miércoles, 11 de septiembre de 2013

Info-DEMÒCRATES, La veu del canvi



Xixona Independent s´unix a Demòcrates Valencians

.

IMG-20130906-WA0002Durant la vesprada del 6 de setembre s’ha procedit a signar l’acord d’adhesió entre Xixona Independent (XI) i Demòcrates Valencians (DV). L’acord implica que les dos formacions coordinaran els seus esforços en els àmbits autonòmic i municipal, de manera que el projecte centrista que abanderen es reforça per les dos parts. Sempre, això sí, conservant l’autonomia local de la formació independent que es presenta per primera volta al municipi.

Xixona Independent és un partit local de l’Alacantí, de creació recent –principis de 2013– i liderat per l’exportaveu del PP al consistori xixonenc José Juan Raymundo. Farts de la corrupció i d’un govern popular d’esquena a la ciutadania, el seu equip i ell decidiren abandonar el PP i crear un partit local independent. El seu afany regenerador coincidix plenament amb els objectius que perseguix també Demòcrates Valencians i, d’esta manera, ha sigut molt fàcil per a les dos formacions col•ligar-se. D’altra banda, a la iniciativa de XI no només s´han sumat antics militants del PP local, sinó molts més xixonencs que volen fer costat a este projecte amb il•lusió.

Volver a Inicio
LA VEU DEL CANVI
www.demòcratesvalencians.org
D’entre els assistents, cal destacar la presència de José Juan Raymundo –president de Xixona Independent–, acompanyat per membres del partit i, per part dels Demòcrates, de Carles Choví –coordinador general–, Alexandre Llopis de Pau –secretari d’Organització– i una representació de la militància del partit a la comarca de l’Alacantí. Tots mostraren la seua satisfacció per haver concretat un acord que permetrà alhora defensar amb més força els interessos xixonencs i consolidar la proposta de centre regenerador valencià que compartixen Xixona Independent i Demòcrates Valencians.

No hay comentarios:

Publicar un comentario