jueves, 5 de septiembre de 2013

Editorial : EL FARO DE ALEJANDRIA

Si l'altre dia en l'editorial "el gurú" parlabem de que es demanar des d'este blog i tapar-nos la boca, en quant als polítics locals , ara damunt som motiu de "seguidilla" també per part d'altres blogs .

I es que m'he quedat sorprés llegint un article del blog amic del govern en el que punt per punt i seguint el patrò marcat en el nostre article de dissabte titolat " A voltes amb la piscina coberta " , es concreten una per una coses que nosaltres sòls sospitabem , coses de la ciencia infusa o de que tenen millors contactes que nosaltres , més bé lo segón , amb una diferència bàsica : Nosaltres no ataquem als d'abans per a justificar als d'ara , sòls informem , opinem i propossem .

Doncs bé, així i tot no podem més que alegrar-nos de que el tema quede si cap més ben explicat entre tots , el millor possible, perquè des de la nota de premsa del Levante el tema había quedat més emborronat si cap. Ara cadascú que llisga, compare i traga conclusions .

Ara bé , si a més de "gurús" som " el faro de occidente " en que "s'iluminen" altres, ja començem a preocupar-nos , es molta responsabilitat ...

NOTA : Preneu-se també este article amb l'humor en que nosaltres l'hem escrit . I sobre tot els amics de l'altre blog amic . 

5 comentarios:

  1. La Cotorra torna a manipular. Ara amaga els 7.200 € que Jordi cobra de la Mancomunitat de la Valldigna per a dir que "Jordi cobra 43.943 euros, és a dir un 10% menys dels 48.842 que cobraba Manolo" quan la veritat és que Jordi cobra 51.143 euros un 5% més que Manolo.

    Tavernes te 75 parats més i ni tu ni la Cotorra hagueu dit res. 2.085 parats a Tavernes i ningú diu res. 91 parats més que al'agost de 2012. un increment interanual del 4, 3%

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. L'altre dia a la cotorra, van intentar manipular les cifres de l'atur registrat en agost, utilitzant les xifres de l'any passat. Però quan els van pillar la van llevar sense demanar ningún tipus de disculpa.
      I no ho poden negar, perquè vaig fer una captura de pantalla.

      Eliminar
  2. Enrique, ja que este blog es com el mític far d'Alexandria, fes una llumada a Jordi i a Victor per a que reposen la partida de 25.000 € per a beques de material escolar, que s'han gastat i no savem en que.
    Comença el curs i 200 families no podrán fer front a la compra de material escolar.

    ResponderEliminar
  3. Material escolar:

    10 - Llibretes
    10 - Gomes
    10 - Sacapuntes
    10 - Bolis

    40 unitats a euro...40€

    Evidentement, no fa falta 40 unitats i totes es poden trobar a menys de 1€, però ho pose així per compensar algún estoig o alguna regla, etc...

    La pregunta es: Quantes de les families que no poden fer front a la compra de material escolar, tenen algún membre fumador?

    Estic quasi segur que mes de la meitat (per estadística simplement).

    1 paquet de tabac, 4€ (de mitjana curta).

    40€ de material escolar = 10 paquets de tabac

    Tragueu conclusions.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La conclusió és que no tens ni idea. No és donen diners en metàl.lic. A més un no pot anar a principi de curs i gastar-se els 125 €. Ni comprar 60 bolis. En la papereria és porta un control. Aixina que de tabac, res.
      Pareix mentira que digueu estes barbaritats d'esta gent tan necessitada. No defenseu des del bloc el dret a l'educació per a tots?

      Eliminar