martes, 10 de septiembre de 2013

Editorial : MÉS DE ROBINHOODS DE PACOTILLA

Heroi o vilà ? 
Si no teníem prou amb el senyor Cañamero, líder del SAT, fardant l'altre dia en una tele de les que es diuen "progressistes" , d' haver furtat en un hipermercat , amb la aquesència d'un presentador palmero i un periodista o comentarista comprensiu, ahir dos tasses més de caldo amb el mateix "heroi" popular en platò , fardant d'haver repartit pública i notoriament lo furtat en un barri i un lloc concrets , amb el pressentador fent-li altra vegada palmes i altre periodista ja no comprenent-lo , si no apoiant-lo . Es a dir , furta i després ho repartix com si fora un Robinhood qualsevol, passant-se la llei pel forro i el que es més greu, amb publicitat i sense que ningú prenga messures al respecte . I tot açò en basse a una supossada "progressía social" .

Jo voldría preguntar-li als amos d'eixa cadena , CUATRO , si eixe mateix senyor entra a les braves en el seu edifici i s'emporta càmeres de televisió, focos i demés sí també seràn tant comprensius : A que no ? . 

Però, es realment "progressiste" el que fa eixe senyor amb l'aquesència d'una cadena "progressista" o es més bé tìpic de régims totalitaris , que al crit d'una supossada justicia social es boten la llei a la torera amb el ressultat que tots coneguem ? . Jo no ho tinc tant clar, i vostés ? .

1 comentario:

  1. Quan la llei només afavoreix al gran, el menut s'ha d'espavilar. I ja no sols la llei, sino sobretot l'aplicació de les mateixes, que és la gran burla del capitalisme (i molts altres que se les donen de progressistes), ja que feta la llei feta la trampa, i sembla que els polítics abans de la llei ja estan pensant en la trampa. No diu la constitució del dret al treball, a vivenda, a educació, sanitat...? No és això el primer que estan retallant per ocupar-se de les seues fallides finances (bancs)?
    Lo dit, em sap més mal les families dels xiquets del guetto que han rebut el material escolar que no el Carrefour de torn. Que no han anat a furtar a la botigueta de la tia Maria.
    Si ferem el que cal no haverem aplegat ací.
    Sols és el mateix que ha passat en totes les revolucions contra l'opresió del que mana. I la propera ja tarda.

    ResponderEliminar