viernes, 13 de septiembre de 2013

Article d'opinio : ES L'HORA DE DONAR UN PAS ENDAVANT

No he amagat mai el que estaba meditant el donar un pas endavant i tornar a la política activa . Doncs bé, els darrers aconteciments han fet que huí i després de meditar-ho esta nit , vaja a fer-ho . 

Al llarc del cap de setmana vaig a tindre una reunió , este mateix matí ja començe els primers passos, amb persones de Tavernes i altres forasteres , per a concretar coses i la propera setmana vos informaré del tema.

I perquè ara ? Perquè pense que després de la nota de premsa d'anit del PP i que teniu publicada més abaix, s'ha donat ja el pas definitiu cap a la confrontació total entre govern i oposició que ens portarà ha més i més crispació si cap, i es l'hora dels que es hem intentat frenar-ho , els que no entrem en eixe joc de ficar els interessos partidistes per damut del bé de Tavernes, els que creguem realment amb el consens , demostrem al poble de Tavernes que hi ha altra forma de fer política, que tots no som iguals, i ho tenim que fer de forma activa, sense amagar-nos doncs rés tenim que amagar .

Ojo, quede clar que no vull dir amb esta apreciació sobre la darrera nota de premsa que el PP vaja segut qui ha portat a açò, es un pas més conseqüència , i això ha quedat ben clar en les diverses editorials ( entre altre les de caperucita i el llop ) , de l'actitut d'uns amb la seua prepotència i el no voler aceptar que huit son menys que nou, i d'altres amb mocions de censura inapropiades i èticament dubtoses , i convocant plenos fora de lloc i temps , sense trellat , i amb una resposta si cap més descabellada per part del govern local , que han portat a un grau de crispació en el nostre poble com no recordaba des de fà un muntò d'anys ( i mira que em porte,  més de 25 ,  seguint la política local de Tavernes actíva o passívament ) .    

Es un pas difícil, es més còmode estar açí, en la retaguàrdia , donat-los canya abdós sense mullar-se . També  podría seguir fent com a que no em casse amb ningú però treballant per a algú, i això sería una estafa als lectors , no sería a més ètic : Arriva un moment en que ú deu de ser consequent amb sí mateix i ficar-se en marxa deixant a un costat lo còmode i arriscant-se .

Açò evidénment portarà repercussions en el blog, ú no pot anar a missa i repicar les campanes al mateix temps , i encara que tractarem de seguir seguent el més neutrals possible , perquè seguim estant ahí, en el mig, el que l'administrador del blog es decante per una opció política concreta farà inevitablement que el seu punt de vista es senta afectat . 

Però es el que hi ha i com he dit sempre, qui vullga que ens compre i qui no té altres opcions .

Signat, Enrique Estruch i Ferrando

11 comentarios:

  1. Tranquil Enrique, que de segur que afectarà un un poc el teu punt de vista, però de segur que no cauràs en la manipulació i fanatisme en la que es trova inmersa la cotorra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No compares. La cotorra és la historia d'un pare i d'un fill.

      Eliminar
    2. És una trilogía o la santíssima trinitat. El pare, el fill i l'esperit sant, muuu!.

      Eliminar
  2. Sort Enrique.
    Tin-mos informats.

    ResponderEliminar
  3. Sr. Estruch. Li pregaria que aquest blog no evolucione cap al fanatisme i manipulació. En una cotorra ja en tenim prou.
    Em quede més tranquil amb el fet de que vosté s'identifica amb noms i cognoms. En altres llocs, s'amaguen darrere d'un blog i amb el més absolut anonimat per manipular en favor dels seus.
    Bè, hi han casos com la Cotorra en que de forma "no oficial" sabem massa qui son els seus autors i col.laboradors.

    ResponderEliminar
  4. Bueno Enrique, seguro que Esto no es una declaración de amor político, ni siquiera de desamor político por los partidos de esta localidad, simplemente releyendo tu escrito creo que has meditado lo suficiente, y veo que ha llegado el momento de pisar la hierba, de jugar a ganar, de afrontar un reto en este caso político y puede que con la ayuda de muchos de los que estamos hartos de ver como unos y otros cerdean la política local degenerándola hasta lo infinito, SE QUE LO vas a conseguir.
    Estaría bien que se lograse poner un poco de orden en este ayuntamiento, mira por donde yo que hace muchísimo tiempo ya que no tengo amor Político por ningún partido en Tavernes, ni fracción a la que amar, ni por desgracia, no encuentro entre los actuales un parecido al que reconocer; espero que sea una nueva formación política fiable que regenere y cambie mi estado de ánimo, a si pues espero que esta nueva formación colme mis creencias políticas.
    Ya Son demasiadas las veces que en este blog me he desnudado, como para no darme cuenta de que soy, en el sentido amplio de mis pequeños escritos, poco discreto, incluso a veces llego a ser muy molesto para algunos.
    Bueno y que más da,,, el que no quiera quemarse que no encienda fuego……….
    Bienvenido ENRIQUE, bienvenido de nuevo, al mundo.
    NO entres corriendo, entra poco a poco, sin prisas, pero que se note.
    Si entras CORRIENDO, no hagas demasiado ruido SE ENFADARAN MUCHO.
    BBS…

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Se enfadaran mucho y son muy totalitarios y dictadores. Se cauto Enrique.

      Eliminar
  5. Decir lo que uno piensa, y vivir con coherencia.
    Quizá Enrique el decir lo que piensas te hará perder algún que otro de los que decían ser tus amigos. Pero si es por decir lo que piensas, entonces su amistad posiblemente no valía la pena, la verdad que su amistad no sería muy fuerte. Uno tiene que decir siempre lo que entiende como su verdad. Si esto hiere a un amigo, lo lamento. La verdad es siempre relativa, pero uno necesita vivir con unas coordenadas claras y con mucha coherencia. Todos sabemos lo incómodo que resulta el llamar a las cosas por su nombre, pero no creas que al perder algún falso amigo con ello estas pagando un alto precio, solo piensa que su amistad SIMPLEMNTE NO VALIA LA PENA.
    Claro que veras con el paso de los días las consecuencias que acarrea el decir la verdad de lo piensas, pero se consecuente contigo mismo y veras que son más los que están contigo ahora que de verdad dices lo que piensas.
    ¡!!!ENRIQUE,,, todos tenían claro que algo se cocía, pero lo que no sabe nadie es la lista de invitados.
    En Tavernes no se vende un cortaúñas hasta dentro de dos añosseguro que alguno se las come a bocados.
    Bbs…

    ResponderEliminar
  6. Enrique solo quiero tener el atrevimiento de aconsejarte a ti y a las demas personas que integren tu grupo que seais cautos y pruedentes, no tengais prisa y sobre todo buscad un lider en toda la extensión de la palabra y un buen equipo de trabajo para confeccionar una lista con fuerza. No es fácil, nada fácil, por eso digo lo de no tener prisa. Ojala tengais un muy buen líder y que sepa rodearse de un buen grupo de gente honrrada, trabajadora, formada, con capacidad de gestión y respetable. Si sois capaces de conseguir eso teneis muchos números para sacar unos buenos resultados electorales. Si son medianías o mediocridades, dicho todo esto con el mayor de los respetos que se merecerán para mí los integrantes de esa candicatura, tendreis pocas posibilidades.
    Animo y que formeis un buen equipo, Tavernes lo agradecrá.

    ResponderEliminar
  7. No tens perqué preocupar-te pel tema del blog, Enrique. Evidentment, si fins ara aprofitant les teues opinions et feien d'un bàndol o altre, amb un partit darrere ja em diràs. Però així i tot també es pot ser objectiu. És, ni menys ni més del que estan fent a altres espais de la xarxa on tenen partits del govern i opossició al darrere.
    De totes maneres, també et queda l'opció de no opinar a casa teua perque no et tinguen res en compte, sols moderar i vetar qui falte a la veritat o a les bones maneres. Sé que no consideraries l'opció de opinar com anònim, però també et quedaria l'opció de fer-ho en els altres blogs com fas fins ara o obrir un segon blog del nou partit on treballaràs.
    El que si agrairiem tots els visitants i participants d'este lloc és que a l'inrevés dels demés polítics no es convertisca açò en un lloc d'autobombo ni que es vete certs temes encara que vajen en contra de la imatge del teu partit. Sabem que si algú pot aconseguir això, un d'ells eres tú, perque com tú dius, les persones sempre han d'estar per damunt de les ideologies, i ho sabràs fer comprendre als teus companys de política. A la llarga es convertiria en punts a favor de la teua postura política, donat que només per honradesa ja es destacaria sobre els demés polítics que sols serveixen al seu partit.

    ResponderEliminar
  8. Enrique, el PP no pot ni deu tolerar que el govern de Jordi Juan vulnere els drets fonamentals. És ben evident que l actitut del bipartit està molt lluny de buscar consens. Eixos punts del plenari extraordinari havien sigut demanats abans en el ple ordinari i, el senyor Juan, no va voler inclourels en l ordre del dia. Per això es va demanar el ple extraordinari. No es res desgavellat per part de l oposició. De totes formes, el jutjge ja dirà qui te la raó. A mi em sembla que l actual govern de Tavernes es autoritari i dictatorial. No vull ni pensar què passaria si tingueren majoria absoluta....

    Per una altra banda trobe molt greu que certa gent es dedique a insultar i a increpar en els actes que organitza el PP. Jo soc regidora d un poble i no tinc perqué aguantar que quan vaig a un acte, un grupet d eixos que es diuen " progressistes i tolerants"..... m insulten i m increpen. Si algu creu que he comés algun delit te l obligació de denunciar-me....però no tinc perquè aguantar crits ni insults de ningú. Ni jo ni cap company. Eixos son fascistes.

    Vaig estar en la moció de Tavernes i em vaig quedar en la cara d un senyor, per la quantitat d insults que deia.... Un fanàtic... Ahir dissabte vaig estar esmorzant en Tavernes, feien el concurs de xarangues...i, en una taula pròxima a la meua, estava el fanàtic dels insults. La sorpresa es que, quan pregunte per l individu, em diuen que es mestre..!!!!!!!! President de la penya taurina de Tavernes!!!!!! Ara resulta que un maleducat és un educador..!!!!! Els nostres fills en mans de gentola aixina????

    Hui he llegit en Facebook que Orengo ha convocat un sopar de afiliats i simpatizants del PSOE en la plaça del Prado de Gandia el dia 4 d octubre... Al final tindrem que plantejar-nos els del PP anar alli i tocar les casoles i dir-los menys guapos, de tot.... A veure si aixina es donen conter.... Damunt de que s han deixat a Gandia endeutada en 248 millions d euros...soparan tranquils...

    Enrique, llisc el teu blog... Em pareix prou bo... Però pensa qui son realment els que crispen i els que no volen consens...

    ResponderEliminar