miércoles, 4 de septiembre de 2013

Editorial : MUUUUU !!!

Em sugerix un comentarista que opine sobre el tema dels bous al carrer que es fan en festes del poble , i advertisc atacs a cert destacat membre del Bloc , l'amic Jaume Talens, per ser membre de la penya taurina . 
Doncs bé, el primer que tinc que dir es que soc contari a la "festa nacional" i poc amic també d'este tipo de festa que es farà en Tavernes i que crec, no ho sé , no m'he preocupat de llegir els cartells pel dit, que es algo diferent a una correguda, com es una solta en el carrer de bous o vaquetes, en les que també es fà sofrir a un animal irracional encara que menys, per a que gaudixen altres en teoría més racionals .

Ara bé, dit açò el que també dic es que no entenc el qué té que vore el que ú siga d'esquerres o de dretes per a que li tinga que agradar o no es bous , no entenc els atcas a Jaume per este fet : Igual d'aberracions s'han fet , es fan i es faràn en nom dels feixsme que de la supossada progresía social. 

I justetament i tot el contrari, l'amic Jaume es una de les persones més dialogants i tolerants que he conegut en la meua trajectoria política , i va per als 25 anys ja,  fins al punt de que estant conversant després d'un pleno fà molts anys i eren epoques políticament també molt complicades i sobre tot a nivell de valencianisme polític , amb ell i amb el per aquells entonces regidor Miquel Bononad, altra persona sùmament dialogant i tolerant, sent jo com era secretari  local d' Unió Valenciana i ells alts càrrecs del per aquell entonces Unitat del Poble Valencià, dos partits en aquell entonces antagònics políticamnet, arribarerm a la conclusió de que si tots foren de tolerans i dialogants com nosaltres tres , el valencianisme polític no estaría tan enfrontat com ho estaba aleshores .

Així que discrepant totlament en este tema dels bous amb ell , deixeu en pau a l'amic Jaume , i si voleu atacar a la festa que siga per esta en sí i no per qui va o deixa d'anar , ningú som perfectes . 

9 comentarios:

  1. Per mi si volen bous que els facen, però que se'ls paguen ells. Que vol dir això que l'Ajuntament haja de posar de la seua butjaca. Quan venia la plaça que posaven en marjaletes, l'Ajuntament no posava ni un euro/pesseta.
    I que tinguen que tallar el c/la barca. No ho podien fer al cami gandia o al carrer que hi ha al costat del camp del vergeret?

    ResponderEliminar
  2. Es pot estar a favor o en contra del bous,la diferencia es que en el PP eren diners privats i ara en este govern paga el poble

    ResponderEliminar
  3. Estic en contra de que es maltracten els bous amb els meus impostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo pense el mateix. L'ajuntament hauria de ser mes neutrai i no aportar ni un euro per als bous. El que no pot fer es negar 93 beques de menjador per a xiquets amb risc de desnutrició, pero si fer-se càrrec de part dels gastos d'un acte on un animal ho passa mal.
      Este és el taranà del sr. Juan

      Eliminar
  4. Enrique pareix que en lloc de parlar de bous escrigues un article en torn a la persona de Jaume Talens. Respecte dels bous el que li agrade que vaja i qui no li agrade que no vaja, però el que es mes que clar es que el que fa Jaume emb els integrants de la penya taurina es una manipulació d´eixes persones aficionades. La penya la va formar ell i altres membres del Bloc, sols per a poder tindre persones per a poder gestionar tot el que esta al voltant dels bous. Quines activitats fan al llarg de l´any? Un concurs de truc? Un sopar? Ja esta? Això es una penya taurina?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hombre si Jaume manipula es un fiel seguidor de las consignas del BLOC aqui en Tavernes. Lo de que la peña la creó él es cierto, y una serie de personas mas integrantes del BLOC, recordemos una foto que apareció en la cotorra de la reunión que se hizo para la formación de la peña con cena incluida en el bar de Encarnita. Dicha foto es muy ilustrativa de lo que usted está diciendo.
      Es muy lamentable que el BLOC, personificado en este caso en Jaume, utilice y canalice la afición y el entusiasmo de unas personas en beneficio de unos intereses políticos.
      Esos verdaderos aficionados a los toros que integran la peña no se merecen ser utilizados, su actitud es noble y desinteresada y Jaume y también Vasessa y otros han sabido encauzarlos para sus objetivos de órden politico. Muy triste esta manipulación, en la peña se hace lo que quiere Jaume.

      Eliminar
  5. Ni entre ni isc, però ja es estrany que els mateixos que alaben els bous en totes les modalitats i la defensen a capa i espasa, els que han estat fent bous mentre manaven, els que donaven el negoci als seus amics, els que exigien en l'estiu del 2011 bous pero en plaça tancada, ara es tiren al coll de la festa i l'ataquen perquè ho fan uns altres i damunt debades per a tot el poble.
    Jo no ho comprenc. I no m'agraden els bous pero les coses com siguen. I no es precis anar si no vols.

    ¿El tir i arrastre de cavalls no es maltracte? Per ara no, i mira que "varaes" i colps li donen als animals. Serà maltracte animal quan algun del Bloc es clave pel mig. Segur.
    Des de luego hi ha gent molt mala i hipocrita.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No soc del PP si ho dius per això. I em pareix igual de mal una cosa com l'altra. I més animalada encara que es pague amb diners públics. Que hi haja per a bous i no per a material escolar, ja ratlla lo inmoral!

      Eliminar
  6. Que facil es inventar i difamar. Quans aficionats a la politica ni a en associacions o entitats com el futbol, rugby, musicals, balls, ongs tipo carites, falles, actes culturals, tradicionals, etc etc.?? Molts suponc... Al pareixer eixa gent pot quedarse en casa i no moures ni fer ni participar en res. Molt logic per la vostra part. Despues mesclen pomes i peres. Com si tinguera algo que vore en ser de esquerres o dretes, progres o del mig en que a uno li agraden o no els bous. Partint de que no tots estos actes son iguals ni pareguts. No es igual estar en una plaça tirant botelles, pedres, patades quan l'animal passa per les barreres... Que estar en una correguda, encierro, o en el camp o al carrer.
    Pareixer ser que alguns estan perdent el nord denunciant, criticanto tot. I atacar, desacreditar per sistema al final demostra que arguments pocs. I ens parlen de principis i volen donar lliçons de moralitat... Esta gent que esta en un partit corrupte, el partit podrit i ple de lladres. El partit que es bota la llei i fa pactes amb transfugues... Que dona pena vore les noticies i la ignorancia de la gent que forma les vostres NNGG, i heu dic per les banderetes i els braços alçats que han plenat les noticies estes setmanes...
    Al tema! Escolteu! Que ho teniu molt facil, sino vos agrada, NO ANEU!! Com jo faig, no vaig i no passa res... No sigau tan falsos ni hipocrites de predicar lo contrari que vosaltres heu fet tota la vida. Vosaltres que pagaveu una plaça que valia barbaritats. No poseu pedres ni palos a solucionar la vostra herencia. Les vostres piscines, els vostres parkings, els vostres IBIs i la vostra ruina. Tots negocis i fets que han perjudicat al poble. Negocis ruinosos i mal fets per no ser bon gestors. I cada any, cada legislatura fent la bola mes gran.
    Pregunte a esta gent que esta en contra. Si les festes majors son de tots i les paguem entre tots, tindra que haver oferta per a tots no? Passava antes aso? Altre tema es que hi haja maltracte. No crec que passe en els bous al carrer. En canvi, que passava al parc dels vents?? Quan vaig anar fa dos anys em va sorpendre que en els bous al carrer continuament per megafonia estiguera diguentse que estava prohibit fer mal al animal i estar en begudes alcoliques. Jo no anire pero em va pareixer be. I aso en la plaça no passva. Ho saveu.
    Certa maliccia continua veig per part de alguns de vore que este acte ha tingut bona acollida i funciona molt millor. De vore que cada cosa que diuen es queden en evidencia. En el plenari passat vau tindre la prova.

    ResponderEliminar