lunes, 2 de septiembre de 2013

Editorial : EL GURÚ

Em va fer gràcia estos dies passats i a arrèl del plenari del Dijous el seguent comentari :

"Estruch ya que te escuchan ( pides una silucion para la piscina y crean una comision para estudiarlo , pides que no cobren el pleno y no lo cobran ... ) pide de nuevo que aprueben unos presupuestos a ver si pican " .

Doncs bé, jo per si de cas  vaig a tornar a demanar  més coses, a vore si sòna la flauta, em lligen, m'escolten i em creuen :  
- Que s'ajunten cara a cara i ara que un vindrà relaxaet després de les vacances, i l'altre està en un moment "happy" de la seua vida segons diuen, els senyors Juan i Vidal i d' una punyetera vegada (perdó per l'expressió)  de veritat es envolta un tarannà de consens i pacten totes aquelles coses que siguen necesaries per al bé del nostre poble , deixant el politiqueo barat de costat .  

- Conseqüència inmediata d'això es convoque un pleno així siga extraordinari i el cobren , per al proper mes de setembre i aproven per unanimitat o quasi , uns pressupostos per a este any i que estos siguen, donada la data en la que estem, el precedent per als propers de 2014 , comprometen-se a aporvar estos en el primer trimestre d'eixe any .

- Ja posats que es fiquen d'acord en tot el que demanà el PP en els darrers plenaris , sobre sous, gabinet de premsa, BIM , participació en orgues supramunicipals , comisions de parkings i piscines , etc . 

- I , el colmo ja , que el PP retire el recurs contra la paralització de la moció i així , amb la tranquilitat de saber cadascú on està i tots trreballant coltze a coltze per Tavernes per damunt de tot , passem els dos anys que resten fins a les properes locals amb pau i armonía , i després d'estes els vallers diran . 

( Enrique !!! Enrique !!! Desperta home que estàs somiant !!! ... Aiii, quin somni més bonic ... es farà algun dia realitat ? ) .

NOTA : Llegir i entendre este escrit amb el mateix "animus caxondeis" en que jo l'escrit , perquè per desgràcia i vist el vist estem lluny , però que molt lluny , de voreu . 

12 comentarios:

  1. Demana que no lleven la festa de San Vicent i que baixen els impostos.
    Per a este any ja no fa falta que aproben els pressupostos. Este any ja està perdut. Que Jordi i Borràs es centren en fer els de 2014.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Uns pressupostos sense retalls socials. Més inversions per al foment de treball i una partida reservada per a garantir la correcta nutrició dels xiquets. Menys impostos i menys festa.
      Es tracta de tenir trellat i s'aplicar el sentit comú.
      Volem el mateix que demanen PSOE i Compromís-Equo a Madrid o el que l'altre soci a la sombre (EU) pregona amb el seu amic Sánchez Gordillo.

      Eliminar
    2. I beques per a llibres. A vore si tant de gastar en festa, rentig de cotxes, cavalcades de reis,... etc.
      Per a Reis amb una cavalcada més modesta sobra, no fa falta gastar 5 milions de pessetes. Els xiquets s'ho passaràn bè una horeta, però alguns, la resta de l'any tenen material escolar suficient. I això no ho deurien permetre els que tant defensen l'educació.

      Eliminar
  2. ¡!!! Joder, Enrique, creo que te has pasado, lo que tu estas pidiendo no lo traen ni los reyes magos, en Tavernes de la Valldigna, y sobre todo cerca del medio dia ---- cuando estamos despiertos, ---sabemos todos la clase de políticos que tenemos.
    Para ello no nos hace falta ni ser muy listos, ni hacer indagaciones, ni buscar, ni preguntar, ellos solos con sus actos ya se encargan de joderla --y de paso se encargan de poner en boca de todos sus procedimientos más bajos y bochornosos.
    Bueno Enrique, que tengas mucha suerte – pero no creo que con ello te ganes muchos amigos entre ellos, somos conscientes y tú lo sabes bien que el hecho de decir algunas verdades en este pueblo y en algunos sectores no está bien visto, algunos querrían que estuviésemos callados pero no les será posible acallar la voz del pueblo.
    ¡! Al que no le guste que se tome una aspirina……
    Adelante Enrique, si tus pones la voz, a algunos se les jode el sueldo.
    Bbs…

    ResponderEliminar
  3. Ara que arriben festes i els bous al carrer, li recordem al sr. Juan la carta que va publicar ME en setembre de 2.011. De "paso" li recomanem al sr. Jaume Talens que tinga més coneixement i deixe de buscar el vot de les pentyes taurines de la Vall.

    Senyor alcalde Jordi Juan,

    com a veí de Tavernes i persona que estima els animals, volia expressar-li la meua tristesa i decepció després de llegir que finalment sí que hi hauran bous durant les festes valleres.

    Després d’uns dies en els quals pareixia que la “festa” no es celebraria perquè no hi havia cap empresa disposada a assumir tots els requisits de seguretat, ens sorprenem amb l’anunci que serà l’Ajuntament qui organitzarà i patrocinarà el patiment animal. En lloc de deixar que, per fi, Tavernes eliminara dels actes festius aquesta activitat vergonyosa, han optat per organitzar-la des del propi Ajuntament.

    Fins ara, el muntatge de la plaça portàtil amb vaquetes no costava ni un cèntim a l’Ajuntament, però aquest any, en una de les majors èpoques de crisi econòmica i de falta de treball que ha patit mai la nostra societat, i mentre moltes empreses esperen cobrar els diners que els deu l’Ajuntament, el govern de Tavernes ha optat per gastar-se part dels diners de tots els veïns del poble (també els dels milers de persones que no estem a favor del maltractament animal) en portar animals vius a córrer darrere de persones que, en la majoria de casos, es troben baix els efectes de l’alcohol.

    I ho fan amb l’excusa de recuperar una tradició. Senyor Juan, ¿ha buscat al diccionari el significat de la paraula “tradició”? Tradició és aquella cosa que s’ha fet durant molts anys, però en cap lloc es diu que una tradició, pel fet de ser-ho, siga positiva. Tradició són també l’ablació del clítoris i la lapidació, i s’ha d’estar boig per defensar aquests actes.

    Llegisc amb tristesa al seu comunicat de premsa que qui més valorarà la tornada dels bous al carrer serà la gent més jove. ¿És eixa la idea que té el seu govern d’educar als joves en valors positius? Per cert, ¿signifiquen aquestes paraules que es permetrà als menors d’edat jugar-se la vida davant dels animals?

    Diuen que tenen el compromís que les vaquetes no seran maltractades, però no cal clavar banderilles al llom d’un animal per fer-lo patir. ¿Realment creu que no és maltractament traure un ser viu del seu hàbitat, fer-lo viatjar dins un camió durant hores, tindre’l en un caixó baix el sol unes poques hores més i acabar soltant-lo davant un grapat de gent exaltada, mentre l’animal escolta la música i els crits de la gent i busca sense descans com eixir d’aquell lloc al que l’han portat en contra de la seua voluntat? ¿Tan difícil és posar-se en la pell d’altre ser viu, o és que sols ens importa el nostre propi plaer encara que signifique el patiment d’un altre?

    Durant uns dies pareixia que per fi Tavernes donaria el salt al s. XXI, però per desgràcia, em tornat al XIX.

    Ho tindrem en compte per a les pròximes eleccions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I después dicen que son progres.

      Eliminar
    2. El que és realment trist és que l'Ajuntament si te diners per a fer patir els animals, però no te diners per a que 93 xiquets no pasen fam a l'estiu.

      Eliminar
  4. CADA DIA SOMOS MAS,,,, No sabes cómo entiendo tu indignación me parece repugnante destinar dinero público para efectuar un mal trato a un animal.
    El toro sufre y eso está claro y no sólo a nivel físico, cosa que me parece innegable por cualquiera que abra los ojos ante semejante burla y tortura.
    Es innegable el hecho de que quien es capaz de disfrutar con el sufrimiento ajeno padece una grave patología mental.
    Y lo que más me toca la moral es que nuestro ayuntamiento y con el dinero de los que no queremos este tipo de actos subvencione estos de sadismo con nuestros impuestos.
    Menos mal que cada vez somos más los que manifestamos nuestra más enérgica repulsa ante estos actos tan desagradables.
    Por suerte cada día hay menos ayuntamientos que financian estos actos tan desagradables, parece mentira que en los tiempos que estamos sigamos destinado dinero público para ver y hacer sufrir y derramar sangre de un ser inocente.
    Espero que este ayuntamiento se gaste el dinero en cosas más productivas, y no potencie el sadismo patología mental!!!!
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es impresentable que un gobierno, que se autoproclama progresista y de izquierdas, subvencione semejante barbaridad.
      Y ya no digamos lo del sr. Jaume Talens, profesor que se reune con miembros de la peña taurina para ver videos de toros.

      Eliminar
  5. Enrique, mañana salen las cifras del paro. Ojo al aumento del paro en Tavernes. Te aseguro que en porcentaje va a ser con diferencia el mayor de toda la comarca de la Safor.
    Habrá que plantearse la reducción de los impuestos. Y rebajar el gravamen del IBI mientras no tengamos la aprobación del consejo de ministros de la rebaja catastral. No se trata de elegir entre una o la otra. Se trata de aplicar el sentido común y rebajar el gravamen hasta el 0,40 para mitigar la subida del 10% para el 2.014, mientras no tengamos resuelta la rebaja catastral. Se trata de actuar y no de esperar.

    ResponderEliminar
  6. Enrique podries fer un article sobre els bous al carrer desde que el bloc ocupa l'alcaldia. Qui ho paga, si es coherent amb la idiologia dels partits que ens governen, si patix o no l'animal, si el lloc escollit per a fer-ho és el millor o cal ubicaro en altres llocs ... etc.

    ResponderEliminar
  7. I a vore si pot dir el cost real dels bous al carrer.

    Segur que la penya taurina de Jaume Talens te més ajudes que la majoria de les associaciins locals. No és aixó una animalada del nostre alcalde?

    ResponderEliminar