martes, 24 de septiembre de 2013

MÉS IMATGES DE LA FESTA INFANTIL-ESPORTIVA-EDUCATIVA DEL DIUMENGE

Vos penje més fotos del acte perquè vegau el que vos dia en l'editorial de Dilluns, i es que en pocs diners i molta imaginatció , a més de professionalitat es pot fer molt ...  i sense eixir de casa : Gimkana en bici, balls, sortegi d'una bici ...i sobre tot molt d'entusiasme . 
Qué es repertisca !!! 



Bici sortegada 




La orgullosa guanyadora de la bici




7 comentarios:

  1. Un 10 per als participants i un 11 per a Juanjo!

    ResponderEliminar
  2. Així i tot pense que s'hauria de fer a la Plaça Major. Hi hauria més participació.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Per primera gràcies pels complits, dins del context en que es va fer va quedar prou bé.
      Sobre el lloc, és clar que el més cèntric és la Plaça Major. Però recordeu que abans les proves de bici es feien a les 10 del matí i els festers muntaven la biga ensabonà com a molt a les 12. Tant este com altre any de festes treballàrem a partir de les 11'30 i la calor era insofrible, tot i els polos per als xiquets. En eixe horari l'única opció que veiem és el lloc del multiusos al Vergeret. Abans eren ideals el Passeig del P.Valencià o el Prado, però ara hi ha el que hi ha. També cal mirar que els xiquets van a escola, així cal programar en cap de setmana o l'últim dijous o divendres de festes si segueix com a festa local escolar. Tampoc tenim clar que a les 10 acudiria prou xicalla, perque abans de menuts anàvem tots sols per totarreu i ara els acompanyen els pares, i molts dormen, esmorzen o van als bous. Així, l'horari ideal seria per la vesprada, a l'ombra i en lloc cèntric.
      De totes formes, seguim pensant que l'èxit d'un acte depén en un 90 % de la difussió: la gent ja no para a llegir cartells i el cotxe fa feina però no és prou, el principal mitjà és el programa de festes. Havera estat bé més informació de l'Ajuntament a través dels seus Facebook i Twitter. Tampoc ajuda massa els matins "resacosos" o el diumenge final de festes, després de processons i castells d'artificis la majoria donen per concloses les festes.

      Eliminar
  3. Tot escuses de mal pagaor. 30 xiquets, un fracas.

    ResponderEliminar
  4. Tú que parles, si estaves allí?
    Si no com vas contar els que hi havien?

    També podries contraargumentar les "escuses", per aportar millores o motius del "clar fracàs".
    Lo de mal pagador, preguntali-ho als monitors o proveidors. Tots del poble.

    ResponderEliminar
  5. Més val 30 un diumenge matí després de festes que 30 que hi havien al cine de nit, reservant la Plaça Major i a bombo i platillo tots els dies a la Cotorra.

    ResponderEliminar
  6. Fracas ? Amb la escasa i precipitada publicitat que li se va donar jo no creia ni que aparegueren una dotzena .

    ResponderEliminar