lunes, 16 de septiembre de 2013

Info-DEMÒCRATES , La Veu del Canvi



Per les vacunes i pels drets sanitaris


vacunas-indiaLa Comissió de Sanitat de Demòcrates Valencians, conscient de les problemàtiques que afecten els nostres farmacèutics, vol deixar constància de la seua contrarietat perquè a les farmàcies valencians no es podrà dispensar el Varivax, vacuna de la varicel.la.

Som sabedors que este producte no arribarà al canal farmacèutic valencià per una decisió de l´Agencia Española del Medicamento y Productos Sanitarios que no té res a vore amb la seguretat i eficàcia del mateix. No obstant, també tenim coneixement que el Varivax continuarà dispensant-se a oficines de farmàcia de, per exemple, Madrid i Navarra.

Donada esta circumstància, considerem que els farmacèutics i usaris de la Sanitat valencians tenen el mateix dret que els de les esmentades Comunitats Autònomes a disposar dels productes mèdics adients. En este sentit, volem demanar al Conseller de Sanitat Manuel Llombart que no ignore els problemes associats a la disponibilitat de certes medecines i que prenga un paper actiu com a garant d´uns servicis sanitaris de qualitat per a tots els valencians.

No hay comentarios:

Publicar un comentario