lunes, 30 de septiembre de 2013

AHIR CULTURA EN EL PLÀ


El antic molí del plà, reconvertit en un salò multiusos idoni per a actes d'este tipus, es va convertir ahir i una vegada més, en un espai de poesía i mùsica de la mà de Rabit Zami, la qual recità versos en àrab , traduïts al català per la vallera Encarna Sant-Celoni , i amb acompanyament musical a càrrec de Ximo Cafarena , dins de la celebració del dia mundial de la traducció . 

A més, i en una segona part, va hi haure participació activa per part dels assistents que ho dessitjaren, els quals en el temps d'un minut recitaren en veu alta un text triat d'entre els que hi havía a l'entrada , indicant quí l'ha escrit, qui l'ha traduït i la llengua originaria en que s'escribí el text .





  Vos acompanyem imatges del event .





43 comentarios:

  1. Altre actr minoritari i sectari pagat amb els nostres impostos.

    Estan els mateixos de sempre i el music de sempre que el contracten igual o més vegades que al Botifarra.
    Este acte l'ha preparat el mateix que va preparar les nits de cine a festes.
    Cultura per a quatre pagada amb els impostos dels 18.000 veins de Tavernes.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El mateix music que va amenitzar l'acte central de campanya del bloc. Els favors es paguen amb diners de tots els vallers.

      Eliminar
    2. Encarna Sant-Celoni, organitzadora del recital commemoratiu del Dia Internacional de la Traducció (ahir al Molí), va preparar també el cine de Festes organitzat per la Regidoria d'Urbanisme dins del Pla de Mobilitat Sostenible? Si és aixina, voldria felicitar Encarna per la faena ben feta. Gràcies.

      Eliminar
    3. Què vols dir, que si no ho haguera fet Encarna estaria mal fet?

      Eliminar
    4. Vull dir açò (copia i enganxa en el teu navegador), anònim del 30 de setembre de 2013, 11:50:

      http://descargasinformatica.es/software/aprende-a-leer-con-pipo-para-ninos

      Eliminar
  2. Que cara han hecho al verte entrar a hacer las fotos?
    Te han dado alguna explicación de porque te han negado la información municipal?
    Cuantas personas habian y que ha costado este recital?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo no vaig acudir personalment, estic de mitja baixa , però hi havien tres persones del meu equip , Quadern no sòls soc jo com ceuen alguns .

      El local estaba plé .

      Eliminar
    2. Bona feina Estruch. Que et recuperes prompte

      Eliminar
    3. Bona faena?? Faena ben feta és desmentir informacions equivocades de comentadors anònims si és que, com és el cas, saps --perquè ho saps-- que Sant-Celoni organitzà el recital del molí i el Pla de Mobilitat Sostenible --en el qual participes-- les projeccions cinematogràfiques de les Festes passades. No deixes que s'estenga el tel de l'error... o potser --pregunte-- t'interessa? Una vegada dit açò, jo també et desitge que et millores. En tots els aspectes.

      Eliminar
    4. Qui ha organitzat lo d, ahir no ho se , lo del cinema la taula pero no es ella la que elegi les pelicules , siquiera el pressident de la taula ho sap , va ser una proposta crec que de les tecniques i poc mes puc dir . El dimecres hi ha reunio de la taula pero pel dit no podre anar , ja tractare d, averiguar si tant d, interes teniu qui va triar les pelis , sols puc avançar que formen part d, un llistat que be de mes amunt perque el cicle esta patrocinat a nivell europeu i per tant crec que per ahi deuen de vindre els tirs .

      Eliminar
    5. Bé, doncs si ja se sap que l'acte d'ahir al Molí l'organitzaren la poeta i traductora Encarna Sant-Celoni, en representació de l'editorial Adeasiara, i l'Ajuntament, tal i com es va dir durant l'esdeveniment en repetides ocasions (no estava l'equip de Quadern present?), tal i com també consta en la targeta de presentació que hi ha penjada en el web municipal, i si també se sap que el cinema s'organitzà des de l'aparell tècnic de la Taula de Mobilitat, per què no desmenteixes la informació errònia d'un comentarista? Atenció: no parle de censurar-lo, és clar que no. Però la teua obligació --"faena ben feta"-- és desdir-lo, publicar la veritat. "Tots fem Quadern", sí, sovint et vantes d'açò, però l'administrador ha de regir amb bones pràctiques. Deixar que s'escampe la maledicència no és una d'elles. Gràcies.

      Eliminar
    6. I controlar els continguts era una pràctica del franquisme i de la santa Inquisició a l'edat mitjana.
      A mi no m'agrada la cotorra perquè manipula els fets a la seua conveniència. Però cadascú és lliure de publicar el que vullga.
      Jo els que faig és llegir-ho tot i traure conclusions. Cadascú agafa l'informació d'on creu més convenient.
      No creguem que s'obligue a ningú a entrar a este blog o que es diga en lgun lloc que Enrique està en possessió de la veritat absoluta.

      Eliminar
  3. Tu Enrique no vas mai a res, no es cosa de mija baixa o baixa completa. Mai vas a res.
    I eixa cronica sembla un mini resum d'alguna altra cronica, te el seu esquema i ordre. Seguixes amb copiar i pegar i no vas a res.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Vaig al que m, agrada , informe del que em pareix i aixi i tot munto d, entrades i entre altres dels que sols entreu que per a atacarme : Algun callo estare xafant perque si no ni es preocuparieu en entrar .Mira que soc bo que sense fer brot el que estic fotent a mes de un !!!!

      Eliminar
    2. Enrique, a més de fer-te boicot amb la vendetta del gabinet de premsa, ara volen dir-te com has de portar el blog.
      Cadascú en sa casa fa el que vol/pot/creu. Al que no li agrade no està obligat. Per a gustos colors.

      Eliminar
  4. Eixes fotos estan fetes al principi de l'acte, quant encara no hi havia ni començat la recitació. No esta ni tota la gent, en una Caferrenna encara afina la guitarra, i en una altra es la presentació de Sant Celoni i Fabiola. No està ni ocupada la primera fila i nomes es veu una persona, D. Jose Ortiz, quan despres al seu costar es va seure una mestra del Alfandec i l'alcalde.
    Tot eixa crònica es un engany.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs entra en la de altre blog que de segur trobaras mes , millor i sobre tot imparcial ...

      Eliminar
    2. Ah, se m, oblidaba, les fotos me les va fer un colom que tinc amaestrar , jo tambe tinc ajudants amb ploma .

      Eliminar
    3. Però açò que vol dir!!?
      A més de la censura, ara que voleu? Controlar els continguts?
      Açò què és la Santa Inquisició, o què?
      Tingau un poc de coneixement. Ací a ningú li apunten amb una pistola per entrar. A qui a no li agrade, pot visitar altres blogs.
      Lo dels nacionalistes, comença a rosar la paranoia més absurda.

      Eliminar
  5. El senyor Benavent en funció de qué estava per ahi mandreixant?

    Crec recordar que no te cap relació amb l'Ajuntament. O era un acte del Bloc pero que pagava l'Ajuntament?

    Ay mare, hi han diners només per el que ells volen. Actes sectaria pagats amb els diners de tots, els mateixos músics, les mateixes persones i el mateix públic.

    A mi m'agradaria que ferem algún acte tambe del gust de la majoria, si del gust d'eixos que no els han votat, pero que paguen com el primer.

    ResponderEliminar
  6. Quan faran algo per a la majoria?
    Per que hem d'anar fora per a disfrutar dels concerts i actuacions que ens agraden?
    Ací sempre vénen els mateixos i fan el mateix. Un exemple: enguany torna el Festivern i torna Obrint Pas i amb ells tornarà el Botifarra i els de sempre. I ho pagarem els de sempre amb els nostres impostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sempre fan el mateix: la primera vegada que es celebra a Tavernes de la Valldigna el Dia Internacional de la Traducció (atenció: des de qualsevol llengua del món, i a qualsevol llengua del món), ahir.

      Eliminar
    2. Faran algo pa la majoria?
      Si mos encantem, és fan en el molí i el gasten com a seu del Bloc.

      Eliminar
    3. Més majoria que per a tots? El que s'ha fet allí fins ara és per a tot el món.

      Eliminar
    4. Per a quan un curs de ganxet al molí? Això també seria per a tots!

      Eliminar
  7. Hi ha algun emplomallat que li molesta que Enrique done una visió de la realitat sense manipulacions

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Fins al punt d'exigir que pose fotos que l'administrador no té.
      Bufante, tu que eres mes neutral, envia-nos la nota de premsa de l'event.

      Eliminar
  8. Quina crónica més mal feta.

    ResponderEliminar
  9. Enrique:
    Els de la Cotorra, que és el mateix que dir el BLOC o l'ajuntament, estàn mirant el que fas amb lupa.
    Mira la noticia del recital al Molí que han publicat ells i voràs com els comentari sols parlen de tu i de que escrius o deixes d'escriure.
    No tenen prou amb prohibir a Bufante que t'envie informació i ara volen corregir el que escrius.
    Les seues ganes de controlar-ho tot no tenen llimit.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estàn paranoics totals. No conformes en criticar al administrador d'aquest blog al blog dels pardals, entren ací per imposar continguts, fotos i traure conclusions.
      Si no vos agrada la cotorra, feu-se un altre blog.
      La cotorra si que te 4 comentaristes i a un tio cambiant la IP per registrar noves entrades en un mateix dia. Sols has de vore la forma d'actuar que tenen, paranoica i fora de lloc.
      Ací es parla de tot. De la cotorra encara estem esperant que parle del que va passar a les paelles. Menuda colla de manipuladors, censors i inquisidors ens governen.

      Eliminar
    2. Hi ha una gran diferència entre un blog que publica tot el que li fan arribar i on la persona que l'administra té noms i cognoms front a la d'un altre blog que defensa la gestió del bloc nacionalista desde la clandestinitat i la censura.
      I em pregunte; Per què el seu administrador no dona la cara? No serà perquè si es descobrirà qui son, els cauria la cara de vergonya a ells i sobretot a una altra persona?
      PD: Tots sabem massa bé qui son. Però com son tan ridículs, ho neguen constantment.

      Eliminar
    3. El que no entenc és com al alcalde no li agarra vergonya de que un blog com la cotorra de la vall, defense la seua gestió desde la clandestinitat, la censura i la manipulació.
      I els administradors de la cotorra no donen la cara, perquè a Jordi se li cauria la cara de vergonya. esta és l'autèntica raó que té la cotorra per no donar la cara, com si que fa Enrique Estruch.

      Eliminar
    4. Totes estes tonteries que diuen els peperots demostren la por que li tenen a la cotorra i com desmonta totes les manipulacions peperes. Enrique ves espai!! Els peperots volen clavar-te en la seua guerra, saben que la tenen perduda i volen gastar-te com a arma arrojadiza, no els faces cas i centrat en el teu nou partit polític.

      Eliminar
    5. Enrique entiendo que te acusen de que la crónica es floja, es verdad, la de La Cotorra es más extensa y realista. No entiendo porque te acusan a ti de tachar el acto de sectarista y minoritario cuando es una opinión de un lector y no del blog. (¿Si yo opino en La Cotorra que el PP es el mejor significa que es su opinión?. El acto estuvo muy entretenido y merecedor de más audiencia si aquí a todo no se le tachase de sectario y "acusarte" de pertenecer a un partido. Es verdad que tuvo su punto nacionalista pues a lo que La Cotorra llama "valencià" allí solo se le llamó "català", punto sobre el que no polemizo porque ojalá todos los problemas se solucionasen con esta respuesta.
      Tampoco entiendo lo de las fotos, a todo sacan punta. ¿Cuándo se han de hacer, más tarde, cuando llegue el alcalde?
      En fin, mi opinión, sí habría 70 personas, deberían haber sido más por su interés y amenidad y espero que se repitan más actos como este y la gente sepa apreciarlos sin colores.

      Eliminar
    6. Anònim de les 22:26, no volem clavar a Enrique en cap guerra. Critique tant al PP a la seua nefasta etapa a l'ajuntament com al Bloc Nacionalista ara, perquè és qui governa i pren les decisions.
      I si som crítics serà perquè el govern va a salto de mata i ha perdut el rumb en aquests últim 6 mesos.
      Aprofite per donar la enhorabona al sr. Borràs per la gestió econòmica que ha realitzat. Encara que li demane que hauria de tenir més personalitat i defendre als del seu propi partit.
      Del bloc que vaig a dir que no es sàpiga ja. S'ha demostrat com se les gasten en aquells que no li ballen la corda. Vist els últim esdeveniments ocorreguts, a vore si tenim sort i algú posa algo de trellat en este partit.

      Eliminar
    7. No se qui té mes por, jo a la cotorra o Jordi a que la gent sàpiga qui és la cotorra.
      Quan ú s'amaga, per algo serà, no?

      Eliminar
  10. No se qui té mes por, jo a la cotorra o Jordi a que la gent sàpiga qui és la cotorra.
    Quan ú s'amaga, per algo serà, no?

    Menuda tonteria. I qui s'amaga darerre el Ventilador? i darrere el blog del PP?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Darrere del pp un del pp. Darrere del ventilador un altre que al igual que la cotorra no dona la cara. A la cotorra i al ventilador els pose al mateix nivell. Al administrador del pp al mateix nivell que el administrador de bloc compromis, que tampoc diu qui és.

      Eliminar
    2. Açi estem parlant al voltant de "La Cotorra" no desvies l'atenció on t'interesa....... Com feu sempre

      Eliminar
    3. Parlem parlem de la cotorra. Com no ens agrada el que diu i mos posa els colors a les cares heu critique tot, dic que aixo q conten no es veritat i men vinc aci al blog de estruch a dir lo malos que son en la cotorra. Que soles manipula, i clar, sinventa els datos... Si si... Ai la cagaxola com apreta... Pero que roins sou

      Eliminar
  11. Visca la ignorància:

    "i a un tio cambiant la IP per registrar noves entrades en un mateix dia".

    ¿O siga que la IP del seu ordenata la canvia cadascu quant vol i com vol, a voluntat?
    Explica-ho, explica-ho que això m'interessa...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Xe tio que atrassat estàs en la informàtica. Clar que es pot fer. Assessorat i ja em contes.

      Eliminar
    2. Xe tú si que segueixes ben a prop tot el que passa en aquest blog!!!!!

      Eliminar