martes, 10 de septiembre de 2013

Articul d'opinió : DE GÈNERE TONTO

O ganes de manar a tota costa . 

Estic llegint algo que ja se sabía i es que el Psoe i el Bloc de Xeraco s'han ficat d'acord per a fer fora del ajuntament al popular Avelino Mascarell . Fins ahí, rés extrany . 

PSPV y Compromís de Xeraco se unen para sacar al PP de la alcaldía
Imatge d'un altre suicidi polític socialiste
( Foto, Las Provincias )
Però el que no em quadra es que el Psoe , un partit al que els nacionalistes se'l estàn menjant a bocats, li cedisca l'Alcaldia una vegada més i per tot el que queda de legislatura a Compromís .

I el que es més greu es que el Psoe xeraquer té 5 regidors i Compromís 2 , es a dir, va a ser Alcalde el menys votat de tots els cap de llista de les darreres eleccions i amb diferència, doncs rebè menys de la mitat de vots que el socialiste i una tercera part que Mascarell , que es va quedar a tan sòls 48 vots de la majoría absoluta .

Açò com es menja ? Evidénment pel desig el manar a tota costa per part de, sobre tot, els socialistes , i dels nacionalistes xeraquers , que ho pagaràn car de segur en les properes municipals , perquè pense que la ciutadanía ja no traga amb estos cambalaxes i el fàstic polític es cada dia més gran .

I a més, i açò va també per a Avelino, algo s'està menejant també en la vida política local de Xeraco , algo que desprès d'açò de segur va a prendre més i més força, favor que li han fet , algo que els restarà vots i de calent a abdòs en les properes locals . Temps al temps .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando
VOTOS POR PARTIDOS EN XERACO
PARTIDOCONCEJALESVOTOS
PP6153044.61 %
PSOE5128337.41 %
C.M. COMPROMÍS254615.92 %

7 comentarios:

  1. Al final ens governaràn els menys votats:

    Xeraco: Bloc 16 % Vots
    Oliva: Bloc 22% Vots
    Tavernes: Bloc 25%
    Sueca: GISPM 9% Vots (4a força política)

    ResponderEliminar
  2. Al final la solució serà no anar a votar perquè després fan els que els dona la gana. I ja no parlem de deixar l'alcaldia al segon més votat, sino de deixar-la al tercer o quart, encara que tinga menys del 10% del suport dels votants.
    I damunt que el Psoe li done l'alcaldia al Bloc, quan tots saven en Xeraco que es portaven com el gat i el gos.
    Conclusions: una burla a als votants de Xeraco, que responen a interessos gens transparents.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. el que saben els del PSOE de Xeraco és que el Bloc és va unir al PP per posar traves a l'anterior legislatura. I ara li donen l'alcaldia a la 3a força més votada. Xeraco va demanar un canvi a les urnes i a les pròximes municipals el PSOE desapareixerà del mapa de Xeraco i el PP obtindrà majoria absoluta. Temps al temps.

      Eliminar
  3. Home sempre queda gent seriosa com Bononat que no volia que ni PSOE ni EU optaren a la alcaldia de Tavernes i va arribar a titllar a Karina Vercher de desvergonyida per voler plantejar l'alcaldia i rebutjar la regidoria d'Urbanisme amb Bononat s'assessor... el que val per a un lloc no val per a altres...

    ResponderEliminar
  4. Mira que votar al PSOE per a que despres li done l'alcaldia al seu enemic el BLOC

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I en particular a Xeraco PSOE i Bloc es portaven com el gat i el gos.

      Eliminar
  5. Clarament el PSOE está en les hores mes baixes de la seva historia. Tant a nivel local, eclipsat, com a nivel comunitari, no s'aclareixen entre ells, i a nivell nacional només faltava lo de ahir de Griñán i Chaves. O fan una reforma total començant per eliminar del tot al cadáver de Rubalcaba, que ha perdut el nord totalment, i acabant per les seves estructures tant a nivel comunitari com comarcal i local. Renovarse o "MORIR" es lo que mes bé es pot aplicar en este cas.

    ResponderEliminar