martes, 17 de septiembre de 2013

Nota de Premsa de DEMÒCRATES VALENCIANS de Tavernes : DENUNCIA DEL PP A L'ALCALDÍA

Davant de la nota de premsa en què el PP de Tavernes anuncia una querella contra l'Alcaldia per restringir els seus drets, des de Demòcrates Valencians de Tavernes volem dir : 

Que encara que compartim en part la queixa del dit partit sobre les actituts poc dialogants i inclús coercitives (exemple l'amença d'expulsió a la senyora Vercher en el ple ordinari d'Agost , no hi havia per a tant) del dret d'expressió de l'oposició del senyor Alcalde i del seu substitut accidental, senyor Borrás, en els últims plenaris, també hem de dir que dit Partit Popular amb la proposta entre altres d'un plenari sense trellat ni base, així com el desafortunat comentari de la senyora Vercher sobre el Secretari Local de Compromís en el ple Ordinari d'Agost, ha potenciat més si és possible el clima de crispació ja existent , fruit a més d'una moció de censura que pot ser més o menys legal, això ho diran els tribunals, però en tot cas res ètica al recolzar-se en una trànsfuga, i sense base al proposar-se als poc dies de ser esta destituïda, i sense donar arguments suficients per a voler substituir el govern que fins a pocs dies abans havia sustentat . 

A partir d'eixe moment la política local s'ha convertit en un , com es diu popularment , " a veure qui la té més larga" , entre un govern que no es vol assabentar de que està en minoria i no pot fer el que vullga i que tracta de fer-ho per mitjà de modificacions de crèdit enverinades a l'adjuntar "xurres amb merines" , i una oposició que així vol fer-se'l veure , deixant abdós mentrestant de costat els interessos reals del poble . 


Així ho vam poder veure en un ple, l'últim, sense trellat en la seua proposta per part del PP perquè no hi havia raó quant al que proposà que no es poguera tractar en el d'octubre, i una convocatòria per part del senyor Borrás si és possible encara més destrellatada, perquè pels mateixos motius que va desestimar els altres punts haguera pogut fer-ho en l'únic tractat , perquè no era tampoc urgent , i haver evitat un espectacul vergonyós , en el que es va veure una altra vegada un aprofitament polític per part de la portaveu de Compromís per a atacar al PP amb el conegut " I tu més " , i una intenció clara i repetitiva dels senyor Borrás de desacreditar el senyor Ferrando davant d'una proposta difícil de justificar quant a la seua urgència per injustificable , i a més poc argumentada en la seua base (Perquè no la va defendre el portaveu com d'habitual ?) . És a dir, un mer espectacle nétamente de politiqueig sense cap fruit . 


I mentrestant el poble sense pressupostos , la basse de la democràcia local...


Des de DV volem denunciar esta classe de fer política i demanar que , pel bé del poble de Tavernes, es canvien estes actituds que superposen els interessos partidistes per damunt dels interessos del poble , i que començaria per acordar immediatament ja no els pressupostos per a enguany , sinó uns que foren la base dels dels dos pròxims anys i fins que s'acabe la legislatura .


Ante la nota de prensa en la que el PP de Tavernes anuncia una querella contra la Alcaldía por restringir sus derechos, desde Demócratas Valencianos de Tavernes queremos decir : 

Que aunque compartimos en parte la queja de dicho partido sobre las actitudes poco dialogantes e incluso coercitivas (ejemplo la amenza de expulsión a la señora Vercher en el pleno ordinario de Agosto , no había para tanto) del derecho de expressión de la oposición del señor Alcalde y de su sustituto accidental, señor Borrás, en los últimos plenarios, también debemos decir que dicho Partido Popular con la propuesta entre otros de un plenario sin cordura ni base, así como el desafortunado comentario de la señora Vercher sobre el Secretario Local de Compromis en el pleno Ordinario de Agosto, ha auspiciado más si cabe el clima de crispación ya existente , fruto además de una moción de censura que puede ser más o menos legal, eso lo dirán los tribunales, pero en todo caso nada ética al apoyarse en una tránsfuga, y sin base al proponerse a los poco días de ser ésta destituida, y sin dar argumentos suficientes para querer sustituir al gobierno que hasta pocos días antes había sustentado . 

A partir de ese momento la política local se ha convertido en un , como se dice popularmente , " a ver quien la tiene más larga" , entre un gobierno que no se quiere enterar de que está en minoría y no puede hacer lo que quiera y que trata de hacerlo mediante modificaciones de crédito envenenadas al adjuntar "xurras con merinas" , y una oposición que así quiere hacérselo ver , dejando ambos mientras tanto de lado los intereses reales del pueblo . 

Así lo pudimos ver en un pleno, el último, sin cordura en su propuesta por parte del PP pues no había razón en cuanto a lo propuesto que no se pudiera tratar en el de octubre, y una convocatoria por parte del señor Borrás si cabe aún más desjuiciada, porque por los mismos motivos que desestimó los otros puntos hubiera podido hacerlo en el único tratado , pues no era tampoco urgente , y haber evitado un peno bochornoso , en el que se vio otra vez un aprovechamiento político por parte de la portavoz de Compromiso para atacar al PP con el consabido " Y tú más " , y una intención clara y repetitiva de los señor Borrás de desacreditar al señor Ferrando ante una propuesta difícil de justificar en cuanto a su urgencia por injustificable , y además poco argumentada en su base ( ¿ Porque no la defendió el portavoz como de habitual ?) . Es decir, un mero espectáculo nétamente de politiqueo sin ningún fruto .

Y mientras tanto el pueblo sin presupuestos , la base de la democrácia local ...

Desde DV queremos denunciar esta clase de hacer política y pedir que , por el bien del pueblo de Tavernes, se cambien estas actitudes que superponen los intereses partidistas por encima de los intereses del pueblo , y que empezaría por acordar de inmediato ya no los presupuestos para este año , sino unos que fueran la base de los de los dos próximos años y hasta que se acabe la legislatura .

 Demòcrates Valencians de Tavernes de La Valldigna  
                La Veu del canvi ara també en Tavernes 

13 comentarios:

  1. Ja has vist, que qui ha de donar el pas (perquè és qui governa) no és ni per a cridar a l'oposició a fer-se la foto per al llibre de festes.
    I al pas que van, tampoc els cridaràn pwr consensuar uns pressupostos. Estem vegent que el govern en minoria va per lliure. I la culpa la té els qui menegen els fils del govern i que tan mal els avonsellen.
    Ells ja van tenir la seua oportunitat, que els deixen governar tranquils!
    Si s'avorreixen, que facen ganxet!

    ResponderEliminar
  2. Esta legislaturq no d'aprobarà un nou pressupost.
    Un nou pressupost suposaria la baixada de l'IBI, la baixada del jornal de Jordi o la desaparició del gabinet de premsa i ni Jordi ni Borràs volen que li toquen el jornak
    Pareix mentira que la teua primera nota tinga tan poc trellat.

    ResponderEliminar
  3. Cuant algu,en este cas el govern Bloc-Psoe,no respecta el estat de deret tenen que denunciar als tribunals les practiques dictatorials del sr Juan i els seus socis de desgovern

    ResponderEliminar
  4. Estruch crea en la Vall Demòcrates Valencians

    http://www.lasprovincias.es/v/20130917/safor/estruch-crea-vall-democrates-20130917.html

    ResponderEliminar
  5. SEGUIMOS,
    FIESTAS LOCALES 2013, ---fiesta de la Democracia, LUEGO llegara de seguro el reparto de bienes.
    La verdad que los temas políticos en Tavernes están en una constante ebullición, seguro estoy que todos están mirando por el bien de esta localidad, y que siempre la culpa la tiene el otro, todo ello da mucho que pensar porque si todos quieren lo mismo, porque nos están arruinando con sus políticas y con sus fantochadas deprimentes.
    Bueno todos dicen ser muy demócratas, bueno algunos dicen ser más conservadores, otros dicen ser más progresistas, joder estamos listos con tanto juego de parchís, ha este paso no sé si llegamos al final del camino ó nos rompemos los morros a la primera de cambio.
    Yo que no sé nada de estas paridas creo que todos son iguales ---casi los mismos – lo que marca la diferencia es que unos están dentro y los otros fuera.
    La verdad que no encuentro demasiadas diferencias políticas entre ellos, posiblemente tengamos más cosas que nos unen, que las que nos separan, pero claro está que eso solo lo pueden ver las personas con mente despierta.
    Y luego si analizamos un poco lo mismo podemos darnos cuenta, y abriendo bien los ojos que cosas están en un constante cambio de quienes serán LOS CONSERVADORES, Y QUIENES SERAN LOS PROGRESISTAS.
    Conservadores serían los de derechas y progresistas los de la izquierda.
    ¿Y qué es un conservador? Aquel que quiere perpetuarse en el poder y evita problemas que puedan poner en juego su poder???
    Y un progresista, aquel que quiere progresar como su nombre indica, es decir, mejorar. Para ello, provocará situaciones de conflicto con el poder establecido.

    El objetivo tanto de unos como de otros es estar en la mejor situación posible, es decir CON PODER. DE esta forma, curiosamente los conservadores se convierten en progresistas y los progresistas en conservadores.
    Ala al final la ensalada lleva tanta verdura, que no nos comeremos el chuletón….
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El gobierno de progresista tiene poco.
      Nos contaban proezas del sr. Juan, pero cuando ha llegado al poder y ha empezado ha tocar el dinero, sus ideas progresistas se han quedado por el camino.
      Jordi, quién te ha visto y quién te vé!

      Eliminar
  6. Doneu-li 21 milions d'ingressos de pressupost mes 5 milions de les plusvalues de Marenys 2A més el canon de l'aigua durant 20 anys més 2'5 milions i despres els 10 milions dels plans zapatero y camps, i vorem que passa.
    Tots eixos diners on estan aplicats a Tavernes? que va fer el PP de ells? Bufar-se'ls?
    Perquè per fer pressupostos tancats en negatiu, deficit de tresoreria, 3'5 milioons d'impagats, no cal ser un genio...
    Xe, ja està bé. Si heu de criticar que siga amb arguments i no amb xorrades com les que digueu.
    Tenim 14 milions de pressupost, lluny dels 21 i pico del 2010. A vore quin govern pot ser progressista amb el 33 % per cent menos d'ingresos i ara damunt voleu un milio menos d'IBI.
    Ja està bé. ¿A qui es penseu que enganyeu?
    Ala, ja podeu començar a pegar-me canya, perquè arguments no en direu cap d'aixo estic segur.

    Ara si fora jo: 2 dies de basura nomes en tota la setmana, la llum del poble a la quinta part i tot el que fa l'Ajuntament de servicis a falles, entitats, etc. Tot pagat. Es un exemple, que jo vaig anar. ¿ Que hi ha que fer una caga del camell? que costa, 1.000 euros de policies, neteja enteja, ocupació de via publica, etc? A pagar-los? El festivern? Lo mateix?. Les processons, igual, Tot lo de falles, tot pagat? Carrera del club atletisme o del ciclisme? A pagar.
    Això es lo que tenen que fer i despres que baixen el IBI.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho dius com si no hagueren retallat en serveis municipals.
      Esteu mentint més que parleu, perquè la primera argumentació que haveu fet (oficialment mitjançant la cotorra express) ha sigut dir que els ingresos baixen respecte a este any 2.012. La mentira ha durat menys de 2 segons, ja que si l'IBI puja un 10%, els ingresos pujen. I se us ha intentat dir que mantingueu ingresos, contrarestant la pujada del 10% amb la baixada del gravamen. Però com que voleu fer sagnar les butjaques dels vallers, no voleu abaixar-se'n del burro.
      I altra cosa será com gasteu estos diners. Esperem que aquest any no siga amb majestuoses carrosses de Reis, renting de 2 cotxes per a policía, gabinets de prensa que sols fan propaganda de lo meravellós que és el nostre alcalde i tonteries varies.
      Si, és el xocolate del lloro, però eixe xocolate del lloro pot suposar que més de 50 xiquets tinguen una beca de menjador durant tot un any.
      Si de veritat sou d'esquerres i progressistes, demostreu-ho. Per ara l'únic que hem vist és que sou igualets que el PP!

      Eliminar
    2. Anònim de les 18:11. Amb comentaris com aquest, l'unic que conseguixes és posar mes calenteta a la gent. Intentant convencer al poble de que si no pujen l'IBI un 10% en 2014, no els arriben els diners. Amb qui cregueu que parleu? Amb gent que si que tenen prou ingresos? Si aneu tocant els nassos acavarem per desdomiciliar els pagaments de l'ajuntament i a vore que feu.
      Voleu exprimir tant les butjaques dels vallers, que no sou conscients de que alguns no podrán afrontar el pagament de l'IBI aquest any. Que fareu, embargar els comptes bancaris? I per a menjar què?
      L'assumpte és més greu del que penseu.

      Eliminar
    3. Anònim 18:11, la teua proposta no és massa cabal. Parlant per igual del Festivern que d'altres events d'associacions sense ànim de lucre (falles, esports,etc) pues evidències que no distingeixes això, que es permeten activitats a empreses privades amb mig terme a la seua dispossició a cost zero (per molt culturals que siguen els seus events). Altres empreses, incloses locals també n'organitzen d'altres molt interesants i no tenen les mateixes consideracions des del consistori. Com quan el PP va tindre la caradura de nomenar una residència privada com de servei públic per atorgar-li l'eximència de taxes d'obres i no sé si d'altres pagaments.
      No barrejem xurres i merines.
      En lo dels events religiosos et done la raó, taxes per tallar els carrers, donat que estem en un estat laic qui vullga processons que se les pague. O que l'esglèsia traspasse el pagament als seus fidels, regidors i alcalde inclossos. Anàven a tindre menys èxit que el cine a la plaça.

      Eliminar
  7. Baixar l'IBI en 2014 un 20% és tindre els ingresos d'IBI del pressupost de 2012 aixi que menys mentires que diners hi ha fins per a pagar Festiverns, cavalcades o gabinets de premsa.
    Recorde que el pressupost de 2012 és el que ara està vigent i va tancar 4.800.000€ de superavit.

    ResponderEliminar
  8. Como Jordi y Victor Borrás tienen un buen sueldo, no tienen que preocuparse por pagar más IBI el año que viene.
    Estos dos llevaban en sus olvidados programas electorales una bajada de los impuestos. Se ve que todos los políticos son iguales, pronto se olvidan de su programa electoral.
    Lo tendremos en cuenta para las próximas elecciones.

    ResponderEliminar