que no hi haja persecució del Bloc als joves socialistes. Tots saben com se les gasten!

    ResponderEliminar
  16. Serà veritat lo del sou? Serà capaç de no obrir la boca per por a represalies dels seus socis de govern Bloc-Compromís? Arrivarà fins a este punt la intransigencia dels nacionalistes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tens un gran problema en les "v" i les "b"... Per molt que intentes escriure 10 comentaris en cada article de diferent manera, que heu fas, no feu creure a ningu que sou molts. Sempre sou els mateixos 4 gats que mentixen, critiquen i despotriquen de tot. Hecha mierda que algo queda no? Si la vostra estrategia es sobradament coneguda peperets. No sabeu altra forma de fer politica.

      Eliminar
  17. Coacció a Borràs. El silenci de hui será el teu sou de demà!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Coacció del Bloc a Borràs i de Borràs als Joves Socialistes. Resultat, coacció del Bloc als Joves socialistes.

      Eliminar
  18. Borràs estàs hipotecant el futur d'estos joves socialistes per voler defensar el teu sou.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sols això. Els ha censurat. No els ha deixat replicar a la insinuació de Bloc-Compromís de que ells han portat a Ximo Puig. Total per a mantindré un sou, fa callar als seus. Un secretari del PSOE ha de defendre el seu partit, no al BLOC. Altra cosa es que no tingues cap altra font d'ingressos que la de l'ajuntament i tingues por a que els sr. Juan, fent gal.la del seu autoritarisme i prepotència te'l lleve.

      Eliminar
  19. Ahir vaig escriure un comentari al blog dels joves socialistes i per ara no l'han publicat. En este comentari els donava la enhorabona per la valentia que havien mostrat. Esperem que el mateix PSOE no s'autocensure per represàlies de Borràs o del sr. Jordi Juan.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo l'he escrit aquest matí i tampoc apareix, de moment. No he dit rés ofensiu ni he insultat ningú, sols els he dit que un 10 per a ells i paraules de suport al partit que vaig votar a les passades eleccions i que veig de capa caiguda, llevat d'estos joves que pareix ser si defenen un partit i uns ideals.
      Si és veritat que al final els comentaris, totalment correctes, no es publiquen, començaré a preocupar-me per si el bloc està fent coacció al PSOE (concretament al seu secretari) i si aquest a la vegada està censurant als joves, degut a aquesta coacció.
      Fins a este punt arribarà el totalitarisme i sectarisme dels que ens governen? Prompte ho sabrem!

      Eliminar
  20. Senyor Borràs , des de l'apreci que li tinc , soc dels que afirme i reafirme allà on calga que el gran èxit d'este govern es l'apartat econòmic i vosté es el responsable del mateix ,

    Quanta mentira i quanta doble cara i doble moral, Enrique Estruch, el de los cinco partidos, per ara. Tu a qui vols fer creure això de l'apreci? Amb manipulacions com les de la noticia i tot el demés val mes que ens deixe tranquils als socialistes que ja sabem valdre'ns sols.
    Amb aprecis com els teus, me'n vaig millor d'esmorsar amb els meus enemics i els del Bloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Primera, no deus ser molt socialiste, almenys no de la secció jove que vol salvar el que queda de dignitat en este partit.
      I segon, el bloc no ha de ser el vostre enemic, sols que han fet el que els ha donat la gana perquè vosaltres no s'heu posat al vostre lloc. Si s'haguereu posicionat des del primer dia això no haguera passat.

      Eliminar
  21. Enrique Estruch i Ferrando25 de septiembre de 2013, 16:31

    Si , si , ataca al missatger i aixi escampant merda no contestes i a vore si s, oblida el tema . Tu si que manipules amb esta resposta . I en quant als cinq partits es que alguns evolucionem i no ens quedem anclats en formules politiques caduques que cada dia , i ahi estan les enquestes, tenem menys i menys credibilitat . I no , no vos vaig a deixar en pau , vos atacare sempre que calga i mes ara si cap que som adversaris politics .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique no entres al drap, perquè segurament serà un cotorreta disfressat de socialiste. Canta per soleares que el sr. Borràs no vol pronunciar-se per no enemistar-se amb aquell que li dona de menjar, el seu amic Jordi Juan. Encara que siga a costa de tirar per terra la llavor dels joves en el intent de salvar l'honra i el barco del socialisme a Tavernes.

      Eliminar
  22. Cotorreta seras tu! Tu si que estas anclat en temps de Franco, Enrique i tant. Cada dia més a la dreta: Va democrates, ni tu t'ho creus.

    ResponderEliminar
  23. Home , clar , la patent de democrates sols la teniu l, esquerra i per gracia divina : Ahi tenim als Castro , Stalins ....

    ResponderEliminar