viernes, 6 de septiembre de 2013

NOTA DE PREMSA PARTIT POPULAR , cremes en el Golfo

El PP de Tavernes vol denunciar que el govern del senyor Jordi Juan està utilitzant un solar urbà de propietat municipal, situat en el polígon industrial del Golfo pròxim a l'estació de trens, per a depositar i cremar branques, llenya, restolls o, com ja hem denunciat en anteriors ocasions, material procedent del cementeri com a corones mortuòries o restes de taüts.
Creiem que és un perill depositar i cremar este tipus de materials en un solar urbà. I si, a més, el solar està junt a una empresa que utilitza material inflamable o prop una altra empresa que utilitza el paper com a matèria primera el perill és molt major.
Desconeixem les mesures de seguretat i vigilància que el govern local té en este solar en què Du a terme les cremes. Nosaltres hem vist treballadors de l'ajuntament vigilant la crema i proveïts de mànegues d'aigua, hem vist depòsits d'aigua en el solar, però lamentablement també hem vist fum i foc en eixa parcel·la quan no hi havia ningú vigilant.
Creiem que l'ús que l'Ajuntament de Tavernes està donant-li a eixe solar municipal no està permés en el Polígon Industrial en què està situat i, per això, demanem al senyor Juan que ens informe, a nosaltres i a tots el veins de Tavernes, si l'activitat de depòsit i cremes que esta realitzant l'Ajuntament en eixe solar municipal té totes les llicències, permisos i mesures de seguretat necessàries. Opinem que en cap concepte han de fer-se cremes a l'aire lliure en sòl urbà i per això no ens pareix bé que l'Ajuntament ho vinga fent habitualment en un solar de la seua propietat.
L'Ajuntament és el primer que ha de complir les normes i extremar les mesures de seguretat però en este cas l'Ajuntament no és un exemple que s'ha de seguir. Com diem a Tavernes: “en lloc de donar llum donen fum” i mai millor dit.


19 comentarios:

  1. I ja van dos il.legalitats. Primer al conectar el suministre el.lèctric de la guarderia de la platja a l'enllumenat public i segon cremar restes de corones dels difunts a este solar. Quina falta d'exemplaritat.
    Després busquen una vàlvula d'escapament a la cotorra. Després de que l'oposició li cante les 40, amb la contribució, sous d'alcalde i regidor, beques de material escolar i ara açò, ja no saven per on pegar i recurrixen novament a manipular la realitat.
    Senyors del bloc, la realitat no cal manipular-la, parla per si sola. Quasi 2.100 aturats i estos pensant en com se'ls gasten i que no els toquen la butjaca!

    ResponderEliminar
  2. Al PP li ha faltat dir que tambe hi ha una almacen de teles ben a proo

    ResponderEliminar
  3. Tranquils que La Cotorra trobará una explicació!!! Encara que siga convincent només per als seus.

    ResponderEliminar
  4. Estos del bloc provocaràn fenòmens Polstergeist al solar del polígon.
    Lo curiós és que este estiu passava el cotxe de la megafonia anunciant la prohibició de cremar en el terme per risc d'incendis, i ells si que van cremar i no es van assegurar que el foc estiguera apagat!

    ResponderEliminar
  5. Bajo ningún concepto podrán quemarse desperdicios o materiales al aire libre.

    Lo dice bien claro el Apartado 1ª de la Norma 14 del Plan General

    Norma 14 Límites a las condiciones de funcionamiento de las actividades.
    Apartado 1. Fuego o explosión.
    Todas las actividades que en su proceso de producción o almacenaje incluyan materias inflaamables o explosivas se instalarán con los sistemas de seguridad adecuados, que eviten la posibilidad de fuego o explosión, así como los materiales adecuados necesarios para combatirlo en casos fortuitos. Bajo ningún concepto podrán quemarse desperdicios o materiales al aire libre.

    ResponderEliminar
  6. Me lo traduce, please? Com es nota que el PGOU el va fer el PP

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu voldries que l'ajuntament cremara al costat de ta casa?
      És lógic que el PGOU prohibixca.

      Eliminar
    2. El Pla General ho fa un tècnic no l'alcalde. En el cas de Tavernes un Arquitecte anomenat Rafael Durà Melis.
      I és lògic que al polígon no estiga prevista eixa activitat.

      Eliminar
  7. ¿He d'entendre que si ho fa una empresa privada, pressumptament molt amiga del PP, en mig de La Partida i damunt ens costa 2.000 euros al mes es tot perfecte. I si ho fa l'ajuntament en un solar seu, amb treballadors seus i amb estalvi de 24.000 euros a l'any esta malament i fins i tot caldrà denunciar-los a la Generalitat?
    Venga ya!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho diu prou clar el Pla General

      O este Plà es per cumplirlo tots excepte el Bloc?

      Eliminar
    2. Que vols dir que els treballadors de l'ajuntament no cobren per portar, cremar y vigilar la crema?
      Vols dirque els vehicles que porten el material al solar del Golfo son un regal i ni gasten combustible ni necesiten manteniment?
      Vos cregueu tot el que diu La Cotorra.
      No sigau tan ignorants i no vullgau fer tontos als altres.

      Eliminar
  8. Ara el bipartit justifica la ilegalitat amb que aixi estalvia diners.
    LAMENTABLE
    Ara que s'instale al poble una empresa quimica i que no instale filtres a les ximeneres o que no depure l'aigua i que justifique amb que estalvia diners.
    Lamentables estos de l'ajuntament

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es veu que amb la il.legalitat de conectar el suministre de la guardería de la platja a l'enllumenat public no en van tenir prou. Son eixemplars.

      Eliminar
  9. Altre empastre de Llum Sansaloni. Esta si que dona fum si.

    Esta xica no en fa cap bona.

    ResponderEliminar
  10. AL DE LES TRES VOLTES : Fà vosté una insinuació quant nomena lo de p ... de regidors i familiars que podría ser cohecho , ja sap vosté el que li dic . Lleve dita referència o aporte proves i ho publicarem. O si no també pot donarme vosté per correu electronic les seues dades i ho publique baix la seua responsabilitat, no la meua que ho es si ho publique com anònim . Vosté mateix .

    ResponderEliminar
  11. Censura pura i dura. Insinuar no es afirmar.
    Aci se li diu de tot al govern i als regidors del govern i no s'aporten proves.
    Eres un manipulaor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs si no tens ningun problema en aseverar el que dius dona la cara i sense problemes ho publiquem .

      Eliminar
  12. On estan les proves d'eixa il·legalitat:

    Es veu que amb la il.legalitat de conectar el suministre de la guardería de la platja a l'enllumenat public no en van tenir prou. Son eixemplars.

    I si que ho publiques?

    I ja ho havies publicat en el primr comentari. I les proves de ser il.legal? Perque tu ho vas dir?
    ...............
    I si que publiques lo que diu un altre que l'empastre es de LLum Sansaloni? Com t'atrevixes a apublicar sense proves que això es cosa de LLum? On estan les proves que es llum Sansaloni si la regidoria com diu la premsa es cosa de Llácer com tot el món sap.

    Publiques lo que vols i com vols. Eres un manipulaor.

    ResponderEliminar
  13. Saps quina es la gran diferencia entre tu i jo ? Que jo done la cara i si faig algo mal m.arrisque a consequencies i tu no , aixi que jo seré qui decidix qué i que no es publica . I si no t, agrada ja ho saps , crea un blog i publiques el que el parega . I no insistisques mes , no vaig a perdre mes temps amb tu . Salut .

    ResponderEliminar