lunes, 23 de septiembre de 2013

RESUM DE FESTES

Doncs bé, ja s'han acabat les festes i cal fer un ressum de les mateixes .
BOTÓ PROVISIONAL FESTES 2013

Jo el podría fer però sería quelcom en tot cas subjectiu . A més, per problemes personals no he pogut quasi gaudir d'elles i sería per tant opinar més d'oída que de fets , el qual tampoc sería ni objectiu ni honest .

Per això mateix vos proposse que el fem entre tots , pel que vos anime a que participeu de forma activa opinant sobre el que vos han paregut les festes d'este any i que proposarieu per al futur .

I per a començar vullc preguntar-vos sobre açò que ens arrivà ahir com a comentari anònim a la vinyeta d'humor , i per tant encara que el tò pareix com si fora oficial no es pot tractar com a tal perquè no bé sigant pel partit socialista local com a tal:

Anónimo22 de septiembre de 2013 10:07


la agrupació socialista creu que l’actuació que realitzaren membres destacats de l’agrupació local de Compromís-BLOC deixa molt que desitjar de l’esperit de les festes, donat que mai ningú havia repartit res en nom de l’Ajuntament duent cap insígnia o camiseta amb el logotip del seu partit, una coherència que el Comprimís-BLOC ahir va trencar.

Per aquesta mateixa raó esperem que Compromís-BLOC demane disculpes públiques a la ciutadania, donat a la seua falta de sensibilitat, perquè l’acte de repartir el menjar de les paelles no és un acte per a fer apologies partidistes de cap tipus.

Parexia que el BLOC era que pagava les paelles en lloc de ser l'ajuntament, o siga, el poble amb els seus impostos.

Algú sap algo del tema ? 

26 comentarios:

  1. L'any passat ja va passar algo semblant amb els tickets de les paelles.

    ResponderEliminar
  2. Per al Bloc nasionaliste tot val per a fer-se autobombo, paelles, gabinet de premsa,.... Propaganda pagada amb diners publics. I mentre, el PSOE fa com l'estruç i posa el cap sota terra fent la vista grosa.

    ResponderEliminar
  3. Que facen un acte a la casa de la cultura per demanar disculpes!

    ResponderEliminar
  4. Clar que és veritat

    http://jovestavernes.blogspot.com.es/2013/09/festes-majors-unes-festes-per-tots.html

    Una poca vergonya els del BLOC repartint menjar amb la samarreta del seu partit volent fer creure que el BLOC paga la paella. Quina gentola

    ResponderEliminar
  5. http://diariserpis.com/index.php/joves-socialistes-de-tavernes-acusa-al-bloc-de-polititzar-actes-festius/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

    ResponderEliminar
  6. Perfecto i companya anaven amb la samarreta del BLOC acompanyant a l'alcalde i repartint l'avio de les paelles mentres els socialistes, que son els que han fet les festes, respectaven el seu paper institucional.
    Però els del BLOC ho volen tot per a ells i volen ser els protagonistes de tot i no li deixen als seus socis cap marge de protagonismes i ja s'han cansat. L'unic que calla és Borràs que vol mantindre el jornalot que li ha donat el seu amic Jordi

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Els interessos mouen muntanyes. Sr. Borràs pronuncies vosté com a secretari del PSOE de Tavernes. I amb mes motiu després de que el sector jove del seu partit haja obert la caixa de pandora.

      Eliminar
  7. Jo l'unic que sé es que quan estavem organitzant les nostres paelles, en ferem 4 de 4 anses per a 120 persones total, vam rebre un missatge per whassap que feia falta gent per a repartir el condumio, que hi havia poca gent.
    Alguna gent va anar a ajudar quan no estava previst i portava la samarreta de Compromís.
    En el lloc on es repartia el condumia nomes hi havia una xica del PSOE agarrant tiquests del menjar.
    Potser si hagueren estat allí i no en algun altre lloc no haguera anat cap de Compromís fora dels que tocava anar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si home vaaaa! Ara una de vaquers!! Tots saben que aneu a salta de mata, però per al que voleu sou els números 1. Ací no ens xuclem el dit. No ens feu tan estúpids!

      Eliminar
    2. Segur que el watssap posava això? El watssap no posaria que ixireu de casa amb la camisa de compromis per que sabieu que venia Ximo Puig? Menuda obra de teatre.
      Ningú pot creure que no es tinguera una previsió de la gent per a repartir el condumio. Sona més a interpretació i preparació de l'excusa, per si de cas.

      Eliminar
    3. Qui va enviar el missatge per whassap?

      Eliminar
    4. Si hagueren estat alli ... qui , els joves socialistes ? Vols dir que la faena de cada acte es cobrix pels membres del partit de la regiduria que el convoca ? No em pareix normal , els actes deuen d, estar previstos i coberts per empleats o voluntaris independents i no per ser d, un o altre partit el regidor que l.organitza, no cregueu ? .

      Eliminar
    5. Això és molt extrany, que just alhora de començar a repartir el condumio falte gent. Sol estar ben organitzat.
      Algú pot saber quina era la previsió de voluntaris per al repartiment del condumio?
      Algú pot saber si hi han persones que es van oferir voluntaries per al repartiment i finalment no van anar?

      Eliminar
    6. Els dirigents del bloc ho van orquestrar tot quan es van enterar que venia Ximo Puig. No poden suportar que el PSOE els reste protagonisme. I son els seus socis de govern. Haurien de tenir present que l'any passat el Blloc va dur a Baldoví i el PSOE no va dir res, encara que de segur estaría molest perquè li ho van ocultar fins a l'últim momento per a que el PSOE no convidara a ningú.
      Definitivament, estos del bloc han perdut el nord, el coneixement i les formes.

      Eliminar
  8. Ara?!!! Ara obriu els ulls els del PSOE!!? Dos anys porta el Bloc Nasionalista practicant este joc i ara és quan és doneu compte??1
    Però per a que cregueu que han posat a Bufante en el gabinet de prensa?
    Si els del PSOE tinguereu un poc de trellat enviarieu a pastar el gabinet de prensa o cambiarieu a bufante per un profesional més neutral (no dic que Bufante no siga profesional, que segur que ho és, però neutral no és).

    ResponderEliminar
  9. Si l'any passat ja van repartir tickets de paelles a associacions, diguent que eren donades pel BLOC!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. I oblides, que ells portaren a Baldoví. Però clar, si ho fan ells tot és correcte!

      Eliminar
  10. Per fi es donen conter de qui son esta gent del Bloc,autoritaris i sectaris.
    Tots els vots que el Bloc va creixer en les ultimes eleccions a qui pensen que els han restat?al PP? a EU? no al Psoe
    Si no espabilen,en les proximes eleccions eu pagaran

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si pero el que es molt curios que son els joves socialistes els que destapen l´assumpte i demanen als del bloc que es disculpen davant el poble. Però els regidors socialistes, que son socis de govern del bloc no diuen res de res. Tenen por? de qué? Borràs te por de perdre el sou?
      Està be que ja que els regidors no diuen res al menys els joves del Psoe obrin la boca. Confiem que eixos joves reconstruixquen el partit a Tavernes. En els regidors del Psoe ja no confia ningú.

      Eliminar
    2. La veritat és que si el PSOE no desapareix a Tavernes será grácies a estos joves i no al sr. Borrás que calla, perque està sentat a la poltrona per endur-se un sou calenten a final de mes: Borrás eres la vergonya del PSOE de Tavernes.

      Eliminar
    3. Ho destapen ells perquè el sr. Borràs preferix un sou a un partit amb honra!

      Eliminar
  11. Que poca memoria tenen alguns. 16 anys repartint l'avio els regidors del PP i també els plats de les paelles dels iaios, i ara per una bovada d'una persona que va anar a ajudar amb una samarreta tot este jaleo.
    Des de luego politicament parlant, menut desastre de joves socialistes donant arguments i motius a la dreta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Dubte que el PP anara amb samarretes amb les gavines dibuixades i les dos P's. Això jo mai ho he vist.
      Crec que el que et demana explicacions no és el PP, sinó el teu soci de govern que és el PSOE.

      Eliminar
    2. Els joves socialistes no estan donant arguments i motius a la dreta, això ho dius tu per desviar el tema. El que vertaderament fan els joves socialistes es dir veritats com a cases, encara els queda un poc de "vergüenza torera" i vos canten les veritats als del bloc que esteu acostumats a fer el que voleu sense tindre en compte als vostres socis de govern, i els regidors del psoe fent de comparsa i no obrint la boca per a res. Carmen desprecià pels propis socialistes, Borràs callant i fent el que faça falta per tindre el sou a final de mes i Pilar ni pa tu ni pa mi. Amb eixos regidors socialistes els del Bloc estaven molt cómodes, menys mal que els joves del Psoe li canten les veritats.
      Queda clar? no son arguments per a la dreta, son VERITATS COM A CASES.

      Eliminar
    3. Jajaja no crec peperet

      Eliminar
    4. Al bloc no els agrada que els diguen les veritats i menys si son els seus socis de govern. Pensaven que tenien carta blanca per a fer i desfer, però pareix ser que els joves socialistes no están disposats a que el sr. Don Sueldo el porte cap a la fossa. Un 10 per a estos joves!

      Eliminar