martes, 3 de septiembre de 2013

CANVIS EN QUADERN

En endavant i en l'apartat de repàs de premsa sòls ens farem resò quant algún dels temes tractats en esta mereixca comentari per la nostra part, que no es el cas de per exemple huí .

3 comentarios:

  1. Tens tota la raó Enrique. és vergonyós que el nostre govern intente desviar l'atenció a la seua postura de no baixar la contribució, amb un titular obsolet:

    "Tavernes pide rebajar el 20% del valor catastral de las casas"

    Açò és noticia avuí, quan ja fa dos anys que ho han demanat i res de res?

    Tots savem que és una cortina de fum i que fins al 2.016 no hi haurà revisió dels valors catastrals, ja que la llei ho diu ben clar que esta es farà cada 10 anys i a Tavernes l'última es va fer al 2.006.

    És evident que el govern intenta tapar amb aquest titular de prensa de fa 2 anys que NO VOL BAIXAR LA CONTRIBUCIÓ MITJANÇANT LA REBAIXA DEL GRAVAMEN.

    ResponderEliminar
  2. Menuda noticia la de las Provincias: Tavernes pide rebajar el 20% del valor catastral de las casas.
    Això que és, per tapar que no aneu a baixar la contribució? Ja vos ho diràn en festes pel carrer, ja!
    Per cert, Estruch. Quina és la xifra d'aturats a Tavernes?

    ResponderEliminar
  3. La Cotorra per manipular, manipula fins a les dades de l'atur que encara no han ixit. Han posat la dada d'atur d'agost de l'any passat (1.994 aturats), comparant-la amb la de juliol de l'any passat (2.002 aturats) i han dit que ha baixat en 8 personas.
    Per acabar-ho de rematar diuen que alguns ens pegaran amb un cant en les dents (Ojalà, jo el primer per a què Tavernes tinga feina), com si s'alegraren de que pujara l'atur.
    La dada d'agost encara no està disponible al SEPE. La de juliol era de 2.010. Esperem que siga més baixa inclus del que diuen a la cotorra, però el que no es pot fer es manipular d'eixa forma.

    ResponderEliminar