lunes, 23 de septiembre de 2013

Nota de Premsa DEMÒCRATES VALENCIANS-TAVERNES : Polititza que quelcom queda

Davant de les notícies aparegudes en el dia de hui en un blog local sobre la politització per part dels nostres polítics locals d'un acte de les festes locals, per mitjà del repartiment del preparatiu per a les paelles per part de membres de Compromís amb camisetes del seu partit, denunciat per les Joventuts Socialistes locals , i el "paseillo" del líder socialista Ximo Puig per part dels mateixos socialistes locals en el mateix acte , quelcom que ja han fet per cert altres vegades altres partits , entre ells el mateix Compromís que ara ho denuncia, des de DV volem assenyalar que és una vergonya que s'estiga polititzant per part d'uns i d'altres uns actes, les festes locals, que són de tots i per a tots els ciutadans valleros i que deuen d'estar exempts d'utilització partidista per part de ningú . 

Este és un pas més en la guerra, esta vegada entre els teòrics amics , a les que ens tenen acostumats els nostres polítics locals , que anteposen els seus interessos partidistes al bé comú, i que no ens cansarem de denunciar des de Demòcrates Valencians . Esperem que no es repetisquen actes d'este tipus .


Ante las noticias aparecidas en el día de hoy en un blog local sobre la politización por parte de nuestros políticos locales de un acto de las fiestas locales, mediante el reparto del avío para las paellas por parte de miembros de Compromís con camisetas de su partido, denunciado por las Juventudes Socialistas locales , y el "paseillo" del líder socialista Ximo Puig por parte de los mismos socialistas locales en el mismo acto , algo que yá han hecho por cierto en otras ocasiones otros partidos , entre ellos el mismo Compromís que ahora lo denuncia, desde DV queremos señalar que es una vergüenza que se esté politizando por parte de unos y de otros unos actos, las fiestas locales, que son de todos y para todos los ciudadanos valleros y que deben de estar exentos de utilización partidista por parte de nadie .

Este es un paso más en la guerra, esta vez entre los teóricos amigos , a las que nos tienen acostumbrados nuestros políticos locales , que anteponen sus intereses partidistas al bien común, y que no nos cansaremos de denunciar desde Demòcrates Valencians . Esperemos que no se repitan actos de este tipo .


14 comentarios:

  1. L'any que ve que porten al sr. Baldoví a les paelles i que els del PSOE repartisquen el condumio amb samarretes del PSOE i tots contents!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si Baldoví va vindre ja l'any passat. el que passa és que el Bloc Nacionaliste sempre vol ser el protagonista. Mira, en Xeraco ja tenen l'alcaldia am sols 2 concejals. És vergonyosa la poca ética que tenen els del bloc, que ho volen tot per a ells. Massa profitosos!

      Eliminar
  2. Enrique, demana-li al regidor d'esports que quan envie les fotos del partit de futbol del Tavernes, les envie a tots no sols a la Cotorra de la vall. Per cert, la Cotorra ni mu del tema de les paelles.

    ResponderEliminar
  3. La Cotorra de la Vall es veu amb la obligació de desmentir el comentari d'abans. Les fotos del partit de futbol del Tavernes no ens les ha enviades el regidor d'Esports sinó per una persona de l'equip de la Cotorra.
    Reptem a que l'autor del comentari ens cite davant de notari i portarem les proves pertinents, i després publicarem l'acta notarial. Esperem les seus noticies del dia que hem d'anar al notari per aquesta via o pel nostre correu del blog.

    Pensem que almenys si vol saber l'autor de les fotografies que es gaste els diners en cal notari.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tenia raó l'amic. De les paelles, ni mú. En compte de transparència informativa, ahuequen l'ala.

      Eliminar
    2. No cal. Sols fa falta vore la posició de la gradería des d'on s'ha fet una de les 3 fotos que has publicat i que acabes d'eliminar del reportatge (ara sols apareixen 2 de les 3 fotos que apareixien inicialment). Esta foto que falta s'ha fet desde la part central. Les altres 2 fotos potser les haja fet el teu col.laborador que tots saben sobradament qui és.
      No és la primera vegada que elimines informació. Ja vas anunciar prematurament a principis de setembre les dades de l'atur agafant les dades de l'any passat. I d'això Enrique pot donar fe, perquè jo mateix el vaig animar a que fera una ulladeta.

      Per cert cotorra, els joves socialistes están molt rebotats i mosquejats per un fet que va tindre lloc el divendres passat durant el repartiment del condumio. Podries informar-nos ja que a la teua web pareix ser que eixe fet no ha passat.

      Eliminar
    3. Fa uns anys t'ho haguera firmat en l'acte, sols per vore qui és el que meneja els fils. Ara ni em moleste perquè ja sé qui eres i no té cap emoció.

      Eliminar
    4. En el misatge de des 17:22 volia dir dijous. divendres eren les disfresses.

      Eliminar
  4. Demanarà disculpes Compromis a tot el poble?

    Jo crec que hauria de fer-ho.

    ResponderEliminar
  5. i com vos citarà el notari si no doneu nom ni cognom ni DNI ni adresa?
    Si li diu al notari que cite a una Cotorra es mor de la risa.
    Menos xuleria i firma com fa Enrique si eres valent

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Segur que van com les mascotes del s equips de futbol americà, dins d'una disfressa de cotorra i amb un aparell per distorsionar la veu.
      No haveu donat la cara en 4 anys, la donareu ara! Qui no dona la cara, será perquè algo tindrà que amagar, no creus?

      Eliminar
    2. La firma del padre.

      Eliminar
  6. Una mostra mes del Bloc, que busca de fer-se autobombo amb els diners de tot el poble.
    El més greu és que no s'han disculpat oficialment, encara que siga digúent que ha sigut accidentalment. Quan no ho han dit és perquè ho han fet amb tot el coneixement. I com no volen reconeixer-ho, s'amaguen fins que pase la tormenta.
    I mentre els seus socis de govern, mosquejats! Això sona a CREC!

    ResponderEliminar