jueves, 26 de septiembre de 2013

Editorial : EIXA ES LA DIFERÈNCIA

Com podeu vore , este blog , Quadern, sobre estar administrat per una persona actívament des de fa uns dies en politica com bé sabeu , doncs així ho va fer saber , i tal i com anunciá , no ha cambiat la seua neutralitat com a tal blog respecte als altres partits polítics que els vullguen fer arrivar quelcom . 

Així ahir mateix publicavem notes de premsa del Partit Popular i de Centro Democrático Liberal , seguim publicant les del Gabinet Municipal de Premsa i seguirem publicant aquelles que qualsevol altre partit legal ens vullga fer arrivar , sense mirar , com sempre, colors .

Perquè nosaltres disitinguim entre el que com a administradors d'un blog neutral deguem de fer, del que li convendrìa  políticament a este .

Però bé, tal volta eixa siga la diferènia entre uns i altres , tal volta els que es diuen paladins de l'informació no ho siguen tant .

Així que vist el vist si voleu seguir tenint una informació lliure, neutral, objetiva i completa , ja sabeu on teniu que acudir : Els altres vos informaràn sòls del que els convinga als seus "líders espirituals" , este de tots, vosaltres mateix .

9 comentarios:

  1. Tir directe a l'ala de la Cotorra. Emrique ves amb cura que l'has deixat sense plomes!
    I també s'haura trencat alguna aspa d'algun ventilador!

    ResponderEliminar
  2. Enrique, respecte al tema de la crema de rastolls, els tècnics municipals haurien d'emetre un informe tècnic amb el qual clarifiquen si és o no legal que l'ajuntament continue desemvolupant esta activitat, així com la legislació i normativa que emparen a dit informe.
    D' esta forma si és legal, tot queda clar i el nostre govern tindria una ferramenta per a poder defendre's de les continues acusacions via nota de premsa que contínuament trau el PP sobre aquest tema.
    Per contra, si no és legal, el govern hauria de plantejar una altra alternativa per a gestionar tot el que ara està cremant a esta parcel.la i evitar possibles sancions.
    Que opines?

    ResponderEliminar
  3. Que si jo fora el regidor/s responsable el demanaría perquè en cas de passar algo qui la pagaría sería ell/ella . I si no es legal no estalviaría a costa de la meua esquena . Perquè imaginat que es bota foc alguna de les propietats lindants i hi haguerem danys personals : El regidor enmanillaet cap a Picassent .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja no és que pase un incident com el de botar-se foc en parcel·les dels costats, si no que el servici territorial sancionara a l'ajuntament per no tenir els permisos que calen i per incomplir el Pla General d'Ordenació Urbana del municipi, que prohibeix fer foc en el polígon del Golfo.

      Eliminar
  4. Has vist la denuncia del Ventilador?
    "PER SEGON ANY EL BIPARTIT TAPONA UN PAS ACCESSIBLE" ç
    Tenim taula de mobilitat i participem en el premis Reina Sofia d'accesdibilitat universal però la realitat es tornen a fer errades tan grans com esta i no s'ha fet cap obra d'accesibilitat desde que Jordi és alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ell es dedica a pujar els impostos i empitjorar els serveis de neteja (tal com a denunciat ACEPLAT) i tampoc fer cap inversió. Valldigna accessible deu estar desvanit amb el nostre alcalde.

      Eliminar
  5. Sabia vostè que el Bloc Nacionaliste, no ha format cap govern amb el PP en tota la comarca de la Safor, a pesar de l'oferiment del PP? (Xeraco, oliva, ...)
    És més, el cas més curiós és el del Real de Gandia. Els resultats electorals foren 6 PP, 4 PSOE i 1 BLOC. Amb majoria absoluta l'alcaldessa del PP del Real de Gandia va oferir formar part del govern al concejal del Bloc, que va acceptar. Desde la direcció de Bloc-Compromís van expulsar a esta persona del partit.
    Son o no sectaris els del Bloc Nacionaliste?

    ResponderEliminar
  6. algú li podria dir al concejal XEQUINFUMFÀ que deixe de tenir ixes idees tan brillants que se li ocorreixen?
    Lúltima ha sigut la de utilitzar una parcel·la municipal del polígon del Golfo com a abocador i cremador de rastolls, taüts i corones del cementiri, a pesar de no comptar amb ninguna autorització, llicència o informe tècnic que avale esta activitat, així com de incomplir de manera flagrant el PGOU de Tavernes.
    Altres de les seues brillants idees han sigut:
    - Obrir el viver d'empreses en època estival (quan tots estàn a la platja i no s'enteren), sense donar-li la publicitat que calia, ni cap curs de formació per a emprenedors interessats amb el projecte. Va dir que firmaria un conveni amb la UPV. Per ara res de res. Més fum. L'unic que ha ocupat una oficina ha sigut una militant del seu partit, el Bloc Nacionaliste Valencià.
    - Traslladar el taller ocupacional a la platja (aules no homologades i sense cap tipus de llicència per a desenvolupar l'activitat, amb un suministrament elèctric il·legal agafat de l'enllumenat públic i el desplaçament massiu dels beneficiaris amb escassos recursos econòmics des del poble a la platja). Això si ens el donen, ja que per ara res de res.
    - Acumulació de llenya per a les paelles durant època estival, en una parcel·la amb el grau de perillositat que algú li botara foc. Per sort no va pasar res, però no hi ha que tentar a la sort.
    - Programa fantasma de més de vint mesures per a emprenedors dotats amb 24.000 €. No se sap i na sabut res. Fum i més fum.

    ResponderEliminar