viernes, 27 de septiembre de 2013

Editorial : GABINET DE PREMSA ¿ MUNICIPAL ?

Bé, no volía traure el tema fins a dins d'unes hores però com veig que el tema està eixint a la palestra, tinc que dir que sí, que posats en contacte este mateix matí amb el Jefe del Gabinet de Premsa senyor Bufante, efectívamen amic meu o jo així almenys ho consideraba, sobre el perquè no he rebut des de fa varis dies ninguna nota de premsa per la seua part quant sí l'han rebut altres dos blogs, m'ha contestat en el sentit de que consideraba que este blog es un blog d'un partit i per tant com a tal no rebrà rés més de dit Gabinet com no ho fan els blogs dels altres partits .

Vullc reiterar que este no es el blog de ningún partit, si així ho fora sería de genere tonto el publicar les notes de premsa d'altres partits , i més d' aquells que més o menys competixen per un espai electoral amb el partit del que segons el senyor Bufante este blog es repressentant . Per cert, dit blog oficial estarà en marxa en unes setmanes .

I jo em pregunte : Si pel mer fet de que l'administrador d'este blog es membre  d'un partit, el blog que administra es el portaveu del mateix, que no serà aleshores altre blog que tots coneixem i que mai ha negat amb qui comulga ? I sí recibix notes de premsa del gabinet . 

Però bé, en endavant ja ho sabeu, si voleu saber oficialment coses municipals no les busqueu açí , entreu en la web del ajuntament o busqueu en altres dos blogs, almenys ú d'ells huí per huí no te al administador militant en ningún partit .

Nosaltres seguirem el nostre camí , que no ens va gens malament, amb ells o sense ells , i estic segur que vosaltres, els que busqueu un mitjà lliure, objectiu i neutral seguireu amb nosaltres . Tal volta això es el que es molesta a alguns .

M'en vaig a plorar del disgust que m'han donat ... pel forro .

29 comentarios:

  1. Vol dir Bufante que La Cotorra no és del BLOC??
    Quin pajaro està fet este Bufante.

    ResponderEliminar
  2. Este és un blog administrat per una persona que pertany a un partit, DV. Però no és la seua web oficial: Proba és que és publiquen notes de premsa del PP i d'altres.
    La Cotorra de la Vall està administrada per una persona que podria ser del Bloc Nacionalista, sols cal vore el seu contingut. el que passa es que com no s'identifica....
    Dit d'una altra manera. Què vol dir el sr. Bufante, que si Enrique Estruch s'haguera mantingut en l'anonimat si que li estarien arribant les notes de premsa del gabinet municipal?
    Sr. Bufante, tinga vostè més trellat i siga més coherent. Si no envia res a aquest blog, tampoc els envie a la Cotorra de la Vall, que tots sabem massa bè de quin partit és.
    Sr. Bufante, amb els diners que ens costa vostè a tots els contribuents vallers, dediques a informar i a fer difusió d'eixa informació. Voste cobra per informar, no per fer política ni discriminar a ningú.
    Recorde que vostè no està per donar lliçons de neutralitat, ja que està posat a dit (dedocràticament) i és o era militant del Bloc Nacionaliste.
    Així que busque arguments més creïbles i menys sectàries i complisca amb la seua feina, pagada amb diners de tots els vallers, que no és altra que informar i difondre aquesta informació.

    ResponderEliminar
  3. Això sols te un nom Enrique. SECTARISME.

    ResponderEliminar
  4. Bufante el que dius no te ni cap ni peus. Ho demostren els fets cronològics:

    - 16 Setembre 2013: Enrique anuncia que ha donat el pas i s'ha afiliat a DV. Firma com a Coordinador local del partit.
    - 18 Setembre 2013: Enrique publica un article d'opinió. Firma com a Coordinador local de DV.
    -18 Setembre 2013. El Gabinet de Premsa de l'Ajuntament envia a Quadern de Reflexions la informació sobre les jornades del 25 aniversari de la Cova del Bolomor.

    I ara em pregunte jo.
    Quina excusa té el sr. Bufante a este argument?
    A què juga el sr. Bufante?
    A qui pensa que enganya?

    Sr. Bufante, vostè esta pagat per a informar i difondre la informació, no per a polititzar la informació.
    I si no li agrada la tasca de difondre la informació al poble, agafe els trastos i cap a casa!

    ResponderEliminar
  5. Esta si que és bona. Pa lo que el queda Bufante...

    ResponderEliminar
  6. Si que son sectaris estos del Bloc. Que poc trellat tenen en polititzar un gabinet pagat amb diners de tots.
    I es contradiu ell sols perquè segosn he consultat en aquest blog, Bufante et va enviar el dia 18 la noticia del 25 aniversari del Bolomor, quan Enrique Estruch ja havia dit que era el cordinador de DV des del dia 16.
    Bufante, currat l'excusa per lo menos!!

    ResponderEliminar
  7. Los amigos de mis amigas son mis amigos27 de septiembre de 2013, 19:17

    De tot açò també podem quedar-nos amb un fet. Els "amics" que diu tenir Estruch en totes les esferes del món mundial (la Casa Blanca inclosa) no són tals. Estruch, ja t'ho han insinuat més d'una vegada: un poc més de rigor amb la parauleta "amic". I ara, abona't al victivisme, com sovint fas en qüestions vàries.

    ResponderEliminar
  8. En menys d, un parell d, anys vorem qui son victimistes i qui van carregats de rao .Les urnes ens ficaran a cadascu en el seu lloc, o almenys als que donem la cara perque la podem dur pero que ben alta .

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt ben dit. Altres s'amaguen darrere les plomes. Ja vorem com acaba el fill l'any i mig que li queda.

      Eliminar
  9. Bufante, deixa de fer el ridíqul amb eixes excuses. No veus que t'han pillat!

    ResponderEliminar
  10. Sempre pots entrar a tavernes.es i copiar les noticies que Bufante publica alli i despres açi les comentem. Segur que li molesta que ho façes i que els comentaristes digam la nostra opinió de lo que ell vol contar.

    ResponderEliminar
  11. Crec que Borràs li ha ordenat a Bufante que no t'envie informació perque tu vaes destapar el mal rollo que hi ha en el bipartit i casi li vola el jornal.
    Ademes li vaes recriminar que es quedara callat sense defendre als jovens socialistes.
    Crec que Borràs te la culpa. Al fi i al cap Bufante és un "mandao"

    ResponderEliminar
  12. Xe treballa mes i buscat la informació que no en poses cap que no siga copiar y pegar! Busca't les noticies que no se t'haveu perquè cap lloc.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Igual es que treballe i tot , tú, sort que tinc en estos temps de crisi i atur , no ? . No tots tenim ni eixos equipassos multidisciplinars que tenen altres , ni el temps que tenen també altres al pareixer ser , que poden acudir a tot .

      Eliminar
    2. Esta clar que el qui està jubilat, te temps pa tot. Fins i tot per anar a la cova del Bolomor.

      Eliminar
  13. I demà paelles? Tindrem la 2na part de les camisetes de la polèmica?

    ResponderEliminar
  14. Enrique, no et preocupes. Sempre has anat de cara i has dit el que penses, a més de ser coherent amb el que dius. Això és sabrà valorar.

    ResponderEliminar
  15. S'obri el teló i es veu al sr. Juan i al sr. Borràs al plenari, parlant per "lo bagini" i a l'altra banda a l'oposició esperant al seu torn per presentar mocions. Títol de la pel·lícula?
    Acorrala2

    ResponderEliminar
  16. O siga, que el sr. Bufante no ha tingut la deferència de cridar-li per a comunicar-li-ho. Això, perdone'm vostè sr. Estruch, però això no és un amic. I mes quan tots sabem que la decisió no és seua, ve imposada pel consell censor (massa bè sabem qui son eixos), amb lo qual vostè no s'ho haguera enfadat en el sr. Bufante, en tot cas.
    Per mal camí va este govern, amb un càstig que em sembla ridíqul, ja que vostè pot consultar el que publica el gabinet de premsa a la web de l'ajuntament. Em sembla una mala pràctica totalitària, Stalinista i mafiosa, com digüent, "veus el que passa quan et claves o no t'importa".
    Si almenys hi haguera coherència i deixaren d'enviar-se també a altres blogs clarament polititzats, els administradors dels quals es mantenen en "l'anonimat" (o això és el que creuen ells).
    Però bè, cadascú es dona a conèixer d'una forma.

    ResponderEliminar
  17. Xe quanta caguera per no res. Que si els jubilats pugen a Bolomor, ara resulta que tots els que hem,pujat estem jubilats, pues jo no ho estic i he pujat, que si les notes de prensa me les diuen o no, quan estan en la web de l'ajutnament. ARa massa faena anar a buscar-les i copiar-le.
    Xe treballa per la informació si la vols donar i busca't la vida i no vingues que si treballes o deixes de treballar perquè a partir de les 7 hi ha pocs que treballen i moltes coses les fan a partir de les 7 i tu no estas mai, i els dels diumenges i dissabte tampoc i si si son actes o espectacles per la nit menys.
    Que bonico es pontificar i fer editorials sense contrastrar res, sense saber res del que es mou pel poble. Mout-te, i busca't la vida informativa.
    Els altres seran com seran, pero s'ho curren. Tu ni això.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Que sort la teua que a les set ja has acabat , jo abans de les huit o nou no tinc eixa sort perque part de la meua faena es atendrevos als que acabeu abans les set . Pero be , mira que soc bo que sobre no fer no brot ahir vapig tindre quasi noucentes entrades . Igual es que la gent preferix menys quantitat pero mes neutralitat ...

      Eliminar
    2. Anònim de les 9:36. Lo que és "bonico" és fer amb diners públics un ganivet de premsa a la mida del bloc, per al seu autobombo i amb un vasall fidel sempre al seu servici. Però bé, li queden dos dies a este gabinet de fum.
      A no ser que el govern vullga estar sense pressuposts un altre any.

      Eliminar
    3. Imaginat si gestiona tant malament el seu temps el sr. Bufante (perquè per a fer eixes notes de premsa que fa, no entenc que necessite mitja jornada tots els dies), que amb tot un dia de temps, va donar l'excusa més ridícula que havia sentit mai, ja que el dia 18, li va enviar una nota de premsa del Bolomor i Enrique ja feia dies que era coordinador de DV.
      A vore si els reis este any vos porten un cabàs de trellat i comenceu a fer les coses bé, i sobretot li digueu al sr. Llàcer que deixe de fer empastrades, a vore si ens costa car i tenim que pagar de la butjaca les seues brillants idees:
      - Cremes il·legals.
      - Suministraments elèctrics perillosos i il·legals.
      Pareu-li els peus o se l'enduran esposat.

      Eliminar
    4. Un ganivet per a menjar i beure

      Eliminar
  18. Jordi hauria de donar exemple i cessar el gabinet, menys gasto i menys manipulació...però no té prou "arrestos" per a fer-ho.

    ResponderEliminar
  19. Continua en la seua torre de marfil. Una vegada es va dir i ara ho torne a repetir: Tenies crec recordar 35 comentaris en una noticia i més de la meitat eren meus. Cada volta era com una visita pero no eren tals, nomes anava a lo que anava, a lo que va tots.
    Bé, el que vull dir: Ací no mes hi ha 10 o 12 persones que entren majormente i ho fan varies desenes al dia, ells s'emporten quasi totes les visites i no lligen ni la noticia, nomes contestar comentari i fotre els demés en els comentaris.
    O encara no has vist que tots els comentaris responent a sis o set models i sempre diuen lo mateix i fan les mateix coses.
    No te les dones que no per a tan. A mi no m'interessa res lo que dius. No te cap valor, la majoria no llig ni lo que has dit. Nomes m'interessa contestar als del PP, perquè teus del mig no hi ha ningú. I s'ho passem be aixina.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En realitat son 4 els del pp, a saver: el que no encerta les v o les b, el que escriu en castella per a disimular, el de les nngg que maneja el ventilaor, algun regidor de antes i poca cosa mes. Solten mentires, difamen un poquet i aixina fan politica. Hecha mierda que algo queda eh?

      Eliminar
  20. Eres adivi ? Perque esta clar que els lectors entren varies vegades , jo mateix ho faig en els altres blogs locals , pero de ahi a dir que no lligen els articles ni eld interessen perque tu no ho fas ... tots no son tan sectaris com sou alguns que sols vos interessa llegir el que vos agrada sentir i res mes . I a mes t, atrevixes a qualificar del pp a tots aquells que no pensen com tu , tipic dels sectaristes : Hi ha mes mon a part dels de sempre , mes de 500 persones aixi ho entengueren en les darreres locals , no ho oblides .

    ResponderEliminar
  21. Que no els llegim, mirem el titular, el comentari i de seguida a la guerra, a respondre els del PP perquè es necessita ser cego per a no vore que ací nomes entra no el vigilant de la platja sinó del carrer, i alguns més del PP i tres bloqueros. I para de comptar.
    Desenganyat, no tens futur en el periodisme.
    Si es del genero tonto: els del mig atacarien a tots, i estos nomes ataquen al Bloc i els del Bloc responen al PP, si quant has posat algo del PSOE els del PP enseguida han canviat i dins dels comentaris sempre han girat contra el Bloc.
    Un blog del mig on no hi ha cap del mig, manco l'Administrado que s'ho creu. Es que això ho veu un cego.
    Entraran 200 voltes, mil voltes al dia i sempre son els 8 o 9 mateixos.

    ResponderEliminar