viernes, 27 de septiembre de 2013

Article d'opinió : CENSURA

Em referisc a alguns dels  blogs locals , en concret a trés d'ells .

I es que mentres este que esteu llegint ha publicat tot el que els hem enviat com a partit , a més de seguir fent-ho com sempre amb el dels altres que així ho han dessijat sense mirar colors, ( despús-ahir mateix PP i CDL , ahir Karina Vercher o no fa molt notes del Gabinet Municipal de Premsa ) per contra altres blogs locals , en concret altres dos ( El més veterà no ha estat temporalment en actiu fins a fa poc i amb el de més a la dreta dels dos a la dreta no sabem com contactar amb ells , encara que no crec que ens publicaren tampoc rés ) no ens han publicat rés de rés del que ens hem enviat com a Demòcrates Valencians ,  i això que els hem remés tot el que en aquell ha segut publicat , desde les dos notes de premsa a nivell locals fin a la pressentació del partit en La Valldigna remesa des de València.

Tal volta la diferència estiga en qui pensa realment que a més informació més lliberat i ho publica tot, i els qui "de boqueta" també ho mantenen però que en la realitat publiquen sòls allò que els beneficia "als seus" i obvia o maquilla el que els perjudica, i sí publica per contra el  que perjudica als altres .

I el curiós es que la censura no es igual per a tots perquè mentre un d'eixos dos sí publica el que li arriva dels partits "d'esquerra" , l'altre ho fa amb el PP i poc més : Adivineu de qui parlem ? . Exacte, eixos dos .

Però bé, sobre els entrebancs no ens faràn callar i el nostre misatje arrivarà , d'una forma o altra però arrivarà, que no ho dubten , de fet ja ho està fent .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando , Coordinador Local de Demòcrates Valencians .




11 comentarios:

  1. Enhorabona pel blog i ara anem al gra. Pots explicar alguna proposta del teu partit per a Tavernes?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando27 de septiembre de 2013, 10:03

      Estem encara en fase de formalització del projecte amb persones i grups locals a tots els nivells . Pero si seguixes el blog , les editorials sobre política local fets fins ara i els articles que signe com a coordinador local poden anar donan-te idea , així com les dos notes de premsa ja publicades pel partit a nivell local .

      La nostra idea principal i pel que hem aparegut a nivell local es aglutinar i pressentar una llista ciutadana que fique un poc de trellat en este ambit de crispacio actual i esta politica del i tu mes de les forçes polítiques locals , que en tal de fer-se l'oposició perque si , per motius mèrament polítics i en tal de traure rèdit politic de les errades del contrari per damunt del interés general , i ahí tens el que acabarem l'any sense pressupostos , no son capaços de ficar-se d'acord siquiera en el més mínim .

      Nosaltres com no obedim interessos de ningú mes amunt , perquè este partit es totalment autònom a nivell local del partit a nivell autonòmic , es adir, en cada poble cada orgue rector farà el que crega més convenient per al seu poble i el qual partit farà de canalitzador de les inquietuts dels seus partits coalligats a nivell superior , i entre tots i en el mes de desembre farà un congrés constituient , per tant no entrarem en eixes guerres mérament polítiques i si que tindrem la llibertat de fer el que cregam millor pel poble i apoiar-ho vinga de qui vinga sense mirar colors .

      En unes poques setmanes doncs estem a nivell local acabant de tancar acords amb persones i grups independents, formalitzarem un consell local i donarem a coneixer les nostres línees d'actuació. Mentres tant seré jo com a coordinador local i adjunt a la Secretaría d'organització per a l'implantació a nivell comarcal,el que marcaré dites línees mitjanssant els meus articles d'opinió i les notes de premsa del partit a nivell local, pel que com comprendràs poc cambiaràn del que fins ara he dit com a editor d'un blog o com articuliste a títol personal , perquè soc el mateix siga persona particular o polític, i no vaig a cambiar de xaqueta per això com si fan altres que tenen que obedir a més alts interesos : La gran diferència es que el que em callaba com a editor del blog i per a mantindre la neutralitat del mateix, ara com a polític en actiu no ho callarè però sempre baix una signatura , no com altres que tiren la pedra i amaguen la mà .

      Eliminar
  2. Almenys el ventilador no diy res però la cotorra s'ompli la boca parlant de trabsparència i pluralitat i alhora de la veritat sols publica el que l'interessa i amb contant mitges veritats. I el que no l'interessa li posa veto. I ja no parlem de la censura indiscriminada i injusta que hem patit alguns comentaristes. O no Enrique?

    ResponderEliminar
  3. Que li pasa al regidor Evarist Sansaloni? M'han dit que ha renunciat a les seues delegacions i ara les porta l'alcalde.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Enrique Estruch i Ferrando27 de septiembre de 2013, 10:14

      Símplement que està de baixa laboral i per tant i congruénment suposse també ho estarà ( no ho sè, ho dius tú ) , com a regidor amb delegacions per un temps, les quals tornen automàticament a qui es el titolar i qui les delega si li pareix convenient, que és l'alcalde . Pel tant no serà en sí en tot cas una renuncia si no un paréntesis per motius personals com ens pot suceïr a qualsevol .

      Així que com ho puc afirmar amb seguretat per relacions familiars amb ell, pregue ninguna especulació sobre el tema perquè no hi ha rés més que el que he dit i que una baixa temporal com podem tindre qualsevol .

      Des d'açí aprofitem per a dessitjar-li una ràpida i total recuperació .

      Eliminar
  4. En concret. A quins tres blogs locals estàs referinte? Hi ha algun altre blog apart del quadern?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. enrique Estruch i Ferrando, DV Tavernes27 de septiembre de 2013, 11:22

      Evidénment el que ho publica tot es este que estàs llegint , el que sòls publica el que li remeten partits d'esquerra deixa volar l'imaginatció i pensau i el de la dreta no fa aire .

      Eliminar
    2. Eixe pardal massa d'esquerres no és, ja que defensa el comportament més totalitari i dictatorial de l' alcalde més autoritaris que ha tingut Tavernes. I això que governa en minoria. Què faria amb majoria absoluta? Tremole sols de pensar-ho.

      Eliminar
  5. Que tu ho publiques tot? Això no t'ho creus ni tu. Comentaris que he enviat diguent coses del PP no me'n has publicat ni un amb la escusa que eren insinuacions i les demostrara. Totes les insinuacions que els del PP publiquen contra gent del govern i del Bloc, les publiques totes. I no les vegem firmades per ningu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic totalment d'acord amb este comentarista.

      Eliminar
    2. Jo també he insinuat coses certes de persones del bloc que estàn al govern i me les han censurat CORRECTAMENT perquè no les puc demostrar. I em pareix que és lo just.
      Ara en la Cotorra he escrit coses certes i arxidemostrades aparegudes en premsa, com el cas de la denuncia del PSOE el dia de les paelles i se m'ha vetat INCORRECTAMENT.

      Eliminar