viernes, 13 de septiembre de 2013

NOTA DEL EDITOR : Fins a un punt



Sòls en uns minuts acabe d'eliminar dos comentaris , i això sobre sis rebuts, més que ofensius d'un costat i d'altre, fent referència a genocides: Per ahí no, discutiu, discrepeu, però tot té uns llimits , si voleu que es senta la vostra opinió açí estem però tot no val, vosaltres mateix .

23 comentarios:

  1. DOGV

    2.3. PROFESSORAT AJUDANT DOCTOR

    Tipus de contracte: Laboral temporal amb dedicació a temps complet. Durada máxima de 5 anys improrrogables

    Funcions: Docents i investigadores.

    Retribucions íntegres anuals: 23.451,96 €

    Per altra banda, els contractes de professors ajudants doctors i altres professors associats, van a desaparéixer.

    Quina és la conclusió que es trau de tot açò? 

    

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La conclusió és que Jordi ha vist com está el percal de la universitat i ha decidit ser un JORNALER DE LA POLITICA!

      Eliminar
    2. La conclusió és que ara guanya el doble de pasta i sense moure's del poble.

      Eliminar
    3. La conclusió és que la cotorra HA MENTIT quan ha dit que el sr. Juan compta amb una excedencia i pot tornar quan vullga a la universitat. Senyora Cotorra, els 5 anys del contracte com a profesor ajudant son improrrogables.
      Si no ens fallen els comptes, el seu contracte s'acaba el 2.016 i les properes municipals serán en maig de 2.015. Per tant, el sr. Juan s'ho jugara el tot per tot a les properes municipals.

      Eliminar
    4. Això és fals.
      No és fals el punt 2.3 sinó la interpretació INTERESSADA que fas. Ací el punt 2.3 parla de la dedicació durant cinc anys complets i sense interrumció.
      Però tu t'oblides de la casuística especial i legal que s'aplica e determinades circumstàncies (maternitat...) i també en especial als interessants quan són càrrecs públics.
      Quan una persona passa a ocupar un carrec públic electe i demana una excedència per eixe motiu, es para la relació laboral, no corre el temps de contracte, i quan deixa el càrrec públic, el finalitza el contracte, torna al mateix lloc de treball, a la seua plaça, a la mateixa situació laboral que tenia, etc.
      Això estem cansats de vore-ho en centenars i centenars de diputats, alcaldes, etc. entre ells el mateix Rajoy que continua conservant la plaça de registrador en Santa Pola. I fa anys que no treballa allí.
      Jo estic segur que tu, que demostres saber tant de les condicions dels contractes en la UV, això que acabe de dir ho saps.
      Però com sempre els del PP preferiu dir una mentira i si passa, passa.
      Ho siga com diu Enrique, pren til·la i bicarbonat perquè com diuen els castellans "no caera esa breva".
      I no oblides de confessar-te diumenge que ve o pagar la penitència anant demà a la Baixa i fer la processó a genollons com abans es feia.

      Eliminar
    5. No sé qui té raó dels dos. Però el que si es cert és que no estem parlant d'una plaça fixa. Quan torne si li queden 3-4 anys, acabarà contracte i fins ací podem llegir. Per tant, esta via pareix ser un carreró sense eixida per a jordi.
      Haurà possat tot els ous a la cistella de la política?

      Eliminar
    6. Jo més bè crec que la penitencia hauria de ferla el sr. Juan i el sr. Borràs per haver deixat a 93 xiquets sense beca de menjador i ara a 200 xiquets sense beca de material escolar.
      No dic que baixen a genollons, però si que baixen el cap com a señal d'arrepentiment.

      Eliminar
  2. Esta es una información a la que no hace falta añadir nada más. Has desenmascarado las verdaderas intenciones del sr. Juan que no es otra que aferrar-se a la política como via alternativa.

    ResponderEliminar
  3. Como que no hace falta añadir nada más? Lo que hace falta es decir la verdad sobre las excedencias por cargo público y dejar de manipular.
    Cuándo la gente del PP dirá la verdad y dejará de manipular y mentir?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo de que se paraliza el contrato, es verdad. Si el ha pedido una excedencia, cuando vuelva tiene el derecho de acabar lo que le queda de contrato.
      Otra cosa será que con los recortes, al tratarse de una plaza temporal (no fija, esa plaza deje de existir, con lo que el contrato quedaría rescindido. Imagino que habrán clausulas que regulen la rescisión de contratos, con su correspondiente compensación económica.

      Eliminar
  4. No es calfeu el cap. Mentre els responsables dels blogs deixen que diguen el que vulguen, sense contrastar si és o no veritat, tindrem estes coses. Passa en tots els blogs, siguen del color que siguen.
    Srs. Administradors dels blocs, quan s'aplicareu la medicina vosaltres i no deixaren que es diguen coses sense contrastar i veient clarament que son mentira? perque això de l'excedencia per carrec public es tan evident que pareix mentira que es publiquen comentaris com el primer, quan no s'adiu a la realitat ni a la legalitat.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si i no. Si es demana una excedencia, podrá tornar si es que el seu lloc de reball no se l'han carregat.
      Posem un eixemple:
      Un profesor associat de la universitat X impartix l'assignatura Y en el grup de 1r C de la universitat. Existixen altres dos professors titulars d'universitat, que impartixen la mateixa asignatura als grups de 1r A i de 1r B.
      Ara resulta que el proessor associat s'agafa una excedencia i quan torna per ocupar la seua plaça, resulta que sols existixen els grups de física de 1r A i de 1r B.
      Evidentment, els professors que conserven la plaça son el titulars, mentre que el profesor associat perd la seua, perquè la seua plaça ha desaparegut, tot i tindre un contracte de 3-5 anys i quedar-li'n dos per acabar el seu contracte.

      Eliminar
    2. Anònim de les 20:36. El primer comentari no diu res de l'excedencia. Sols exposa el que diu el dogv. També afirma que els llocs de treball dels professors ajudants doctors i d'altres van a desaparéixer (al ritme que va el govern, té tota la pinta de ser veritat). I llança una pregunta. Però no diu res del que tu parles.

      Eliminar
  5. Amics de les 21:36 i de les 12:01
    Tot això que digueu està molt bé, però aneu al fons de la qüestió sobre el comentari primer de tot i que està clar quin és. ¿O no el teniu clar?

    I es torna a repetir més tard en un comentari a les 15:58, fet per ell quasi segurament. Si és que es veu a mig hora de camí.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El fons de la qüestió està clar. Al sr. Juan li queden uns 4 anys de professor (si no eliminen la seua plaça). Per tant, vol fer-se un professional de la política.
      El que un dia ens va vendre que no era un JORNALER DE LA POLİTICA, pareix ser ens va mentir de les seues intencions.

      Eliminar
    2. A la cotorra quan han fet referència a que Jordi és professor a la universitat, no han volgut dir que ho és amb un contracte temporal. Com si tinguera una plaça fixa i no necessitara viure de la política. Al vore la precarietat d'aquest tipus de contracte, pareix ser que ser un JORNALER de la POLITICA, és l'altra alternativa.

      Eliminar
  6. Que important es jordi juan en les vostres vides. Ja no sabeu que dir ni que ferli. Intentant averiguar contrats i anys i si fa aso o lo atre... Aci en este poble sabem molt be qui son i qui han sigut uns autentics professionals de la politica. I qui tenien el seu cortijo particular en el ajuntament com si fora sa casa

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si a mi no en tens que contar les peripècies polítiques de l'anterior govern, tots ho saben. Ho han fet fatal, però mai han dit que no foren uns jornalers de la política, que ho eres.
      Però el que no em sembla bè es que el sr. Jordi Juan ens venga la moto de que ell no anava a ser igual i ara resulta que pam dalt, pam baix, és igual. I que s'aferra a la política perquè a la universitat li queden dos telediaris com a profesor.
      I els mèrits per a conseguir una plaça fixa no es fan demanant exedències.
      Tinc algún amic amb el contacte de profesor ajudant doctor (com el de Jordi) i puc asegurar-te que fa moltes hores. Ha de preparar clases i pràctiques, impartir-les i dedicar molt de temps a la investigació per fer artícles científics, que al cap i a la fi es el que compta per a fer mèrits i per tal de conseguir una plaça de profesor titular d'universitat.
      I té l'espasa de democles al seu darrere, perquè volen fer més retalls i eliminar places de professorat com la seua. I ja no parlem del sou, que està al voltant d'uns 1.200 €/mes nets.
      Així que no ens venga la moto de que ell està en política un temps, i després es tornarà a la universitat, perquè no cola.

      Eliminar
    2. Si que és important. I el més important és destapar les vertaderes intencions del dr. Juan, que no son altres que continuar vivint de la política.
      Pel que sembla, poc de temps li queda al mon de l'ensenyança universitaria. I vegent que a la política, cobra el triple que com a profesor, qualsevol perd el temps allí, no Jordi?

      Eliminar
    3. Per mi podeu seguir diguent tonteries. Una persona que porta unicament 2 anys ocupant un carrec no vol perpetuarse en la politica. Eixa afirmacio es molt atrevida no? Tu q saps? No se, peguntali a eugenio quan portava 10 anys a vore...
      I si te eixa espasa de democles a tu que el pica? Es el seu problema.

      Eliminar
  7. Molt menys temporal eixos 4 anys de Jordi que l'assessoria de Manolo. Eixa si que s'acaba el mes de juny del 2015. No li la salva ni Déu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Un altre Raphel.... Què trist....

      A Manolo no li fa falta estar d assessor.... Ell, quan decidisca deixar la política, té faena. És una persona molt preparada i molt treballador.

      Que Manolo no et lleve el dormir..

      Eliminar
  8. Este Jordi nos ha vendido la moto de que él es profesor en la Universidad y ahora resulta que tiene un contrato bastante precario y necesita vivir de la política.

    ResponderEliminar