sábado, 28 de septiembre de 2013

RESUM SETMANAL

I es que com hem dit varies vegades, en qualsevol moment bota la llebra i un tema imprevist dona que parlar i de debò . En este cas la "crisi" entre els "xicotets" dels socialistes i els "grandasos" dels nacionalistes ha segut el tema estrela , seguit de les notes de premsa de diferents partits, algo per altre costat normal .  

El Dilluns més i , tots disgustats perquè ja no tindrem notes oficials del ajuntament perquè resulta que ara som un blog polític i no ens corresponen per això, segur que algo divertidet ens donarà altra vegada que dir i desdir.   

Entradas

EntradaPáginas vistas
236
225
23/09/2013, 26 comentarios
162
140
118
108
26/09/2013, 9 comentarios
98
27/09/2013, 11 comentarios
86
20/09/2013, 18 comentarios
70
69

2 comentarios:

  1. Algú sap algo de això.....


    Disfruteu aquesta tardor de la VALLDIGNA-ARENA O FABBRIK,una cotxera amb horari de discoteca ( gràcies als técnics de l'ajuntament amb el vist-i-plau del Sr. alcalde i suposem que amb la pertinent consulta a les forces de seguretat local ), i que no compleix amb els requisits legals per a tal llicència, no tenim sortida d'emergencia, insonorització adequada, ni mitjans de seguretat apropiats, a més, els nostres cambrers no tenen contracte, aixi podem dedicar més diners a la beguda de garrafó!!!, aixo si, disposem del WC més ampli de la zona,on podeu triar la marca de cotxe preferida. Els vostres fills disfrutaran d'un ambient de drogues, alcohol, baralles i "altres activitats", tot a l'abast i a dintre del teu poble.
    La comunitat de veïns esta de lo més pagada.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Competència il·legal a altres locals que han tingut que gastar-se els diners fent obres i amb projectes, memòries i mil històries per poder aconseguir la llicència d'obertura..
      A vore qui respon en cas de que pase alguna incidència.

      Eliminar