martes, 10 de septiembre de 2013

REPÀS PREMSA DIGITAL , noticies locals

ENTRE NOTICIA I HUMOR 

LA SAFOR-LAS PROVINCIAS

Un rebaño de cabras salvajes en Les Creus sorprende a vecinos y senderistas de la Vall


Los excursionistas avistaron a los animales en la montaña, algo inusual debido a que nunca han habitado en este paraje 

es que amb tant de polític "fent el cabra" per açí baix no m'extranya que vinga la familia a visitarlos ...

13 comentarios:

  1. Qui li pasa a La Cotorra la informació?.
    Hui ha tret tot el que vaen cobrar fins l'ultim euro els del PP la passada legislatura i el que cobren els d'ara fins l'ultim euro.
    Eixa informació no la pot tindre un qualsevol.

    Ara ves tu Enrique a demanarla i voràs on t'envien.

    ResponderEliminar
  2. Damunt neguen sistemàticament qui menejen els fils a la cotorra. S'avergonyixen ells mateixa fins al punt que no volen que la gent sàpiga qui son.
    Si el que publiquen alli son "veritats com a punys, com és això que neguen que els autors son gent propera al Bloc. Increible però cert.

    ResponderEliminar
  3. Quin departament de l'ajuntament li facilita tota la informació trillaeta a la cotorra?

    ResponderEliminar
  4. ...I açò ho escriu qui diu que l'insulten quan li diuen "mediocre".

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si aixó deu ser la cosa més fácil: La Cotorra la demana al Bloc i vosatros la demaneu al PP i també vos la donara. Si eixa informació de la paga es cosa pública, no la poden negar. Esta en els pressupostos lo que cobra cada u dels regidors i els funcionaris també. I es publica en el Butlletí.
      Si el PP no s'entera de les coses o no li interessa, vosatros no podeu fer res. Com he vist la informació en La Cotorra jo diria que qui manco li interessa que se sapia es al mateix PP. Que ben montaet que ho tenien i menuts sueldazos.

      Eliminar
  5. Vec que si que si pemetixes totes les insinuacions que volen als del PP. Ho dic per la anonim de les 17 hores i 18 minuts. Ara tu diras que no diuen noms, jo tanpoc en vaig dir en les meus insinuacions sobre negocis. I no fa falta dir massa noms quan en altres puestos d'este blog això es diu clarament. I tu mateix ho vas dir una volta dient amb qui t'assentaves en els plens. Igual t'han donat el Carnet d'Identitat com m'el vas demanar a mi, o no fa falta perque la resposta l'has fet tu.
    Tens dos vares de medir i es nota massa. Eres un manipulaor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací voràs Enrique! Diuen que la Cotorra diu veritats com a punys, i que fa reportatges i noticies superbones, però ara resulta que ningu l'administra, ni escriu allí. Els que participen allí tenen afinitat al bloc. I tots ells neguen la seua autoria, per algo serà, no?

      Eliminar
    2. QUIÉN SE PICA, AJOS COME!

      Eliminar
  6. "Li passa el fill al pare" : Dones per entés a un pare i a un fill concrets? Eres tú, no jo .

    Però tú si que en el comentari que t`he eliminat parles d'un familar d'un regidor amb una qualitat física que el fa totalment reconeixible , i a més insinues altra vegada un possible cohecho.

    I en quant a vares de medir, t'he de dir, si vols t'ho creus i si no m'importa un pepino perquè sòls jo com a persona que controla els comentaris ho pot saber, que per cada comentari en contra del PP que elimine , sempre perqué s'insinuen delictes o s'ataca a tercers que rés tenen que vore en el mon polític , o perquè ho fan perquè son familiars de regidors , com en el teu cas , n'elimine deu contra els del govern pel mateix motiu . I es normal perquè es reben més crítiques al govern que a l'oposició en un blog ni d'uns ni d'altres .

    Que manipule ? I que fas açí, jo no tornaría i més tenint altres blogs afins al govern que en teoría no tenen perquè censurar el que en teoría beneficie políticament a estos . El que passa es que eixe blog té el coneiximent suficient per a per damunt d'afinitats no permetre tampoc el que tú pretens i tampoc el publiquen el que açí dius que el censurem : Clar que el censurem, hi han uns llimits que ells i jo respectem .

    Així que ja ho tens bé, no volía ja contestar-te i encara ho he fet , no insistisques més, no vaig a publicar rés més al respecte : SÍ, VAIG A CENSURARTE , ho tens clar ? Ale, saluts .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ell mateix els ha delatat!!
      Es com quan un guardia civil et pregunta, si portes sustancies il.legals al maleter del cotxe i dius que al maleter no.

      Eliminar
    2. Enrique, jo no veig res de mal en que un fill li pase información al seu pare. Ara, dubte molt que siga directament el fill el que pase la informació al pare. Ha de ser, una tercera persona.

      Eliminar