martes, 3 de septiembre de 2013

Editorial : ROBINHOODS DE PACOTILLA

Veig en la tele al líder del sindicat de treballados andalusos , SAT, després de furtar en un hipermercat ( ells diuen que no , que no furten, es per cridar l'atenció ... però no ho tornen ) vanagloriar-se del fet i dir que ho tenen guardat en un magatzem i la setmana propera ho repartiràn entre necessitats : Falta vore si en eixe repartiment cal carnet, que tinc entés que sí . Ho justifiquen en que si l'estat no cumplix es legal el votar-se la llei en basse a la necessitat social .

Segon tinc entés este senyor esta pendent d'un altre juí per un cas similar , en aquell cas d' aliments en un Mercadona , amb coaccions incloses contra treballadors d'eixa cadena d'alimentació , i no s'ha pressentat en el de l'ocupació d'un terreny militar .  

I jo em pregunte : Un senyor que admitix públicament que està delinquint , que a més estàn burlant-se de la justicia al no pressentar-se davant un tribunal,  que justifica que votar-se la llei en basse al que ell considera necessari , i que es a més reincident, a que esperen les autoritats per a detindre'l i jutjar-lo, tal i com toca en un estat de dret ? I si té raò en lo del estat de necessitat ja li la donarà la jusitica, però que rendisca contes com tothom . Perquè si no es així i tot el mon fem com este senyor, i ens prenem la nostra justicia per la nostra mà, mal anirem .

I el més greu es que el comentarista "progre" de torn en vers de censurar-lo com havíen fet altres , diu que'l "compren", mentres el pressentador li fa palmes , argumentant com a justificació que li extranya que tal i com està el paìs no estigam com a Grècia : No senyor comentarista , si deixem impunes i aplaudim al que es bota la justicia es quant arrivarem a lo de Grècia, no, més enllà, a lo de Veneçuela i Chaves expropiant pel carrer al crit de "expropiese" el que a ell li rotaba . I de ahí a una dictadura d'un ilumintat un curt pas . 

I es que ho deixem de pel mer fet de ser d'un caire de "comprendre" certes actitus , i deixem de riure-li les gràcies a qui en el fons no son gens graciosos, o començaràn a regnar de nou els iluminats que tant de mal han fet en l'història del nostre planeta , i que començaren aplicant la seua llei , com este senyor , en basse a una supossada justica social :  Hitler així ho va fer .

P.D: Quant escribí este article no havía vist la darrera sobre este senyor : Ahir en un debat d'una cadena privada el torne a vore de portagonista pressent , amb el mateix pressentador fen-li palmes i un altre periodista "progre" defenen-lo :  Vaig cambiar de cadena . 

4 comentarios:

  1. Hauries també i no et critique en que en certa part tens raó, però hauries també de vore quanta gent delinqueix al metro a Barna, a Madrid o a València, i també estan gravats, i tenen moltes més penes que ell i denunciar-ho, però pense que aquest subjecte et produeix alarmisme, per mi no més furta com ho fan diàriament molta gent, i només sòn furts,per a la justícia, com a alguns llauradors al poble els ha passat, i si, millor que roben a l´estat o a centres comercials, si pots mira la treballladora d´ una cadena alimentaria que va eixir plorant, criticant-los, defensant la seva posició cara l´empresa i hui en dia està a l´atur per ser mare. Mira eixe alarmisme d´una altra manera, encara que el que fan no ho comparteixc

    ResponderEliminar
  2. Enrique, pregunta a tu amiga Carme Canet que ha pasado con la Playa de Jaraco. Ha ordenado abrir las compuertas del canal de Xeraco y ha llenado de mierda toda la playa de Xeraco. Guardia Civil, Seprona, etc averiguando el tema.
    Es que es una cagada tras otra.......

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No te prou tenit abandonà la platja de Tavernes que encara vol amargar l´acabament de l´estiu als xeraqueros i als seus visitants. Hi ha una cosa que es diu coneixement i previsió.

      Eliminar
  3. No són formes encara que el fondo és totalment legal. Les grans superficies, com totes les grans empreses sabem que no juguen net, ni amb els seus treballadors ni amb els seus clients. Sí, hi hauran excepcions, però mentres empresaris i polítics vagen de la maneta només mirant pels seus interesos... no em donaran llàstima cap dels dos.Asco de polítics i asco del ultraliberalisme mercantil sense cap control.
    Sino mireu com gent molt "allegada" al PP defenia als duenyos d'FG davant del tancament. Resulta que debia 10 milions a treballadors i la Generalitat (sí, la Generalitat valenciana que tan tristment HAN GESTIONAT ELLS tants anys) diuen que en debia 60 a la empresa. Tot fum, per tapar el ROBATORI als treballadors vallers. Eixos si que es mereixien que els desmuntaren les naus els que els adeuden mig any de jornals més finiquitos.
    Molt mal que els pares que no poden comprar llibretes als seus fills,i les furten.
    Deplorable el sistema que permet que eixos xiquets no tinguen tots eixos recursos debades.
    Pitjor que algú que visca a la Vall intente tapar açò amb mentides i despréssiga dels que vaja a misa.

    ResponderEliminar