martes, 3 de septiembre de 2013

HUMOR ROBINJUNÉS

4 comentarios:

  1. Enrique, estos de la cotorra no tenen ni idea, han mirat les dades de l'atur del SEPE d'agost de 2.012 i mira el que publiquen:


    El nombre d'aturats abaixa a Tavernes el mes d'agost.


    Tavernes és l'única gran població de la Safor on descendeix el nombre d'aturats a l'agost, encara que és una xifra mínima: 8 persones, amb la qual cosa la xifra d'aturats se situa en 1994. De totes maneres, suposa un respir i més si pensem que en aquest mes sobre uns 90 treballadors del grup Federico Giner van deixar la seua ocupació.


    Per ciutats, Gandia puja la xifra d'aturats a l'agost en 65 persones i ja compta amb 8.948 aturats. Aquesta xifra suposa un augment de 920 aturats més en un any.


    Oliva també puja la seua taxa de desocupació en 31 persones, i té 2.917 aturats.


    Agost, el mes per excel·lència de les contractacions en el sector de serveis, no ha servit per a millorar les xifres: 12.900 aturats existeixen en aquest sector, mentre la construcció frega els 3.000 aturats; la indústria s'acosta als 2.000 aturats i l'agricultura arriba als 900.


    La comparativa interanual indica que la Safor-Valldigna ha incrementat des d'agost de l'any passat el numere d'aturats en 1.733, i d'ells més de la meitat (920) són de Gandia.

    I les xifres comarcals no s'allunyen dels resultats autonòmics: el territori valencià registra en el mes d'agost el major increment de l'atur a Espanya amb 4.902 nous aturats, un 0,86 per cent més, amb el que el nombre total de valencians i valencianes sense treball se situa en 573.486, segons ha informat avui dimarts el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. ¡Exit total per a la política del president Fabra i el seu govern en la Generalitat!


    Al contrari, el nombre d'aturats a Espanya a l'agost va disminuir en 31 persones i el nombre d'aturats baixa fins als 4.698.783 aturats. Aquesta notícia, aquests 31 persones de menys en les llistes d'aturats en tota Espanya, ha estat rebuda pel govern estatal del PP com un gran èxit i com l'anunci que "Espanya va bé" i que la fi de la crisi està molt a la vora. Viure per a vore!


    Publicat per La Cotorra de la Vall a 16.36

    ResponderEliminar
  2. Estos de la Cotorra están burlant-se en la cara dels aturats. Han utilitzat les xifres de juliol i agost de l'any passat. Algú pot dir-los que paren de manipular ja d'una vegada?

    ResponderEliminar
  3. Enrique entra en la cotorra i digues que les xifres de l'atur que han utilitzat son les de l'any passat. A mi no em fan cas.
    Mira-ho al SEPE. Les dades d'agost d'aquest any no han eixit i les que ells utilitzan son les de l'any passat. Pots verificar que el que et dic és cert.

    ResponderEliminar
  4. A la Cotorra han llevat l'article que parlava sobre la baixada de l'atur a Tavernes. Això sí, sense demanar disculpes, la qual cosa vol dir que ho han fet intencionadament i per manipular. Sort que he guardat una captura de pantalla, perquè estos son capaços de negar-ho.

    ResponderEliminar