viernes, 13 de septiembre de 2013

JA ESTAN AÇÍ LES FESTES

I com vosaltres sabeu que som devots de gaudir de totes les festes , demà no hi haurà actualització del blog , mon anem de parranda , i algo més de lo que vos informarem el dilluns . Això sí, podeu seguir comentant que aixó sí que ho actualitzem, ens consta poc .

De fet, la propera setmana sòls voldríem fer-ho ( actualitzar, vull dir ) fins a dimecres ,  però l'actualitat dirà .

Així que , ale , a passar-ho bé .

6 comentarios:

  1. La foto del llibre la mateixa de l'any passat. Estos del govern van per lliure des de ja fa temps. Ara si que em crec que han planificat les festes al seu aire sense avisar a l'oposició. No els han avisat ni per a la foto.

    ResponderEliminar
  2. Ha posat l'ajuntament poliklins per al concert de la Crash de esta nit?

    ResponderEliminar
  3. Algú pot explicar-me perquè el parquing estava tancat ahir, dia de les xarangues??? Era impossible aparcar.

    ResponderEliminar
  4. Ahir diumenge agafem el nostre gos i anem a un acte de festes de Tavernes, l'exhibició de gossos.
    Es feia per primera vegada, pero que primera vegada, amb un presentadors pesat sexista i que sols va tindre ulls per les xiquetes jovents i per el gos del senyor alcalde.
    cinc hores sentint les seues tonteries i al final el gos no va poder participar amb altres sis gossets mes per que no es van cridar, explicació del jurat, que ja s'apanyaren que aixó s'ha acabat.
    Jo per la meua part crec que quant s'organitza qualsevol activitats o acte on col.labora l'ajuntament i altres empreses es mereixen un
    respecte de cara a les seus negocis pero mes respecte es mereixen eixes persones que amb els seus animalets estigueren cinc hores esperant per mostrar-lo i van sentir con unes persones que no mereixen estar organitzant estos events els van tractar tan malament. aixo sense parlar de la gran quantitat de gent que va acudir i va tindre que escoltar totes les tonteries que soltava el presentador i poc a poc es varen quedar ells sols.

    ResponderEliminar
  5. jo voldria saber si algú pot informar de quants dines contava de subvenció per part de l'ajuntament?

    ResponderEliminar