viernes, 13 de septiembre de 2013

NOTA DE PREMSA: El PP denuncia a l'Alcalde

Davant del tarannà totalitari del govern que presidix el nacionalista Jordi Juan, el Partit Popular de Tavernes no ha tingut més remei que acudir a la via judicial per a fer valdre els seus drets com a grup que forma part de la corporació de l'ajuntament de Tavernes.
Han sigut moltes les vegades que el govern en minoria de nacionalistes i socialistes coarten el dret de la resta de partits a poder participar de la vida política de Tavernes, on el Partit Popular va ser el més votat en les passades eleccions.
Valent-se d'interpretacions molt subjectives, l'alcalde Jordi Juan ha emprat tàctiques totalitàries i molt allunyades del debat polític per a evitar que els grups en l'oposició puguen exercir la seua comesa de fiscalitzar el govern i realitzar propostes.
En l'últim ple del passat mes d'agost, el govern de nacionalistes i socialistes va desestimar set punts proposats pels populars. Es tractava de peticions per a iniciar expedients i tràmits que pogueren portar un diàleg polític per a arribar a acords. Donant vanes explicacions i interpretacions clarament subjectives dels reglaments que regixen el funcionament dels ajuntaments, el bipartit de Tavernes va vetar aspectes tan importants per als ciutadans com la rebaixa de l'impost de la contribució (IBI), l'ajust dels salaris dels polítics a la realitat social del municipi o potenciar una comissió participativa de tots els grups per a traure el màxim partit al parquing que el govern té abandonat.
En anteriors plens, al seu lliure albir, l'alcalde Jordi Juan, va decidir convertir en “precs” les propostes d'incoació d'expedients que suggeria l'oposició. Donava així l'esquena al debat i s'implantava un totalitarisme basat a dir un el que li interessa, però negar la paraula a la resta.
Mai, en les repetides legislatures que l'alcaldia de Tavernes va recaure en el Partit Popular amb majoria absoluta, s'havia vetat el dret d'expressió en el ple a un regidor. Ara, en cada ple trobem a un alcalde que impedix a l'oposició expressar-se. És costum del bipartit negar la paraula a més de la mitat de l'hemicicle de Tavernes.
Davant d'eixa actitud dictatorial, manipuladora i antidemocràtica, el Partit Popular no ha tingut més remei que valdre's de l'ordenament jurídic per a denunciar que s'han negat els drets d'expressió i participació en les activitats polítiques que tenen els huit regidors populars triats democràticament pel poble de Tavernes. S'ha presentat una demanda pel contenciós administratiu en què tots els regidors del Partit Popular denuncien que han sigut vetats en els seus drets fonamentals com a regidors designats per a formar part de la corporació municipal.
Jordi Juan i el seu sequit volen aferrar-se al poder, per a res mostren un tarannà dialogant i preferixen la imposició i la confrontació al diàleg i el consens oferit pel Partit Popular . Estem, sense cap dubte, davant del govern més censor de l'època democràtica de Tavernes.

14 comentarios:

  1. Redeu lo que hi ha que vore. Les decisions de que no estiguen en l'orde del dia prove d'un informe tècnic del secretari de l'Ajuntament, el mateix funcionari que els dona carta blanca per a presentar la mocio de censura.
    El govern no posa un punt en l'orde del dia i en rebutja set segons l'informe del secretari i ara venen amb més bovades.
    El PP com fa en el els treballadors de la brigada torna a despreciar el treball dels funcionaris de l'ajuntament i nomes els vol quan els seus informes li interessa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Aleshores, ara el secretari ja torna a ser bò, no?

      Eliminar
    2. Parlem del mateix secretari, no?
      Eixe secretari que va fer un informe on argumentava que la moció de censura era perfectament legal.
      I dels treballador?
      També son els mateixos als que el bipartit va ningunejar. Els van anular seguros i altres coses que tenien desde feia 20 anys. Recordem que els treballadors de l'ajuntament de Tavernes son uns dels que menos cobren i per a compensar-ho tenien estos extres. Ara s'han quedat sense ells i amb els sou més baix de tota la comarca.

      Eliminar
    3. Ells están per damunt de tot. Diuen quan els informes del secretari son vàlids i quan no.
      seria un bon momento per a que Perfecto anara al diari Levante i rectificara per tot allò que va dir del secretari.

      Eliminar
  2. Una bona messura, encara que arriba tard.

    Ja han passat dos anys de "desgovern" i mentre arriben les desissións judicials passaràn dos mes........

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La cosa será que quan arrive la inabilitació de Jordi, es podrá dedicar al que més li agrada, les matemàtiques.

      Eliminar
  3. Lo que dicen en Tavernes y lo que hacen en otros sitios

    http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/09/13/alcalde-teulada-sube-sueldo-nucleo/1032301.html

    http://www.levante-emv.com/comarcas/2013/09/13/reparto-botin-electoral/1032299.html

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Se t'ha oblidat nomenar a Baldoví. Que acudeix al congrés en camisetes revindicatives, però no ho deixava fer als demés quan era alcalde de Sueca.

      https://www.youtube.com/watch?v=vSf6MK2yjak

      A més té judicis pendents per propinar desqualificacions al plenari com "ja ve d'esnifar" o "la figa de sa tia". publicat al diari llevant.

      Eliminar
  4. Ja era hota que portaren a este govern censor i totalitari davant el jutje.

    Que no paren de denunciarlos a cads vegada que no deixen parlar ni debatre en el plenari

    ResponderEliminar
  5. ¿Sabéis cuando una noticia le pica al BLOC?
    Es fácil de saber. Solo hace falta leer Las Provincias (edición digital) y ver si hay algún comentario de una tal Vallereta, que és la Cotorra de la Vall. No hace falta decir quién maneja la cotorra de la vall, ¿verdad?
    Pues eso, que les pica y mucho. La actitud del sr. Juan es llevada ante los tribunales.
    Actualmente se encuentran inmersos en procesos judiciales, varios de los miembros del gobierno (incluido el alcalde), que pueden ser inhabilitados antes o después de esta legislatura.

    ResponderEliminar
  6. Com sempre Jordi utilitza al PSOE per a que li salven el puesto.

    Ara inhabilitaràn a Borras igual que li pasaarà a Carmen Canet i Jordi de vacances en Rumania sense mullarse directament en res perque els del PSOE fan el que Jordi vol

    ResponderEliminar
  7. Un altre judici perdut i més negoci per a Elena i Cia.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tot siga per a corregir l'actitut dels dictadors.

      Eliminar
    2. Perdut??? Este està mes que guanyat.
      Si es negoci per a Elena no es assunt teu, perque li paga el PP de Tavernes, no com l informe de la moció encomanat a mida pel bipartit i pagat per l Ajuntament.

      Eliminar