sábado, 7 de septiembre de 2013

Editorial : UN PROJECTE INTERESSANT

Huí vull fer una editorial sobre eixe projecte del que vos hem ja parlat i que prompte, ben prompte, tindrem en Tavernes.

I ho dic perquè en breu es donarà a coneixer en el nostre poble, després de haver-ho fet ja en varis municipis de tota la Comunitat ( les darreres Alzira el passat Dimecres i este cap de setmana Xixona) i que va prenent força, moltíssima força, tanta que en quant tinga formalitzats tots els acords que té tancats amb un muntò de llistes d'independents, entre elles en el nostre poble, comptarà d'eixida amb més d'una setentena de llistes locals coalligades i amb un nombre paregut de regidors ( sòls en el sud de la Comunitat 30 de colp, entre elles una d'Oliva amb dos regidors o Torrevieja amb quatre , a més dels regidors propis del partit com la regidora de Carcaixent , els dos de Benicull del Xùquer o els dos de Almàcera , entre altres ) a més d'un nombròs grup de persones independents , amb el que passarà a ser una de les forçes amb més regidors de la Comunitat, per davant inclús d'altres amb repressentació en corts .

I es que este partit , Demòcrates Valencians , tal i com podeu llegir en altre article, naix de baix cap a dalt, des de llistes independents coalligades amb un partit centrista i valencianista , format per tant pels membres d'estes i per altres persones independents , i tots junts tindràn una sola veu de cara a les eleccions autonòmiques i en les diputacions .

Perquè este partit es pressentarà en les diverses poblacions on té llistes coalligades amb coalició amb estes ( per exemple, en Alzira es diràn Iniciativa per Alzira-Demòcrates Valencians )  i on no com a a tal partit , i de cara a les autonòmiques com a Demòcrates Valencians , amb l'intenció d'arreplegar el vot de tots aquells que en les seues localitats li voten ja a eixes llistes independents perquè estan farts de lo de sempre i dels de sempre , i dels millers i millers de ciutadans també farts del mateix i que estàn capgirant-se cap a l'abstenció .

Es pressenta algo nou , proper al poble perquè naix des d'ell , des de les llistes ciutadanes que han anat naixent fruit del fàstic  pels que fiquen per damunt del benefici del poble els interessos partidistes : Ben prop , no cal anar mes lluny , en tenim un exemple .

Com vos diguerem, anirem seguint-los molt de prop perquè ens pareix algo interessant, molt interesant, seguirem informant .

7 comentarios:

  1. Et repetixes mes que l'allioli. Un dia si un dia no la mateixa història. Després del que reflexiones ací i els teus editorials t'assegure que no vaig a votar-te. El que si m'agrada és que no censures com fan altres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Clar, tu vas a votar al IDOLO

      Eliminar
    2. Jo crec que mes be es peperet i sap que els van a llevar un grapat de vots .

      Eliminar
    3. Siga PPret o Bloqueret, el que està cla és que la formació els llevarà vots als dos. La gent no està contenta ni amb la gestió del PP ni amb les polítiques antisocials i antiesquerres del Bloc. Així que els vots dels descontents aniràn cap a DV.
      I altra será cosa curiosa será vore si Bloc i Iniciativa van junts, després del Vietnam de Compromís entre Mònica Oltra i Morera.

      Eliminar
    4. Que no censura? No em faces riure

      Eliminar
  2. Per això mateix que no censurem publiquem tot el que ens envien els partits polítics, siga este , el PP o quin siga, així com les associacions com Grup Muntanya o Càrites, per assenyalar els que més notes ens envíen , pel que ens repeterim pel dit tot el que faça falta .

    I en quant a si votes a este o aquell es cossa teua, ix el sol per a tots.

    A més, crec que no he afirmat en ningún lloc si em vaig a pressentar o no, no negue que estic meditant-ho, i si va ser amb uns o amb altres, pel que no sé perquè dius que no em votaràs , en tot cas serà a esta opció si no t'agrada el que pensen, a mi evidènment sí .

    ResponderEliminar
  3. Com t'atrevixes a dir que tu no censures si a mi no m'has publicat mes de 20 comentaris. I sempre dient les mateixes escuses que als peperets si que li les pases.

    ResponderEliminar