miércoles, 4 de septiembre de 2013

Info-DEMÒCRATES, La veu del canvi



La lletra, sense fons; no entra


aulas.10
Des de Demòcrates Valencians volem protestar contra els impagaments a famílies i llibreters que fan perillar durant este curs les beques per a llibres de text escolars.

No només critiquem l´impagament citat, sinó també el d´estes mateixes ajudes des de fa dos anys, situació que recorda a l´existent amb les subvenciones per a la creació d´ocupació, el pagament de les quals restava ajornat per part del Servef durant un temps similar.

Novament, són les famílies i els emprenedors valencians els que portaran a les seues esquenes el pes de les retallades, amb l´agreujant que estes es produïxen a un àmbit, com és el de l´educació, que afecta notablement la igualtat entre els nostres ciutadans.

D´altra banda, davant la propera promulgació dels pressupostos de la Generalitat Valenciana devem fer constar la nostra recurrent indignació per la incapacitat del Consell per a aconseguir uns mecanismes de compensació que permeteren una revisió del model actual a l´hora de tornar el deute i plantejar una impugnació ferma pel que fa a l´injust model de finançament que afecta la Comunitat Valenciana.

Reclamem, a més a més, que el Consell siga capaç de reestructurar a la baixa tot el sector de les empreses públiques, on perviuen pràctiques totalment ineficients, i afronte una disminució del gasto corrent en les Administracions Públiques, sense que el mateix vaja en detriment de la qualitat en la prestació dels seus servicis.

Volver a Inicio
LA VEU DEL CANVI

www.demòcratesvalencians.org
Per últim, et demanem la teua confiança per a eixir d´esta concatenació d´infrafinançament, balafiament i impagaments. Impagaments que, al remat, els paguem els valencians i llasten 
l´educació, és a dir, el nostre futur.

2 comentarios:

  1. Quants diners té l'ajuntament per a beques de llibre i material escolar?

    ResponderEliminar
  2. Llig la nota de huí de Karina , ahí ho explica .

    ResponderEliminar