sábado, 7 de septiembre de 2013

JA VENEN LES FESTES !!!


I es que Dijous per fì es varen pressentar el llibre i la programació de festes i encara que amb
un poquet de retard sobre altres ( ja sabeu ... ) açí la tenim i no perquè ens la vaja facilitat
 l'ajuntament , si no Aceplat , i la foto Paco Teodoro , als que els donem les gràcies .
 


28 comentarios:

  1. Feu copies del programa de festes que este any l'ajuntament no vol fer programa de ma per a portar a la butxaca. Se ho gasta tot en un BIM que no cap a la butxaqueta ni al bolset.
    Tot siga per posar la foto de l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que no saps que els diners sols els volen gastar per fer propaganda?

      Eliminar
  2. Jo estava alli i a tu no el vaig vore7 de septiembre de 2013, 12:05

    Busca't qui te la puga facilitar després de la presentació dijous, o ves a la presentació com altres han fet i tenen les fotos i no han de recórrer a Teodoro, i no sigues tan comode i que m'ho porten tot a boca bocí
    No te jode.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que alguns a eixes hores fins treballem i tot, tú, es veu que altres teniu més temps .

      Eliminar
    2. Ja saps Enrique, o els fas la pilota i vas als actes o et quedes sense programa de festes.

      Eliminar
  3. Jo estava allí i a tu no el vaig vore7 de septiembre de 2013, 17:55

    No, no costa res demanar a algun regidor del govern en este cas (perquè l'oposicio ni acostar-s'hi) la programacio. O que te la passaren l'endemà. No es questió de treballar o no a eixes hores. Ahir vas tindre tot el dia. Una telefonada soluciona moltes coses. I res de fer la pilota, simplement ganes de fer les coses bé. I estar en els llocs.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Quant vullgues dirigir un blog i dir com fer-lo o deixar de fer-lo es molt fácil de fer . Ara be , altra cosa es que el seguisquen, a nosaltres no ens va mal , i si no t, agrada tens altres opcions, hi ha qui abans de fer-se publica inclus per a l, oposicio ja coneixia la programacio , es veu que té mols amics d, eixos que dius tu i que amb una simple telefonada tenen al seu abast el que altres no . A vore si eres tu ú d, eixos ....

      Eliminar
  4. No ho diràs per La Cotorra de la Vall. Nosaltres anàrem, férem les fotos i demanàrem la programació. I ens la donaren, com suposem la donarien a LP y Levante.

    T'hem dit moltes vegades que no tenim informació privilegiada des de cap Gabinet de Premsa, el que si que tenim és un equip, no una persona com s'empenyeu a dir, que treballa, pregunta, i investiga les coses. Demà t'ho tornarem a demostrar amb dos articles més, si no et sembla prou el que acabem de posar del futbol. I una noticia de demà te relació amb una noticia que ací ja s'ha publicat i que nosaltres no ho hem fet fins arribar al rovell de l'ou. Simplement dedicació.
    Ens estem cansant de bovades com informació privilegiada i altres. T'agrairiem que t'oblidares de nosaltres en eixe context i que deixares de fer-li el joc als teus comentaristes interessats. En el context de col·laboració o demanar-nos qualsevol cosa, el que vulgues.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I qui ha parlat de vosaltres ? Parle d, una persona que dimecres pel mati ja la tenia i aixo que es en teoria un ciudata mes , i em pareix una falta de respete a l, oposicio el que abans de saber-ho ells ja ho sapiga un particular . I en el vostre cas la publicareu el dijous de bon mati quant tampoc s, havia pressentat el qual no em pareix extrany per la vostra bona relacio amb els regidors d, un govern de la vostra ideologia , es inclus normal que per relacions personals amb ells la tingau abans que els demes : o no la publicareu el dijous a les huit del mati quant es pressenta per la vesprada ? . Jo tambe ho faria . Aixi que no vegeu fantasmes on no hi han . Saluts .

      Eliminar
    2. Excusatio non petita, accusatio manifesta

      Eliminar
    3. També volien publicar les dates de l'atur a Tavernes avans que ningú i van agafar les dades d'agost de 2.012.

      Eliminar
    4. Mira Enrique, la Cotorra té connexió directa
      i han tingut el programa de festes avans
      que tu i que tots els mortals.
      un article publicat a la Cotorra
      el dijous a les 8:00 del mati ho demostra,
      la informació la tenen avans que ningú.

      Ja voldries tu, Enrique
      un simple mortal, comptar
      amb informació directa de mà del govern, però
      ni ho somies, perquè per a ells primer està la Cotorra.



      Eliminar
    5. Estos del Bloc son fantastics,parlen de tot i no saben de res.
      Ara parlen de futbol i lo mes paregut que han vist es una carabassa ,estan volent que la UD Tavernes que es un patrimoni de tot el poble es convertixca en una part del Bloc aprofitanse dels exits del club
      En la vida Jordi.Perfecto,Llacer han anat al futbol i ara porten el xandall i tot .
      El regidor de esports deuria de enterarse de que hi han 8 jugadors forasters en el primer equip i que aixo atenta contra la manera de ser del nostre club,intentar conpetir en el maxim jugadors de la nostra cantera.
      La UD Tavernes no pot permetre que estos politics vullgen figurar a costa del club

      Eliminar
    6. Xe cotorreta tens tota la raó. Clar que sou un equip. Sou un partit: el bloc.

      Blanco y en botella

      Eliminar
    7. Pos jo Enrique, no ho faria. Ho es dona la informació a tots (levante, las provincias, cotorra, quadern de reflexions,...) o que es done la vesprada del dijous en primicia. A uns si i altres no? I després diràn que governen per a tots? Si per a tots els de la seua corda!

      Eliminar
    8. En la cotorra hablaban el otro dia de que Jordi encabezaba un gobierno transparente. Aquí tenemos una prueba de esa transparencia, muchas horas antes de presentar el programa de fiestas la cotorra ya lo tenia y lo hacía público. Eso es transparencia, saber las cosas antes de que se produzcan, o en este caso publicar un programa antes de que se presente. ¿Eso que es, transparencia?, ¿relaciones personales muy estrechas, tan estrechas que son familiares muy allegados? ¿no será que se "cuecen" las cosas en el mismo sitio y por los mismos "cocineros" y por eso tienen la misma información?
      Enrique ¿te has dado cuenta que al mas mínimo comentario los de la cotorra se han dado por aludidos? ¿te has dado cuenta que ellos mismos nombran al Gabinete de Prensa, ellos mismos queriendo negar las evidencias las ratifican del todo.
      Transparencia. Eso dicen ellos. Yo pregunto, ¿qué son? ¿transparentes, translúcidos u opocos?
      Yo opino que opacos, muy opocos. ¿Vosotros que opinais?

      Eliminar
    9. Anònim de les 22:43. Què insinues amb la primera lletra de cada frase que has escrit?

      Eliminar
    10. Un 10 per a l´anònim de les 22:43.

      Eliminar
    11. Als quatre del PP que estan més amunt. Doneu pena.
      Quan el atac personal ja per sistema s'utilitza en la política doneu a entendre que d'arguments teniu pocs. Molts pocs, "y a los hecho me remito", quan vosaltres a cada cosa que digueu sobre l'IBI, piscines, pàrkings, etc. es deixeu en evidència a soletes. I feu ixir a la llum les desgràcies i empastrades durant 16 anys que ara estem patint la gent de Tavernes. Desde l'alta tensió, a les obres inútils i ruinoses o al deute local.
      I la prova la teniu en l'últim plenari, quan els vostres regidors no sabien que contestar, perquè van més perdut que una mona i perquè no pinten fava.
      Podeu seguir així, criticant-ho tot, fent notes de premsa sense sentit cada setmana i que fan risa, posant palos, i atacant a les persones del govern, per sueldos, vacances, per si fan al futbol o per si tenen una gossa blanca o pels familiars. Ha quedat sobradament demostrat quina classe de gent sou i la vostra mala bava. La única vostra ixida es esta: l'enfrontament, la discussió i l'atac. Amb la moció de censura vau tindre la prova.
      Tant de difamar i dir mentires i inventar, sols espere que al final vos explote tot en la cara.

      A este que escriu "avans", "savem", i altres parauletes (perquè sempre eres el mateix) simplement dir-te que no tens ni p... idea de res. Que eres un amargat i que estàs ple de rencor i maliccia. Tu i els teus tres amics, encara que escriviu en castellà, que veniu ací tots els dies a posar a parir a la gent! Xe xicot! Superau! Que ja han passat dos anys... I el temps passa depressa, tranquil. Pareixer ser que ací, qui molt ha guanyat, molt té pedre, veritat?

      Gràcies Enrique.
      Un de Compromís que no tornarà més.

      Eliminar
    12. Vinga va, una til.la antes de dormir i et passarà de seguida. Vinga no ens faces tontos, que ja se sap a tot el poble. El que va d'incògnit, té el risc de que el descobrisquen.
      Mira Enrique Estruch, no s'amaga darrere de ningún blog. Tots savem qui és el que escriu. I a més nos es casa amb ningú. No m'extranya que tinga tant èxit aquest blog.

      Eliminar
    13. No puc fer tonto al qui ja es. La tila te la pots pendre tu que jo estic massa be mirant la ridiculesa dels qui defenen al partit dels corruptes i dels lladres. Pots seguir inventant, i difamant, la vostra especialitat. El poble també sap qui ha fet una moció ilegal amb una transfuga, i qui te el rencor del perdedor i qui vol el poder pel poder i siga de la forma que siga. El poble vos importa una m... I se vos veu a 10 km vista.
      I perdona, anar be en un blog son 1000 entrades al dia que te la cotorra. I quasi 3000 seguidors al facebook. No els 4 que entreu aci i poseu a parir a la gent, la ultima va ser per a Jaume T.... Aixo es el que vos pica. Que la gent es done conter de com heu arruinat el poble i com heu gestionat nefastament les vostres obres inutils. Aixi que amic, tila i bicarbonat per a tu que encara et queden 2 anys. I qui sap si mes.

      Eliminar
    14. Ni soc del PP, ni he votat mai al PP, ni pense votar-los, ja que han gastat a mans plenes i no han fet una bona gestió.
      Ara, el bloc no està fent una gestió per a tirar coets. Socialment està quedant fatal, sols vore per a què te diners el govern i per a què no en té.
      A mi 1.000 entrades no em diuen res. Les entrades es poden manipular i això la cotorra ho sap.
      Mira si esteu preocupats amb este bloc, que sempre amenaceu de no tornar a entrar i sempre esteu per ací (cosa que jo m'alegre, que quants més comenten major riquesa del debat).
      Hi han més alternatives que PP, PSOE i Bloc. Molt de parlar, però quan entren a l'ajuntament s'obliden del que han promés i perquè els han votat.

      Eliminar
    15. PERFECTE, cal dir "sous" i no "sueldos"

      :-))

      Eliminar
    16. Senyor PB, sols has de dir si es veritat el que he escrit, no si he escrit 3, 4 o1000 comentaris. A la Cotorra sempre escriu un dels vostres i a mi me la trau fluixa.
      I jo no veig tant d'interés en amagar qui és l'administrador i autors de notícies a la Cotorra. S'avergonyiu dels vostres?
      Ací el sr. Estruch no s'avergonyix i el seu blog te noms i cognoms. A vosaltres vos han pillat i cada vegada que us ho diuen, tireu fum per les orelles i ho negueu tot!

      Eliminar
  5. o no la publicareu el dijous a les huit del mati quant es pressenta per la vesprada ?
    Si, pero es presenta el dia anterior de la publicació. Es presenta dimecres per la vesprada (ens la donaren) i la publicarem dijous pel mati.
    Normal.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La pressentaren dimecres a qui ?a la comissio de festes . I em pareix normal que per la vostra estreta relacio amb el govern vos la faciliten eixa mateixa vesprada o nit i la publicareu , jo tambe ho havera fet . El que passa es que jo com no estic lligat a ningun dels17 regidors no tinc eixa, que torne a dir es normal, deferencia . I per mi res mes i donem el tema almenys per la nostra part tancat perque estem fent una muntanya d, un gra per un malentes . Salut amics de La Cotorra i cadascu a seguir la seua marxa que es evident que abdos ens dona un bon ressultat , algo estarem fent be , no cregueu ? .

      Eliminar
    2. A mi no em pareix normal que es pase informació a uns i altres no. Criticaven al PP de favoritismes i a la primera de canvi ells fan el mateix.
      Enrique, si jo fora alcalde no avançaria la informació ni a mon pare.

      Eliminar
    3. Cotorrins calladets esteu mes boniquets. No intenteu buscar mes excuses a allò que no te explicació. La mer.. quan mes es meneja mes olor fa. Lo vostre ja fa temps que fa massa olor.

      Eliminar