lunes, 2 de septiembre de 2013

MÉS SOBRE PISCINES COBERTES

La gestora de la piscina de Benetússer cerrará el recinto al no pagarle el consistorio (Levante-emv) 

La empresa advierte de que la resolución del contrato obliga al ayuntamiento a pagarle 4 millones


La empresa que gestiona la piscina cubierta de Benetússer anunció ayer que entrará en concurso de acreedores y cerrará las instalaciones deportivas si el ayuntamiento no le abona la subvención anual que se acordó en el contrato de concesión. La ayuda municipal asciende a 36.386 euros anuales hasta 2044 (con un incremento del 3 % a cada año que pase), más una aportación extraordinaria de 20.000 euros anuales durante la primera década de funcionamiento de la piscina, que abrió sus puertas en 2009. Hasta el momento, el consistorio no ha pagado ni un euro(...) 

Si en Benetusser que té 15.300 habitants es necessita d'una subvenció municipal per a funcionar de 56.386 euros els 10 primers anys i de 36.386els restants de concesió , més revaloritzacions , algú seguix tenint dubte de que la de Tavernes es inviable si no es així també , i més amb una empressa insolvent i pel tant sense recursos per a afrontar segurs d'eficits els primers anys ? Jo no ., així que el que he dit per actriva i per passiva : Si volem piscina sigam realistes i prengam d'una vegada el bou per les astes

8 comentarios:

  1. El primer es buscar empreses interesades en la gestió de la piscina de Tavernes.
    El segon es plantejar-se si es vol subvencionar la piscina o que es facen macrocavalcades de reis, festiverns, gavinets de prensa, macrorenting de cotxes, siete sois siete luas, .. etc, que suposen un cost de més de 150.000 €.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Splash! Polítics a l'aigua, i algun comentarista també3 de septiembre de 2013, 2:52

      Sí, que no es faça res, però res de res a Tavernes, i que tot es faça a la piscina. Per exemple, els plens. A l'espectacle que ja són aquests, sumem el dels nostres representants polítics en banyador.

      Eliminar
  2. Enrique, hia ha una información un poc liada. Ha firmat l'arquitecte autor del projecte i dirección d'obra de la picina, el final d'obra? És l'arquitecte municipal qui queda per firmar la recepció de l'obra? Qué pots aclarar d'esta informació?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo entenc que NO ha signat el autor i director pel que dic en article anterior a este sobre el mateix tema i volen que signe el municipal : Mira el article sobre el tema que vaig escriure Divendres i ahí ho explique .

      Eliminar
    2. Perdò, era dissabte i es titola " A voltes amb la piscina coberta "

      Eliminar
  3. La piscina de Benetuser tanca perque estava oberta.
    Açi, al ritme que porta el govern que tenim, no crec que obriga mai.

    ResponderEliminar
  4. Enrique: la Cotorra està contraprogramante. Hui dona la seua versió manipulada de la piscina.
    Crec que te por de que en el teu blog es done informcació clara i sense pasar pel seu filtre.
    Molt ben fet Enrique

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mira que eres bò Enrique. Tant el govern com la Cotorra van a "rebufo" teu. Enhorabona!

      Eliminar