miércoles, 25 de septiembre de 2013

Nota de Premsa del PP-Tavernes : SEGUIXEN LES CREMES ILEGALS

El PP de Tavernes torna a a denunciar que el govern del senyor Jordi Juan continua usant com a abocador un solar de propietat municipal, pròxim a l'estació de trens, i en el que també crema branques, llenya, restolls o material procedent del cementeri com a corones mortuòries o restes de taüts. Ahir dimarts han tornat a cremar els materials allí abocats i a les 16:00h ja no hi havia ningú vigilant el foc com demostren les fotos que adjuntem. "És una temeritat depositar i cremar materials en eixa zona però encara ho és mes abandonar-la sense que el foc s'haja apagat totalment"
El PP considera que les explicacions donades pels regidors Canet i Llacer no justifiquen la situació de perill i i irregularitat que han generat ells amb la seua decisió de convertir eixe solar en un abocador i en una zona de cremes a l'aire lliure.

“És incomprensible que l'alcalde, davall l'excusa d'un suposat estalvi econòmic, continue infringint la normativa que l'ajuntament que el governa ha aprovat i, a més, amb l'agreujant de generar un perill innecessari”

L'excusa que dóna el govern de senyor Juan és inacceptable. L'Ajuntament és el garant que es complisca la normativa urbanística i mediambiental a Tavernes i no ha d'incomplir-la. L'excusa de l'estalvi que han donat la Sra Canet i el Sr Llacer no ens val ja que la mateixa excusa podria donar-la una empresa que, per a estalviar, es negara a instal·lar sistemes de depuració o una discoteca que, també per a estalviar, no voldria aïllar acústicament; segur que, en ambdós casos, a l'Ajuntament no li valdria l'excusa de l'estalvi i, lògicament, els denegaria el permís.

Encara estem esperant que el senyor Juan ens informe, a nosaltres i als veïns de Tavernes, si l'activitat de depòsit i cremes que esta realitzant l'Ajuntament en eixe solar municipal té totes les llicències, permisos i mesures de seguretat necessàries.

El govern de Tavernes ha de deixar-se d'excuses, deixar de donar voltes i buscar una alternativa legal i sostenible per a desfer-se dels materials que porta depositant i cremant a l'aire lliure en este solar municipal des de fa més d'un any.

S'estan depositant i cremant materials sense cap tipus de control ni vigilància prop d'empreses amb materials inflamables com material per a lacar, paper o teles.





Adjuntem fotos d'ahir dimarts a les 16:00h en què s'observa que la zona està fumejant i que no hi ha ningú vigilant.

15 comentarios:

  1. Les taüts poden ser considerades com a residus perillosos. La normativa en matèria ambiental no permet cremar-los, han de buscar una empresa que els gestione correctament.
    Pel que fa a la crema en general, el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) tampoc permet aquest tipus d'activitat al polígon industrial del Golf, lloc on s'ubica la parcel·la on es practiquen aquestes cremes il·legals.
    L'ajuntament hauria de consultar si les actuacions que estan fent a esta parcel.la és legal o no. Dubte molt que algun tècnic municipal haja fet un informe que done suport a aquest tipus d'actuacions.

    ResponderEliminar
  2. Les empreses que es troben instal·lades en aquest polígon deuen d'estar que donen salts d'alegria, amb el fum i saber el material que estan cremant. La falta de sensibilitat del govern és total. Han perdut el nord i van a salto i crema de mata.

    ResponderEliminar
  3. El que ha de fer-se és que algú sol.licite un informe tècnic a l'ajuntament per a que s'assenyale si les cremes en aquest lloc son legals o no en base al PGOU. I que s'aporten les llicències que facen falta.
    El que no pot ser es que per obrir un negoci el demanen tot tipus de documentació i compliment de normatives i reglaments, i que l'ajuntament que és qui ha de donar eixemple no ho faça.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Possiblement tenen un informe emés per tècnic municipal, en el que s'exposen les bases legals que permeten realitzar estes cremes.
      Enrique, podries dir-nos si tens coneixement que hi haja un informe tècnic de l'ajuntament que justifique estes cremes? Podries sol·licitar-lo com a secretari de Demòcrates Valencians?

      Eliminar
    2. Com a politic no i com a particular no ho se . Per problemes de salut vaig a estar semiacitu unes setmanes , en quant puga ho averigue .

      Eliminar
    3. Que no siga res! La salut és el primer!

      Eliminar
  4. Que diu l'alcalde de este tema? Tenim un alcalde mut, sord i ceg amb bon jornal que sols parla, escolta i veu les coses bones i les ruins li les pasa al PSOE.

    ResponderEliminar
  5. Estaria bè que el gabinet de premsa informara.

    ResponderEliminar
  6. Com poder deixar el foc ences sense vigilancia?

    ResponderEliminar
  7. Enrique, podries dir-nos si tens coneixement que hi haja un informe tècnic de l'ajuntament que justifique estes cremes? Podries sol·licitar-lo com a secretari de Demòcrates Valencians?

    Això es fer massa faena. No veieu que Enrique només publica i parla lo que li envien i llig en la premsa. De collita pròpia res de res.

    ResponderEliminar
  8. Doncs no es va gens mal , per algo sera . A lo millor es que la gent preferix no tanta informacio pero que esta siga neutral i objectiva , que es el que a tu segurament el molesta . Aixi que ja ho saps , hi han altres per a llegir si no t, agradem ...

    ResponderEliminar
  9. Paseo mi mirada crítica por los periódicos locales y blogs, y puedo decir Enrique que por muy mal que les siente a algún@s tu blogs, es de lo mejor de Tavernes.
    Verdad es que hay muchos que solo quieren ser ellos los que partan y repartan el pastel, pero esos tiempos ya han pasado, hay más opciones, aunque les siente mal, es por lo sienta muy mal que se comenten las cosas y actos que desagradan, pero las personas que ejercen cargos públicos y son pagados y reenumerados por nosotros no nos quitaran el derecho de sanción,,, y no queda tanto;,,,,,.
    Espera, queda mucho camino, y sabes que mas de un@ no llegara al final.
    Bbs…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic d'acord amb tu sr Bbs. A mi m'agrada que la meua opinió siga contestada per una altra diferent a la meua i viceversa. Crec que açò obri el camp de visió de les coses. Moltes vegades pense i estic totalment convençut de que el que dic es així i que tinc raó, però al vore opinions contraries, em fan pensar i qüestionar coses que ni se m'havien ocurrit.
      Per tant, el que no siga un monòleg com en altres blogs, enriquix molt els temes que ixen a debat i de segur que és poden traure més conclusions i diferents punts de vista, que en altres blogs en el que sols hi ha un punt de vista, segons siga l'interès de l'autor del blog.
      Llarga vida al Quadern de Reflexions.

      Eliminar
    2. Llarga vida a Manolo Vidal tambe!

      Eliminar
  10. Si voleu posar contra les cordes al govern, sols teniu sol·licitar un informe a l'ajuntament emés per un tècnic municipal. I a vore qui és el xulo que és juga el seu lloc de treball per defendre este desgavell. Demaneu-lo i voreu com els tècnics de l'ajuntament deixen en el cul a l'aire al concejal que presumia de reduir costos amb la crema de rastolls al polígon.
    Sols tenen que agafar el PGOU i vore si està permés i regulada esta activitat al polígon del golfo. I ja no parlem de que l'ajuntament no te llicència per a desenvolupar esta activitat.

    ResponderEliminar