lunes, 23 de septiembre de 2013

Editorial : IMAGINACIÓ FRONT A INVERSIÓ

Juanjo montà tot un circuit complet
 amb senyals de trànsit , rampes,
obstacles físics , guardes i demés . 
I es que ahir estaguerem vegent com una empressa local, amb un pressupost de segur la décima part del pressupost d'altres actes infantils i molta imaginació i professionalitat, va fe passar una bona estona a majors i menuts amb uns jocs que a la par de tals eren tot un exercici d'educació vial i promoció del esport de la bibicleta .

Així, més d'una trentena d' entusiastes xiquets , sobre l'equívoca i escassa publicitat que li s'ha fet al acte (el llibre de festes no donaba a entendre de niguna manera de que anava el mateix , i la megafonía mòbil que passà just el dia d'abans per a incitar a la participació en el mateix va a ser a iniciativa dels organitzadors ) , varen participar en una serie de jocs sobre bicicleta (circuit, proves d'habilitat ...) i remataren el matí amb una biga ensabonada que va portar un riu de rialles , premis i , sobre tot, gaudiment del aire lliure front als jocs actuals més utilitzats pels nostres menuts que cada vegada els tanquen i els aïllen més i més en les seues cases front a una pantalla "gens amiga" .

Un bus en moviment al que teníen
que cedir el pas era una de les
proves d'educació vial 
En ressum , es demostrà com no fan falta ni grans mitjans , ni grans inversions, ni empresses de fora per a fer un acte divertit, educatiu i amb molta participació , sobre el entrebancs assenyalats en la sea difussió. 

Enhorabona a Juanjo Tradicions , a la Taula de Mobilitat com a promotora del acte i a l'Ajuntament per la part que li correspon, i que es repetisca any darrer any . 

Aixó si, i com comentaben els pares dels participants, si pot ser, que es pot, en un dia de festes en sí i no el diumenge després del castell de focs (per exemple el Dijous o Divendres , o la resta de setmana per la vesprada) . 

I jo afisc que amb més publicitat per a que l'acte tinga el ressò que es mereix : Si així i tot han participat més de 30 xiquets, imagineu-se en altre dia i publicitant-lo degúdament . 

Torneig mediaval amb llançes
 i les bicis com a cavalls .



 I sobre tot molt d'entussiasme per part d'uns entregats participants .

No hay comentarios:

Publicar un comentario